מי החפרפרת?

ביאנה

New member
מי החפרפרת?

מיהי החפרפרת? אם צפית בחפרפרת בפרקים האחרונים, כנראה שהבנת שהחפרפרת היא כמובן סיגי!!! למה? כי: 1.בפרק האחרון היא היחידה שלא עשתה שום משימה כשהיו אנשים ששינו את חייהם לחלוטין, כמו לדוגמא: קעקוע על הגב, עגיל בגבה, צביעת השער ... 2. מתי שהייתה המשימה עם הצלפים וכדורי הצבע היא האחרונה שנשארה. 3. היא הכשילה אותם במשימה כשהם רצו והיא, שימו לב, בילתה בבית מלון עם מישהו שהוא בטוח לא החפרפרת כי הוא כבר יצא. 4. היא הכשילה אותם במשימה עם המכוניות. ובכלל היא לא דומיננטית כמו עודד (החתיך) למשל או כמו שרון. ומה דעתך? אשמח לקבל את תגובתך, אני בת 14 מאשדוד. ביי

Black Star

New member
דה, ברור שסיגי!!!

מהרגע הראשון החלטתי שזו היא, ויש לי את האינטואיציה בדר``כ. מאז היא רק מוכיחה שצדקתי... חברה שלי טוענת שזה עודד, אבל זה כל כך לא עודד.. למרות שהלוואי שזה היה עודד כי אז היינו בטוחים שהוא יישאר עד הסוף, וכל שנייה איתו שווה את זה ;-) טוב, אני שוטפת את המוח לכל מי שרק מוכן לשמוע על זה שזו סיגי. אז עכשו אני אפסיק. אתם תראו שזו היא :)

Panther

New member
אבל היא מורה לאנגלית!

עם כל הכבוד למורי האנגלית בארץ באשר הם זה לא מקצוע שהולכים אליו הגאונים ביותר. והם לא היו בוחרים חפרפרת כ``כ טיפשה. והיא באמת טיפשה. הייתי בטוח שזאת זהבה. היה אתר (www.e-boded.com) שהראה תמונות והוכחות שהיא החביאה את הכריות במשימה הראשונה, והייתי בטוח שזאת היא, עד שהיא עפה בפרק הקודם. לא צריכים להיות למשתתפת סתם אינטרסים לחבל במשימות אם הם לא החפרפרת, כי אם הם יחבלו הם יפסידו כסף.

N0

New member
אז ?

למה את חושבת שהם יבחרו מישהי חכמה ? זה הכל פרוטקציות... N0 ראה ביום שלישי החפרפרת בפעם הראשונה... ותגידו הם לא אמורים להעיף אנשים לפי מה שהמשתתפים מחליטים ? למה כל הבחירה הזו בסוף ? בכל מקרה זו בטוח סיגי היא כזו פוסטמה שהיא לא תלך עם גבס יום שלם ? אם הם בוחרים מי נשאר ולא המתמודדים אז בטח סיגי ועודד ישארו לסוף כי מתחילים לחשוד גם בו אבל זו בטוח היא . N0

Black Star

New member
לא לא לא

אתה מתבלבל עם ``הישרדות``. פה אין שום קשר בין מי שכולם אוהבים למי שנשאר אחרון. בגלל זה דורון עף. בגלל זה יש לך ``הספדים מרגשים`` בסוף כל פרק (אוי...רותי הייתה כזו אימהית... אלדד היה המבוגר, החכם.. ידא ידא). הם עפים לפי מי שהיה הכי רחוק מלנחש מי זו החפרפרת- יש להם שאלונים כאלה בסוף כל פרק. תמיד רואים אותם יושבים מרוכזים מול לאפ-טופ נחשק כשברקע שומעים את החשדות שלהם. זה משו-משו. ;-)

Black Star

New member
לא היא לא!

היא מורה למוזיקה. ותודו שזה נשמע המקצוע הכי מופלץ ומאולץ למישהי... יענו, ``אל תחשדו בה, היא מורה למוזיקה, היא תמימה``... ואגב, הדבר היחיד שגרם לי לחשוד בזהבה היה העובדה שהיא המשיכה לטעון שהמכתב מהחפרפרת שהיה גזור מאותיות של עיתון, היה מעיתון הארץ, כשהאותיות היו הכי לא ``הארץ`` בעולם- אדומות ושחורות וצהובות... אבל היא עפה. מסכנה, אחרי שהיא עשתה פירסינג בגבה... בכל מקרה, זו סיגי. מאה אחוז.

את חצופה!!

איך את מעיזה לטעון שמורה למוסיקה זה ``מקצוע מופלץ ומאולץ``, אני מכירה כמה וכמה מורים ומורות למוסיקה והם אנשים מקסימים, מוכשרים ומקסימים. כבר אמרתי מקסימים?! אני אוהבת את המורים שלי למוסיקה מאוד. הם מקסימים. מה את היית חושבת אם הייתי אומרת ש``תודו שלהיות מורה למחול זה מגוחך``? אני לא באמת נעלבתי, אבל את תיזהרי ממני! דולצינאה ;-).

Black Star

New member
ממש לא הבנת את כוונתי...

מה שהתכוונתי זה, שזה מה זה לא מתאים, פתאום בין כל הבוני אתרים וגננת בגן של ש``ס וכו`, פתאום מורה למוזיקה. ותסתכלי על סיגי- זה לא מתאים לה להיות מורה למוסיקה. אין לי שומדבר נגד מורים למוזיקה, למרות נסיון די רע עם כמה מהם. התכוונתי שזה נשמע נורא מופלץ, כדי שלא יחשדו בה- ``לא לא, סיגי היא מורה למוזיקה, היא לא יכולה להיות חפרפרת...``.

סופרמן18

New member
ראיתי רק את שני הפרקים הראשונים

של החפרפרת ואולי היא כבר עפה אבל לדעתי זאת הבחורה עם הקרחת לא יודע למה תחושה. ערן ששוקל לשנות את השם לערנמוס אם זה יהיה נכון פינת הציטוט: מה זה לכל הרוחות WHO IS THE MOLE?(סופרמן בניו יורק לפני שהתחילה בארץ החפרפרת)

למעלה