ובכן, בימים האחרונים העליתם פה כמה נושאים מעניינים ואני סקרן לדעת איך אתם מגדירים "זונה" או "שרמוטה" והכוונה כמובן לא לאלה שעובדות באופן מילולי במקצוע העתיק בעולם אלא להתנהגות.
ומה שיותר מעניין אותי זה אם יש הבדל בין גברים לנשים בנושא זה.
בשבילי למשל "שרמוטה" לא נמדדת לפי מספר הפרטנרים או באיזו מהירות היא מוכנה לעבור למצב מאוזן או דוגי אלא במידת הנואשות שלה, במוכנות לקבל זין בלי הבחנה, רק שיהיה לו אוטו גדול או שישלם על הצימר. וכמובן כאלה שמתייחסות ללעשות סקס כאילו הן "נותנות" משהו וצריכות לקבל משהו בתמורה כמו למשל תשומי (ושוב, לא מדבר על כסף כי אלה כבר בליגה המקצוענית)...
ואתם/ן מה אתם/ן חושבים/ות?

בגדול כולם בעולם זונות של יחס.
השאלה שאתה שואל היא האם יש מצב שאנו נגדיר את האחר כזונה?
התשובה היא פשוטה - השאלה לאיזה חלק האדם חושף אותנו מאישייותו.
אם מישהי תגדיר את עצמה כך - אני אשתמש בעולם המושגים שלה. אם לא - אז לא.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
בכלל, רוב האנשים חושפים את עצמם באופן סלקטיבי, היינו אתה לא יודע הרבה על חייהם. למעשה אתה יודע מעט מאוד על חייהם.
את החלק המרכזי במידע אתה מקבל מהערות אגב.
גברת שמאוד אהבתי הגדירה פעם את עצמה ככזאת שמאוד אוהבת יחס - והסבירה לי שהיא, גם באם נהיה ביחד, תפלרטט עם אחרים, לי זה לא התאים לאותו הזמן - האם קראתי לה זונה?
האמת לא זוכר - אם כן זה היה שם חיבה בלבד.
"זונה" יכול להיות שם חיבה כמו "בן זונה". היינו מחוץ למיניות ומחוץ לכול.
___________________________________________________________________________________________________________________________________
להבנתי כולנו בזמן זה או אחר היינו שרמוטות/זונות - כי החוסרים ניהלו אותנו. אני לבטח.
היו תקופות שהייתי זונה של חיבוקים ועוד ועוד - חלק מזה אתם יודעים.
אבל שאתה מספר על כך לאנשים, זה בד"כ בזמני עבר. אז זה לא רלוונטי להגדרה היום.
ההגדרה של אדם היא דבר נע ונד.
אני חש את עצמי פחות בחוסרים לאחרונה. אבל זהו כבר נושא מורכב לסיפור.
___________________________________________________________________________________________________________________________________
בייחס למי זונה?
היה לי לקוח שהיה מכור למין באופן שהוא הלך לאורגיות של ימים באמסטרדם בעיקר, וזה שם היה מוחזק על ידי סמים ועוד.
ההגדרה אלי עליו היה "נרקומן של מין וסמים".
המילה זונה/שרמוטה לא הייתה בלקסיקון - מניח שזה לא במילים שלי.
היה לי לקוח שאישתו הייתה הולכת לחילופי זוגות (חרדים לשעבר, והיא הייתה צעירה במיוחד בצ'אנה) ושהוא ביקש שתדאג לקונדומים היא האשימה אותו שהוא לא יושב למרשות המיטה ודואג שכולם יהיה עם קונדום - כי היא חרמנית ולא מסוגלת לדאוג לזה - גם אותה לא הגדרתי שרמוטה/זונה - אלא תארתי את מעשיה. (היה לזה חלק חשוב בתיק).
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
מין זה עולם טריקי.
אתה משתמש בהגדרות שניתנות לך.
אם הוא היה אומר זונה - הבחור החרדי לשעבר, הייתי אולי גם משתמש במושג - אבל הוא רק תאר, וכך גם אני. בלי המושג. (גם בלי כסף).
היינו אתה מוביל אנשים לבחור בהגדרה שלך לדברים.
______________________________________________________________________________________________________________________________________
מהסעיף הקודם עולה שאתה משתמש בעולם המושגים שאתה מקבל בד"כ - אלא באם עולם המושגים שלה הוא כל כך דומיננטי שאתה עדיין תקוע בשנות השישים.
יש אנשים שעבורם מי שלא בתולה, או בוגדת או כל דבר אחר היא זונה.
ויש להם חלום להגדיר את בנות המשפחה בפיות תמימות - ואת האחרות אחרת.
אבל זה העולם שלהם. הקושי שלהם לקבל את עצמם.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
פעם שאלה אותי בת הזוג האם זה לא יפריע לי באם תהה עם אחר?
עניתי לה שאני רוצה שתמצא כל דבר, שתהנה מכול דבר, החיים קצרים.
שאתה אומר את זה שהזוגיות טובה - זה נישמע אחרת לגמרי מהרגע שאתה אומר את זה - והזוגיות רעה.
שהזוגיות רעה - זה בגידה.
שהזוגיות שלך עם עצמך רעה זה זונה.
אישוניאיש.
יש אנשים שעבורם כושי זאת קללה - עבורי זה אדם שחור.