מי היא שרמוטה?

Ellis Murphy

Well-known member
ובכן, בימים האחרונים העליתם פה כמה נושאים מעניינים ואני סקרן לדעת איך אתם מגדירים "זונה" או "שרמוטה" והכוונה כמובן לא לאלה שעובדות באופן מילולי במקצוע העתיק בעולם אלא להתנהגות.

ומה שיותר מעניין אותי זה אם יש הבדל בין גברים לנשים בנושא זה.

בשבילי למשל "שרמוטה" לא נמדדת לפי מספר הפרטנרים או באיזו מהירות היא מוכנה לעבור למצב מאוזן או דוגי אלא במידת הנואשות שלה, במוכנות לקבל זין בלי הבחנה, רק שיהיה לו אוטו גדול או שישלם על הצימר. וכמובן כאלה שמתייחסות ללעשות סקס כאילו הן "נותנות" משהו וצריכות לקבל משהו בתמורה כמו למשל תשומי (ושוב, לא מדבר על כסף כי אלה כבר בליגה המקצוענית)...

ואתם/ן מה אתם/ן חושבים/ות?
🍆👙|בגדים||ק-ורוד||קונדום|

קבצים מצורפים

• TEMP.jpg
    TEMP.jpg
    KB 25.3 · צפיות: 3

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ובכן, בימים האחרונים העליתם פה כמה נושאים מעניינים ואני סקרן לדעת איך אתם מגדירים "זונה" או "שרמוטה" והכוונה כמובן לא לאלה שעובדות באופן מילולי במקצוע העתיק בעולם אלא להתנהגות.

בשבילי למשל "שרמוטה" לא נמדדת לפי מספר הפרטנרים או באיזו מהירות היא מוכנה לעבור למצב מאוזן או דוגי אלא במידת הנואשות שלה, במוכנות לקבל זין בלי הבחנה, רק שיהיה לו אוטו גדול או שישלם על הצימר. וכמובן כאלה שמתייחסות ללעשות סקס כאילו הן "נותנות" משהו וצריכות לקבל משהו בתמורה כמו למשל תשומי (ושוב, לא מדבר על כסף כי אלה כבר בליגה המקצוענית)...

בוקר טוב,חשבתי שהמושג שרמוטה נעלם לו.
אני אתייחס לזה מנקודת מבט,מחשבה שלי.
אני מרחמת על נשים כאלו שלדעתי,סובלות מדימוי נמוך,חוסר ביטחון והרס עצמי.
לקבל תשומת לב דרך סקס,(יש גם גברים כאלה)נובע מחסכים רגשיים ולא לברור עם מי את נכנסת למיטה לא מעניקה לה שום נקודות זכות-לעצמה.
זה לא מספיק להיות "כוסית",עם גוף טוב,צריך גם הרבה בראש ומעבר גם אם זה לזיון,ולהתנהג כאילו את נמצאת בראש הפירמידה לכאורה,המדרון רק חלקלק יותר.
בנוגע למחלות,זה נשמע לי מזעזע במיוחד אם היא אישה נשואה,זה זלזול וחוסר אחריות כלפי בעלה וכמובן כלפיי עצמה. כל אישה אחראית לעצמה ולגופה,ואם היא מעבירה מחלות זה כבר על גדר מסוכנות.
אני מאמינה שיש הרבה גברים כמו נשים שמאדדד חשוב להם עם מי הם במיטה גם אם זה לשם הסטוץ.
שמחתי לעזור❤️💙,אחלה יום לכולם.

נערך לאחרונה ב:

אישון34

Well-known member

בגדול כולם בעולם זונות של יחס.

השאלה שאתה שואל היא האם יש מצב שאנו נגדיר את האחר כזונה?

התשובה היא פשוטה - השאלה לאיזה חלק האדם חושף אותנו מאישייותו.

אם מישהי תגדיר את עצמה כך - אני אשתמש בעולם המושגים שלה. אם לא - אז לא.
__________________________________________________________________________________________________________________________________

בכלל, רוב האנשים חושפים את עצמם באופן סלקטיבי, היינו אתה לא יודע הרבה על חייהם. למעשה אתה יודע מעט מאוד על חייהם.

את החלק המרכזי במידע אתה מקבל מהערות אגב.

