מי החלוץ הטוב בעולם

מי החלוץ הטוב בעולם

מי לפי דעתכים החלוץ הטוב בעולם 1.רוד ואן ניסטלריו (מנצסטר יונייטד) 2.רונאלדו(ריאל מדריד) 3.אנדרי שבצנקו(מילאן) 4.סמאול אטו(ברצלנה) 5.תיירי הנרי(ארסנל) 6.ווין רוני(מנצסטר יונייטד) 7.קסאנו(רומא) 8.אדרינו(אינטר מילאן) דרגו את החלוצים לפי הסדר 123ועלה אני מחכו לתשבות שליכם.........

עקרב53

New member
הסדר שלי

1) רוד ואן ניסטלרוי!!!!! 2) אטו 3)שבצ'נקו 4) הנרי 5) רוני 6) אדריאנו 7) קסאנו 8) רונאלדו השמן הזבל!!!!

rex2

New member
החלוץ הטוב בעולם

אני חושב שהסדר הוא ככה: 1)תירי הנרי(ארסנל) 2)אנדרי שבצ'נקו(מילאן) 3)רונאלדו(ריאל מדריד) 4) סמואל אטו(ברצלונה) 5)ווין רוני(מנצ'סטר יונייטד) 6)אדריאנו(אינטר) 7) רוד ואן ניסטלרוי(מנצ'סטר יונייטד) 8)קסאנו(רומא)

Uncle Leo

New member
הסדר שלי

1) סמואל אטו (מה לעשות, הוא מבקיע בצרורות... והוא מהיר בטירוף) 2) אנדרי שבצ'נקו 3) תיירי הנרי (לא מת עליו אבל אין מה לעשות הוא ענק) 4) רונאלדו 5) אדריאנו (שונא אותו, אבל גם הוא ענק) 6) ואן ניסטלרוי 7) קסאנו (הוא לא מבקיע כ"כ הרבה יחסית לשאר, אבל הוא מבשל המון ויש לו ראיית משחק אדירה) 8) ווין רוני (לדעתי הוא לא רע, אבל עשו ממנו משהו שהוא לא...) כמובן שזו לא הרשימה המלאה, זה רק ממי שאתה כתבת... יש עוד חלוצים גדולים כמו וינצ'נזו מונטלה, רייס, מוטו, איברהימוביץ' (כשהוא היה באייאקס) וכו'

חלוצים:

1.שבצנקו-תמיד מבקיע גם תחת לחץ. 2.רונאלדו-חוויה 3.ואן ניסטלרוי-תמיד במקום 4.אטו-למרות שבלי רונאלדיניו הוא בכלל לא ברשימה. 5-רוני-העתיד של אנגלייה. ויש סיבה... 6.אדריאנו-חכו ותראו. 7.הנרי-שלושער נגד ברמינגהאם ופולהאם אבל שקצת יותר קשה.נעלם. 8.קסאנו-כנראה אתה אוהד רומא. מחכה לתגובה.מקסיגול

למעלה