מי היא שרמוטה?

Yakir4179

Well-known member
אני מאמינה ששמעת שאישה התאבדה בעקבות פגיעה שעברה עם הרב ולדר עקב האהדה שקיבל,חומר למחשבה.
שמעתי כנראה שרוב הסיכויים שזה לא על ידי ולדר אלא מישהו אחר,חברה ניצלה את המצב כדי לפרסם את הפוסט ולהתנצל,אין מנוס מי שנפגע מינית וכו לפנות לרשויות החוק ולהגיש תלונה מסודרת ,אחרת אנחנו במחול שדים מטורף שיגהיר התאבדויות ויהרוס אנשים בכלל שמועות ולשון הרע,תנו לגורמי אכיפת החוק לחקור את הנושא לעומק ,ואם נסגר התיק מחוסר ראיות וכו להבין לבד שאין קייס משפטי להליך משפטי גם אם חושבים אחרת!

Yakir4179

Well-known member
שמעתי כנראה שרוב הסיכויים שזה לא על ידי ולדר אלא מישהו אחר,חברה ניצלה את המצב כדי לפרסם את הפוסט ולהתנצל,אין מנוס מי שנפגע מינית וכו לפנות לרשויות החוק ולהגיש תלונה מסודרת ,אחרת אנחנו במחול שדים מטורף שיגהיר התאבדויות ויהרוס אנשים בכלל שמועות ולשון הרע,תנו לגורמי אכיפת החוק לחקור את הנושא לעומק ,ואם נסגר התיק מחוסר ראיות וכו להבין לבד שאין קייס משפטי להליך משפטי גם אם חושבים אחרת!
דרך אגב שתדעי המגזר החרדי והדתי לאומי ,ברגע שאישה מצליחה להוכיח שזה אונס או קרה באונס,שלמות משפחתה תישאר ובעלה לא חייב לגרשה,למרות שמדובר על אונס שנגררים ברחוב ולא על כניסה בצלילות דעת לחדר במלון וניהול רומן,צריך גם 2 עדים שיוכיחו שהיה רומן או שראו אותם נכנסים לחדר,אז ככה אם היא מפולפלת היא צריכה פשוט לדאוג שזה יראה כאונס ולא כרומן כדי להשאר בבית ולא להיות בסטטוס גרושה עם כתם של נואפת!אז כנראה למדו שיטה להפיל על הנואף והגבר אם האשמה שהוא הרס בית וכו מאשר לומר שיש כאן 2 צדדים לבגידה ולניאוף

Yakir4179

Well-known member
אני מאמינה ששמעת שאישה התאבדה בעקבות פגיעה שעברה עם הרב ולדר עקב האהדה שקיבל,חומר למחשבה.

מ ש ה 53

Well-known member
מה זה להגדרתך "נשים מחונכות"?
כתבת משפט שצורם לי מאד "כנראה שהוא התחרמן עם נשואות או לא יודע מה לא ראיתי הוכחות,להן נוצרה בגלל הפרסום תדמית של נפגעת מבלי שהן יקחו אחריות על מעשיהן שבאו אליו מיוזמתן .וואו,יקיר באמת וואו.
אולי התכוונת שהתעלל גם בילדות?וכשביקשו ממנו הדיינים להגיע לשיחה אחרי התלונות,הוא סירב להגיע,הרב שמואל אליהו פירסם עדויות חדשות שהגיעו,בחיי,הוא התאבד מבלי לקחת אחריות והנפגעות ימשיכו עם הצלקת .
צר לי לומר לך... איכשהו, האמרה ש"אין עשן בלי אש" היא נכונה, ולכן, אם יש גבר שבוגד, הוא לא יוכל לבגוד אם לא תהיה לצידו אישה שתשתף איתו פעולה.
אז כשם שיש גברים נואפים, כך יש (לא פחות) נשים שנואפות. זה חוק ראשון.
וחוק שני? הוא חוק היצר. לכולם יש יצר, ולכן, כשם שהגבר "רוצה", גם אישה רוצה.