גברת שמאוד אהבתי הגדירה פעם את עצמה ככזאת שמאוד אוהבת יחס - והסבירה לי שהיא, גם באם נהיה ביחד, תפלרטט עם אחרים, לי זה לא התאים לאותו הזמן - האם קראתי לה זונה?

האמת לא זוכר - אם כן זה היה שם חיבה בלבד.

"זונה" יכול להיות שם חיבה כמו "בן זונה". היינו מחוץ למיניות ומחוץ לכול.
___________________________________________________________________________________________________________________________________

להבנתי כולנו בזמן זה או אחר היינו שרמוטות/זונות - כי החוסרים ניהלו אותנו. אני לבטח.

היו תקופות שהייתי זונה של חיבוקים ועוד ועוד - חלק מזה אתם יודעים.

אבל שאתה מספר על כך לאנשים, זה בד"כ בזמני עבר. אז זה לא רלוונטי להגדרה היום.

ההגדרה של אדם היא דבר נע ונד.

אני חש את עצמי פחות בחוסרים לאחרונה. אבל זהו כבר נושא מורכב לסיפור.
___________________________________________________________________________________________________________________________________

בייחס למי זונה?

היה לי לקוח שהיה מכור למין באופן שהוא הלך לאורגיות של ימים באמסטרדם בעיקר, וזה שם היה מוחזק על ידי סמים ועוד.

ההגדרה אלי עליו היה "נרקומן של מין וסמים".

המילה זונה/שרמוטה לא הייתה בלקסיקון - מניח שזה לא במילים שלי.

היה לי לקוח שאישתו הייתה הולכת לחילופי זוגות (חרדים לשעבר, והיא הייתה צעירה במיוחד בצ'אנה) ושהוא ביקש שתדאג לקונדומים היא האשימה אותו שהוא לא יושב למרשות המיטה ודואג שכולם יהיה עם קונדום - כי היא חרמנית ולא מסוגלת לדאוג לזה - גם אותה לא הגדרתי שרמוטה/זונה - אלא תארתי את מעשיה. (היה לזה חלק חשוב בתיק).
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

מין זה עולם טריקי.

אתה משתמש בהגדרות שניתנות לך.

אם הוא היה אומר זונה - הבחור החרדי לשעבר, הייתי אולי גם משתמש במושג - אבל הוא רק תאר, וכך גם אני. בלי המושג. (גם בלי כסף).

היינו אתה מוביל אנשים לבחור בהגדרה שלך לדברים.
______________________________________________________________________________________________________________________________________

מהסעיף הקודם עולה שאתה משתמש בעולם המושגים שאתה מקבל בד"כ - אלא באם עולם המושגים שלה הוא כל כך דומיננטי שאתה עדיין תקוע בשנות השישים.

יש אנשים שעבורם מי שלא בתולה, או בוגדת או כל דבר אחר היא זונה.

ויש להם חלום להגדיר את בנות המשפחה בפיות תמימות - ואת האחרות אחרת.

אבל זה העולם שלהם. הקושי שלהם לקבל את עצמם.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

פעם שאלה אותי בת הזוג האם זה לא יפריע לי באם תהה עם אחר?

עניתי לה שאני רוצה שתמצא כל דבר, שתהנה מכול דבר, החיים קצרים.

שאתה אומר את זה שהזוגיות טובה - זה נישמע אחרת לגמרי מהרגע שאתה אומר את זה - והזוגיות רעה.

שהזוגיות רעה - זה בגידה.

שהזוגיות שלך עם עצמך רעה זה זונה.

אישוניאיש.
יש אנשים שעבורם כושי זאת קללה - עבורי זה אדם שחור.

זה מזכיר לי את הבדיחה הידועה, מה ההבדל בין זונה לשרמוטה. זונה זאת אחת ששוכבת עם כולם. שרמוטה זאת אחת ששוכבת עם כולם חוץ ממך.....

והנמשל, עם כל הציניות שלי אני לא אוהב את ההגדרות האלו, למה לגברים יש זכות לזיין את כל מה שזז ולנשים אין? הכרתי בימי חיי לפחות שתים-שלוש נשים (נשואות) שהזדיינו עם כולם כי הן אהבו סקס בלי אהבה ובלי מריחות רחמנא ליצלן. ולא "שרמוטות" ולא "זונות". כולן "נורמליות" "איכותיות" ו"נורמטיביות".
ובוא נשאל שאלה אחרת, אם תהיה לך הזדמנות להכנס למיטה ביום ראשון עם גל גדות, ביום שני עם מישל גרצייג, וכך הלאה והלאה והלאה, לא תיקח? זה יהפוך אותך לשרמוט?

