מי היה בפיינטבול?

א מ ו ר ה

New member
מי היה בפיינטבול?

אני מחפשת מקום של פיינטבול, כמה שיותר באיזור המרכז [תל אביב, ראשון לציון, רמת גן..] יותר טוב. לפי מה שהבנתי הכי קרוב למרכז זה בכפר סבא. ואני גם מחפשת חוות דעת אם זה באמת כיף, שווה,כמה זמן זה לוקח ואם יש המלצות לדברים לקחת מהבית [צריך בגדים להחלפה או משהו, או שמקבלים שם חליפות כאלה כמו בחו"ל? יש מסעדה באיזור, או מקום לשבת בו לפיקניק?] אני מתכננת ללכת עם החבר, ואני מתלבטת, כי לפי מה שהבנתי צריך בקבוצות גדולות, אחרת יחברו אותי לקבוצה קיימת, ואולי לא יהיה כיף עם אנשים שאנחנו לא מכירים..מה אתם אומרים? בקיצור..מי שהיה וממליץ אני אשמח לשמוע.P:

KarinDi

New member
לצערי..

אני לא יכולה לעזור ממקור ראשון. למיטב הבנתי הפיינטבול נמצא בבית ברל, ליד כפ"ס. אומרים שזה כואב, אבל שוב- לא מנסיון אישי. נראה לי שלגבי מה צריך להביא- פשוט להרים טלפון ולשאול אותם- צירפתי לך קישור. לגבי מסעדות- ממש לא חסר, כפר סבא היא עיר גדולה. צריך לבחור סגנון, טווח מחירים וכשרות (כן/לא) ואז נשמח לעזור...

א מ ו ר ה

New member
תודה, אבל

א. הוא נהג חדש ואני לא רוצה לשגע אותו, אמנם יש אוטו ולכן אנחנו מספיק ניידים כדי לנסוע לערים אחרות בקלות, אבל התכוונתי למסעדה או אזור פתוח לפיקניק ממש באזור הפיינטבול, לא בתוך כפר סבא..[גם ככה זה יום עמוס פעילות, בתכנון שלי..יש גם את הספארי ברמת גן וכל מיני כאלה.] ב. לגבי מה להביא, אם אחליט ללכת על זה, זה רעיון טוב, ככה שכנראה שבאמת אתקשר ואשאל. [תודה!:)] במילים אחרות..אני די מסודרת לגבי העניינים המעשיים, יותר רציתי לשמוע אם יש חוות דעת חיובית/ שלילית על עצם החוויה של הפיינטבול, ככה שאם יש מישהו שהיה או שמע, זה יהיה מעולה.

למעלה