מי היה בבלוג?- הייתי לקראת הסוף-לא נורא אבל הם מסרו לי ד"ש איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםם-עפר ויער-
E eris1515 New member 16/3/05 #1 מי היה בבלוג?- הייתי לקראת הסוף-לא נורא אבל הם מסרו לי ד"ש איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםם-עפר ויער-
T TaLuSh the MaMuSh New member 16/3/05 #2 איזה מתוקיםםםםםם../images/Emo99.gif חחח הם העלו אותי די איזה קרועים עפר וגיא והם העלו לשידור מישהו שחשף את ישבנו לעיניי המצלמה ולעיניינו. וזה לא היה מראה מלבב
איזה מתוקיםםםםםם../images/Emo99.gif חחח הם העלו אותי די איזה קרועים עפר וגיא והם העלו לשידור מישהו שחשף את ישבנו לעיניי המצלמה ולעיניינו. וזה לא היה מראה מלבב
י ירדן8 New member 16/3/05 #5 מי זה גיא../images/Emo35.gif ראיתי את החמש דקות אחרונות וראיתי את עופר שכטר ועוד איש אחד.
« ««אורטלוש»» New member 16/3/05 #6 חחח זה באמת היה קורע../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif איזה חמודים הםםםםםםם
T TaLuSh the MaMuSh New member 16/3/05 #9 וגם יער שיו איזה קרוע הואאאאאאא איזה צחוק מתוקקקקקקקק ואיך הוא זוכר את כולם מהצאטים מימי מיכאלההההה ואת הילוש והבמבה
וגם יער שיו איזה קרוע הואאאאאאא איזה צחוק מתוקקקקקקקק ואיך הוא זוכר את כולם מהצאטים מימי מיכאלההההה ואת הילוש והבמבה