מ ש ה 53

Well-known member

פעם מישהי אמרה לי שיש הבדל בין לטבול אצבע בכוס מים לבין המים שבכוס.
כשאתה טובל אצבע, היא דווקא תתנקה בעזרת המים שבכוס.
אבל כשאתה בוחן את המים שבכוס? כל טבילה מותירה במים כמות כלשהי של זיהום, ובסופו של דבר, המים יימצאו כמזוהמים. בתוכם יימצאו תאי עור מתים, שאריות לכלוך, חיידקים, פטריות ומה לא.
כי כל שוטר יאמר לך, שבכל אתר בו היה מגע בין 2 אנשים, תוכל למצוא שאריות שכל אחד מהם הותיר, ועל סמך אלה, ניתן יהיה לזהות מי היה שם ומה נעשה שם.
אז ככה גם בכוס: המים יעידו כי טבלו בהם, ממה הוא סובל הטובל ומחקר מעמיק יותר יוכל גם לקבוע מיהו בעל האצבע שטבלה בכוס.
אז אתה מבין, מר מרפי? איך שלא תסתכל על זה, יש הבדל בין מעמדו של הטובל למעמד כוס המים. כי מה לעשות? זה לא רק 'לטבול מכחול בתוך שפופרת'.

דקל נור*

Well-known member

כולנו זונות של מישהו או משהו. בעבודה, עם לקוחות, עם קרובי משפחה, לפעמים עם הבעל/אשה.
אפילו בעולם החי (נלקח מקבוצת עובדות לא חשובות בפייס):

תופעה של מין תמורת תשלום נצפתה בעולם החי.
ראשית, בקרב פינגווינים נהוגה זוגיות קבועה, בה זכר ונקבה מגדלים יחדיו צאצאים בקן משותף. רק שהזוגיות הזאת לרוב פתוחה למדי וכשליש מכלל נקבות פינגווין אדלי מזדווגות עם זכרים שהם לא בני זוגן.
לקראת סיום עונת הקיץ הפינגווינים נוהגים לאסוף אבנים חלקות לצורך בניין קן. אבנים חלקות ונוחות הם מצרך יחסית נדיר ובעל ערך. שיטה אלטרנטיבית לחיפוש אבנים היא - פשוט לאסוף אבן שכבר נאספה על ידי פינגווין אחר... רק שהוא יכול להיות לא ממש שמח מזה ולכן תקופה זו בשנה מאופיינת על ידי פינגווינים שהולכים מכות. חלק (קטן) מנקבות העוסקות באיסוף משתמשות בשיטה אלימה פחות. הן אוספות אבנים מזכרים שלא נמצאים בזוגיות - ובמחיר של אבן הרווקים הללו מקבלים אפשרות פרקטית לתרום להמשך הדור הבא... נצפו גם מקרים בהם נקבה תפוסה מפלרטטת עם זכר רווק ונמלטת עם אבן מהקן שלו ללא שום תמורה.

תופעה של מין תמורת תשלום גם נצפתה בקרב קופי הקפוצ'ין. הניסוי שנערך בגן חיות חילק לקופים מטבעות כסף, במטרה לבחון התנהלות כלכלית. לקופים ניתנה האפשרות להחליף את המטבעות תמורת מוצרי מזון שונים. רק שאחת מתוצאת הניסוי היתה מפתיעה: חלקן מהזכרים נתנו את המטבע שברשותם לנקבה מיד לאחר ההזדווגות, וזאת החליפה אותו באופן מיידי בענבים.

מקורות:
פינגווינם:
קופים:

נערך לאחרונה ב:

sagivi12

Active member
שרמוטה זה שהיא לא עזרה לי,
זונה זה בגלל שפעם שניה היא לא עזרה לי.

ומה שאתה אומר לדעתי, ששרמוטה מבחינתך זו אחת שרוצה אוטו גדול או שישלם על צימר, לדעתי זה בדיוק כמו לשלם למשהי עבור זיון.

Ellis Murphy

Well-known member
שרמוטה זה שהיא לא עזרה לי,
זונה זה בגלל שפעם שניה היא לא עזרה לי.