אבח"י

Well-known member
ויי וי - איזה דיוני עמוק עולים פה, והכל מזונה או משרמוטה.
המילה שרמוטה היא מילה נורא5ה, שזכורה לי מילדותי הירושלמית, ככינוי גנאי הכי נורא שאפשר לתת להומו שרלילן. להגיד עליו - אתה/ הוא שרמוטה אומר - כל מה שיש לך בראש על מוסריות, נקיון, הרגלים מיניים, נשים, גברים כשלילי חל עליו. אף אחד נורמלי לא הזדיין עם שרמוטה, ואם כן, אז בהיחבא. אז זה ביה ה"ביוש" [שיימינג] של היום. אפילו עבדכם נקרא פעם שרמוטה כי לא הסכים לשכב עם X או עם Y, למרות הדעות אודותיי. פסדר, מישהו מצא אותי וסיפר לי שאני שרמוטה, והתפלא על היותי נקי, לא מבצע דברים מסוימים במיטה, לא מרכל וכנראה עומד בהבטחות.
זונה בשפה הזוגית שלי, היא מכשפה, ואין מחמאה גדולה יותר שבת זוגי ואני יכולים לתת לגברת כלשהי מאשר לקרוא לה מכשפה. בחיים לא נקרא לה זונה, לא בינינו ולא בפניה, אבל נגדיר את עצמנו כזונות, ואז היא תבין.. חחחחחח

ויי וי - איזה דיוני עמוק עולים פה, והכל מזונה או משרמוטה.
המילה שרמוטה היא מילה נורא5ה, שזכורה לי מילדותי הירושלמית, ככינוי גנאי הכי נורא שאפשר לתת להומו שרלילן. להגיד עליו - אתה/ הוא שרמוטה אומר - כל מה שיש לך בראש על מוסריות, נקיון, הרגלים מיניים, נשים, גברים כשלילי חל עליו. אף אחד נורמלי לא הזדיין עם שרמוטה, ואם כן, אז בהיחבא. אז זה ביה ה"ביוש" [שיימינג] של היום. אפילו עבדכם נקרא פעם שרמוטה כי לא הסכים לשכב עם X או עם Y, למרות הדעות אודותיי. פסדר, מישהו מצא אותי וסיפר לי שאני שרמוטה, והתפלא על היותי נקי, לא מבצע דברים מסוימים במיטה, לא מרכל וכנראה עומד בהבטחות.
זונה בשפה הזוגית שלי, היא מכשפה, ואין מחמאה גדולה יותר שבת זוגי ואני יכולים לתת לגברת כלשהי מאשר לקרוא לה מכשפה. בחיים לא נקרא לה זונה, לא בינינו ולא בפניה, אבל נגדיר את עצמנו כזונות, ואז היא תבין.. חחחחחח
אני חולק עליך. שרמוטה היא מילה מאוד שימושית. כשנהגת חותכת אותך, המילה הכי מתאימה היא שרמוטה. ליתר דיוק, "כוס אמק שרמוטה מזדיינת בת זונה".

אבח"י

Well-known member
אני חולק עליך. שרמוטה היא מילה מאוד שימושית. כשנהגת חותכת אותך, המילה הכי מתאימה היא שרמוטה. ליתר דיוק, "כוס אמק שרמוטה מזדיינת בת זונה".
תראה לי בכל הקטע שכתבתי שצוין ששרמוטה היא מילה לא שימושית.. על מה אתה חולק בדיוק?

אבח"י

Well-known member
טוב נו אז יש לי בעיות בהבנת הנקרא..... לא צריך לדבר אלי כאילו אני איזה שרמוטה (-:
אתה "שרמוטה" - היית מת, חחחחחחחחחח
אמ-מה פשוט לא הבינותי, קצת חספסתי, בכל אופן אנחנו בשדות ציד ;-)
וכמובן - התנצלות גדולה. ♥♥

alongrin100

Well-known member
שרמוטה זה בראש וראשונה מקצוע.
אחת שמוכרת את השירותים שלה תמורת כסף או שווה ערך.
אין שום קשר בין המקצוע לבין הביצועים של אותה אחת במיטה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מילה מגעילה ואבוי למי "שמשתמש" בה.טוב עשה אבח"י שבת זוגו והוא הפכו את המילה ל"מכשפה".

Yakir4179

Well-known member
זונה מכנים את אלו שמנהלות רומן אסור ביודעין ,הנשים הנבגדות הכונה,שרמוטה זה מתחרז לגבי בחורה מינית שאטהב מין יתר על המידה וכבר מגיעה למצב של הפקרות מינית מהחברה מסביב

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
זונה מכנים את אלו שמנהלות רומן אסור ביודעין ,הנשים הנבגדות הכונה,שרמוטה זה מתחרז לגבי בחורה מינית שאטהב מין יתר על המידה וכבר מגיעה למצב של הפקרות מינית מהחברה מסביב
תודה,אבשלום קור,😆

RagnerL2

New member
וואו, איזה דיון מרתק,,
כדי להעשיר את השיח, אוכל רק להוסיף שבעיניי נשים שאוהבות סקס ומרבות בפרטנרים לא עונות להגדרה שרמוטה.

כל עוד יש שקיפות בנושא תיהני.. אני לא קנאי 😃

למעלה