מי היה בכנס MS היום?

ttlsysop

New member
מי היה בכנס MS היום?

איזה קטעים שנפל למרצה ה-SPS במהלך ההדגמה, הויסטה לא עבד כראוי, האופיס 2007 פגז ורק הקציצות הזכירו את הטעם של לוף... היה נחמד בכל מקרה.
 

havlaz

New member
קרה גם בכנס המקורי באילת

 

בעז 21

New member
אני הייתי,

מאותגרי Teched להתפקד :) גם אני ראיתי את הקולגות לעבודה שלי יוצאים לכנס באילת, בזמן שאני נקרעתי בעבודה
בכל אופן, דווקא ההרצאה על SPS+OFFICE הייתה "הכי שווה" באמת נהנתי וראיתי את ההיתרונות של האופיס החדש לעומת הישן. לעומת זאת, ההרצאה על ויסטה לא הייתה משהו - סך הכל מה שאני מבקש שישכנעו אותי למה שווה לבצע שידרוג לויסטה על מנת שאני אצליח לשכנע את הבוס. המרצה פתח את ההרצאה בכך שיש 5000 חידושים בויסטה לעומת אקספי! ואולם חצי מההרצאה הוא התמקד בתוכנה רפואית שאני מניח שבנו לסביבת ויסטה , התוכנה בהחלט יפה ומושקעת , אבל השאלה אך זה מתקשר להצגת הויסטה עצמה?? הוא ציין בהדגשה את אפשרות הSearch - משהו שכבר עכשיו יש לזה פתרונות (Google לדוגמא..) . הוא הציג את נושא הRunas כתכונה חדשה שלא הייתה קיימת בעבר הGui שמאפשר לך נגישות לrunas בהחלט חדש אבל לא הקונספט. מה שכן האהבתי את מערכת יומן-האירועים החדש. ההרצאה המוזרה ביותר זה ההרצאה על הBI , רק אני הרגשתי שההרצאה הזאת לא הייתה בscope של הקהל?
 

antidot

New member
המממ

אני פספסתי גם את הteched ועכשיו גם את הכנס... ארגגג !!! חור, 60 מייל מניו יורק, דומינוס לא מגיעים לכאן, בגלל גשם לא צנחתי בסופ"ש האחרון והלקוח מוציא אותי מדעתי. בכל מקרה, מה שאתה קורא runas הוא משהוא שונה בתכלית מrunas שאתה מכיר. מדובר בפיצ'ר בשם UAC. פרטים נוספים כאן: http://blogs.msdn.com/uac/ http://www.microsoft.com/technet/windowsvista/security/uac.mspx
 

havlaz

New member
לא הפסדת כלום

(אלה אם אם כן לא יצא לך להיות באף אחד, ואז סתם הפסדת את ה"חוויה").
 

ttlsysop

New member
האופיס

היה מדהים, שונה מכל דבר שמכירים היום, ה-SPS דומה עדיין למה שיש היום, עם כמה שינויי webparts אפשר לדמות אותו למה שהראו. בויסטה לא הבנתי מה השייכות של הגרפיקה המעולה בתוכנה הרפואית ובין כל הניסיון לדחוף לנו את מערכת ההפעלה הזו, אף לקוח שלי לא יקח אותה . את BI לא הבנתי וגם אף אחד מהמתכנתים שבאו איתי לא הבינו על מה הם צוחקים , לא משהו פנימי של MS. מה שגמר אותי היה הטראפלס עם העוגת שוקולד החמה, נחנקתי מעודף סוכר ליום אחד.
 
בנוגע ל SPS החדש

יש שם כמה דברים נחמדים כמו : 1. שחזור ברמת פריט - סל מחזור 2. EXPIRATION של פריטים 3. הרשאות ברמת פריט 4. בלוגים 5. מילון אישי סטייל וויקיפדיה. 6. חיפוש יותר טוב. 7. יכולת WORKFLOW בגדול SPSV3 נראה סבבה, והשינויים שיש בו הם לא רק ברמה של ה WEBPARTS. אבל עדיין חסרים בו דברים שגם לא היו ב 2003. ----- בברכה, אביעד א.
 

ttlsysop

New member
ת:

1. קיים סקריפט לנושא , אם יש לך SPS2003 . 3. אנחנו עובדים עם תוכנה צד שלישי לנושא. 6. שילוב של ms search וSPS-search פעיל גם היום.
 
ת:

1. דיברתי על out of the box. 3. יש את ה RMS ..וכל פתרון שיהיה - עדיין זה לא Built-In כמו ב V3 6. SPS-SEARCH עצמו משתפר. לא דיברתי עדיין על MS Search שמשתלב יפה עם Sharepoint. בגדול, לא הבנתי מה ניסית להגיד. כל תפירה אפשרית ל V2 ... דיברתי על BuiltIn Solutions.
 
למעלה