ומה שאתה אומר לדעתי, ששרמוטה מבחינתך זו אחת שרוצה אוטו גדול או שישלם על צימר, לדעתי זה בדיוק כמו לשלם למשהי עבור זיון.
לא בהכרח אבל הכוונה למי שסף ההחלטה שלה בנוגע לגבר זה או אחר לקיום יחסי מין הוא נמוך

alongrin100

Well-known member
אני לא אוהב את ההגדרות האלה, אחרת איפה זה שם אותנו?
אנחנו לא נואשים ומוכנים למכור את אמא שלנו בשביל טיפה תשומת לב נשית?

אנחנו לא מוכנים לקפוץ אל בין הרגליים של כל אחת שמוכנה לפתוח בלי לשאול יותר מדי שאלות?

לגבי מספר פרטנריות - כל המוסיף הרי זה משובח. זה לא מנפח לנו את האגו?

מצד שני כשאני בא לבחור פרטנרית, אני כן עושה סוג של הערכת סיכונים ומביא את כל הגורמים האלה בחשבון.

מדוע? כי אין ספק שכל אחד מהם משפיע על רמת החשיפה ומידת הסיכון שלי עם אותה אשה.

Ellis Murphy

Well-known member
אני לא אוהב את ההגדרות האלה, אחרת איפה זה שם אותנו?
אנחנו לא נואשים ומוכנים למכור את אמא שלנו בשביל טיפה תשומת לב נשית?

אנחנו לא מוכנים לקפוץ אל בין הרגליים של כל אחת שמוכנה לפתוח בלי לשאול יותר מדי שאלות?

לגבי מספר פרטנריות - כל המוסיף הרי זה משובח. זה לא מנפח לנו את האגו?

מצד שני כשאני בא לבחור פרטנרית, אני כן עושה סוג של הערכת סיכונים ומביא את כל הגורמים האלה בחשבון.

מדוע? כי אין ספק שכל אחד מהם משפיע על רמת החשיפה ומידת הסיכון שלי עם אותה אשה.

טוב, תשמע, אתה מחושב כמו רובוט. אבל הרוב לא פועלים ככה. רוב האנשים גם מקבלים החלטות רציונליות (נו, טוב, חוץ מהנואשים ביותר) אבל אלה מגיעות יותר מהאזור הימני של המוח.

ואפרופו אם כבר דיברת על הסיכונים אז ברור ש "שרמוטה" אכן עלולה לשמש מדגרת מחלות מדבקות מכל הגברים שעברו עליה בעבר אם לא נזהרה מספיק ולכן האבולוציה ציידה את רובינו בתחושת גועל משרמוטות - כנראה כמנגנון הגנה מפני כאלה...

ולכן אני לא חושב שאתה צודק בטענתך על מוכנות לקפוץ על כל מי שמוכנה לפתוח את הרגלים בלי לשאול יותר מידי שאלות, לפחות לא בנוגע לרוב הגברים שלא נמצאים במצוקה חמורה בתחום המיני או בהערכה עצמית שלהם...

אבל זאת רק דעתי.
הייתי שמח לשמוע עוד דעות, גם מבנות המין החזק...

alongrin100

Well-known member
ולכן אני לא חושב שאתה צודק בטענתך על מוכנות לקפוץ על כל מי שמוכנה לפתוח את הרגלים בלי לשאול יותר מידי שאלות, לפחות לא בנוגע לרוב הגברים שלא נמצאים במצוקה חמורה בתחום המיני או בהערכה עצמית שלהם...

אבל זאת רק דעתי.
הייתי שמח לשמוע עוד דעות, גם מבנות המין החזק...
רוב הגברים נמצאים בסוג של חסך/מצוקה בתחום המיני ועם זה קצת קשה להתווכח.

הם צריכים לעבוד די קשה כדי להגיע לסקס והרבה פעמים נאלצים להסתפק בשאריות/פירורים שהיקום זורק אליהם בלי לשאול יותר מדי שאלות.

עצוב אבל זה מה יש.

Ellis Murphy

Well-known member
רוב הגברים נמצאים בסוג של חסך/מצוקה בתחום המיני ועם זה קצת קשה להתווכח.

הם צריכים לעבוד די קשה כדי להגיע לסקס והרבה פעמים נאלצים להסתפק בשאריות/פירורים שהיקום זורק אליהם בלי לשאול יותר מדי שאלות.

עצוב אבל זה מה יש.
רק על עצמי לספר ידעתי ותקופות כאלה היו לי רק בגיל כלום-עשרה ואחרי שנפרדתי מאהבה גדולה שלי ולכן אני לא רואה את עצמי כאוסף פירורים ואני לא רואה בעצמי מאוד יוצא דופן במובן הזה.
אבל מצד שני אם כל כך הרבה גברים מבקרים אצל יצאניות מקצועיות אז אולי יש בזה משהו...

alongrin100

Well-known member
רק על עצמי לספר ידעתי ותקופות כאלה היו לי רק בגיל כלום-עשרה ואחרי שנפרדתי מאהבה גדולה שלי ולכן אני לא רואה את עצמי כאוסף פירורים ואני לא רואה בעצמי מאוד יוצא דופן במובן הזה.
אבל מצד שני אם כל כך הרבה גברים מבקרים אצל יצאניות מקצועיות אז אולי יש בזה משהו...
ענית על השאלה בעצמך.
ואם העלית כבר את נושא היצאניות, גם לאלו שנמצאות בתחתית של התחתית של התחתית יש יותר עבודה מאשר הן מסוגלות לעמוד בה.

Ellis Murphy

Well-known member
ענית על השאלה בעצמך.
ואם העלית כבר את נושא היצאניות, גם לאלו שנמצאות בתחתית של התחתית של התחתית יש יותר עבודה מאשר הן מסוגלות לעמוד בה.

כן, אבל אני מדבר מעמדה של מי שיש לו ברירה ולא של אומללים שזאת האופציה היחידה שלהם ולא מאלה שזה הפטיש שלהם.
גבר שיש לו את האופציות יבחר שמי שאינה שרמוטה על פני השרמוטה, גם אם בשני המקרים יחוייב להשתמש בקונדום, לא כך?

alongrin100

Well-known member
ולכן האבולוציה ציידה את רובינו בתחושת גועל משרמוטות - כנראה כמנגנון הגנה מפני כאלה...
אם כבר הזכרת את תחושת הגועל כמנגנון הגנה.
הוא לא בא להגן עלינו מפני מחלות כי עד לפני כמה מאות בודדות של שנים לא הייתה מודעות ל-STD/STI.
הוא בא להגן מפני האפשרות של צאצאים מזרעו של גבר אחר.

Ellis Murphy

Well-known member
אם כבר הזכרת את תחושת הגועל כמנגנון הגנה.
הוא לא בא להגן עלינו מפני מחלות כי עד לפני כמה מאות בודדות של שנים לא הייתה מודעות ל-STD/STI.
הוא בא להגן מפני האפשרות של צאצאים מזרעו של גבר אחר.

לא נראה לי כי ידוע שאצל יצורים מסויימים הזרע של הזכר קוטל את הזרעונים שהיו שם קודם לפניו וזה מה שבא לנטרל את הצעצעים של הזכר הקודם.
זה לא שמישהו חשב לעצמו "זותי שרמוטה אז אם אזיין אותה אולי אחטוף מחלות" אלא התהליך האבולוציוני גרם לכך שזכרים שזיינו שרמוטו התפגרו ממחלות או לפחות נהיו עקרים.
זה בערך כמו שלמדנו להעדיף בננות צהובות ולא ירוקות כי מי שאכלו ירוקות מתו מקילקול קיבה...

alongrin100

Well-known member
לא נראה לי כי ידוע שאצל יצורים מסויימים הזרע של הזכר קוטל את הזרעונים שהיו שם קודם לפניו וזה מה שבא לנטרל את הצעצעים של הזכר הקודם.
זה לא שמישהו חשב לעצמו "זותי שרמוטה אז אם אזיין אותה אולי אחטוף מחלות" אלא התהליך האבולוציוני גרם לכך שזכרים שזיינו שרמוטו התפגרו ממחלות או לפחות נהיו עקרים.
זה בערך כמו שלמדנו להעדיף בננות צהובות ולא ירוקות כי מי שאכלו ירוקות מתו מקילקול קיבה...
כן...יש משהו במה שאתה אומר...
האמת כנראה, עוברת באיזשהו מקום באמצע.
אצל האדם יש תאי זרע שכל תפקידם הוא לקטול תאי זרע של זכרים אחרים.

ואם כבר על תאי זרע דיברנו, האם נתקלת פעם במושג שנקרא כימריה/מיקרו-כימריה?

למעלה