מי הולך פה

מי הולך פה

אנשים מי הולך פה ב-22.7 לחיפה לחוף הסטודנט?? אביב מופיע שם... וגם רוני ומסיקה בעעעעעעעעעעעע אם מישו הולך אז דברו איתי אם בא לכם מסנג'ר [email protected]

כיף לך

הלוואי ואני הייתי הולכת לפרישמן זה גם אביב והטעויות וגם בלאקפילד.. ןגם היהודים לא? אויש אני מקנאה בך גררררר גמני רוצה לגור בת"א

ye!

יום רביעי- היהודים, יום חמישי- בלאקפילד (אני מניחה שיש עוד אבל הם בטח לא חשובים כי אנ'לא יודעת עליהם...
ב-רור)

נכון, אני אעשה לכם סדר בהופעות...

בפרישמן: יום רביעי: היהודים, מסיקה, מוקי, די ג'יי יעל יום חמישי: בלאקפילד (לא אביב עם התעויוט אלא בלקפילד!!), הדורבנים ורוני וכמובן יםםם

ח-י-נ-ם!!!!!!!!!!!!

הייתי גם שנהש עברה... כשהיה הדג נחש ואביב.. אבל כמו שרשמתי היהוים ובלאקפילד זה ביומיים נפרדים...

כןןןןן.....

את יודעת, יש דנה ברגר בדי זול בצוללת, אפילו מאוד זול בעצם, הופעה אקוסטית, וזה יוצא על יום חמישי, ואני לא בטוחה עד כמה אני הולכת לוותר על זה, בכל זאת.... דנה היא לא רק בלונדינית.....
בכלל.... הופעות בים אני לא משו אוהבת.... טוב אבל בסוף חברים שלי בכל מקרה יכיחו אותי ללכת לפרישמן, אז מה זה משנה... אין חיים.

../images/Emo4.gif

לא מתה על דנה...... והאמת שגם לא ממש על אביב, בגלל זה אני לא חושבת שאני אלך

אממ אביב ואני זה סיפור ישן ../images/Emo13.gif

ודנה... אני גם לא מתה עליה (אממ חשבתי שאמרתי את זה...) אבל זה הופעה קרובה זולה ואקוסטית וזה צריך להיות כיף, ויש לציין שיש לה כמה שירים טובים (אך נמאסים) במיוחד!

מממ לא הכרח, כלומר כן יהיו הרבה

אנשים.. אבל תראי על תשכחי שזה חוף וזה ממש ממש ענק אני הייתי גם שנה שעברה ואומנם בהופעה של אביב אז הייתי שורה ראשונה ואז באמת מרגישה את כמות האנשים שיש שם אבל אם את עומדת מאחרוה או סתם על החוף זה ממש ממש לא בעיה ולא מרגישים הרבה דוחק של אנשים.. וחוץ מזה ים זה תמיד כיף:)

Golden Cherry

New member
רגע רגע רגע.....

"היהודים" ביום רביעי......זה לא במסגרת "כפר המוזיקה" של קוקה קולה או משו, נכון? הכניסה לגמריי חינם?

טעות קטנה....

זה נכון שיש בלאקפילד שזה לא עם התעויוט והכל (הופעת בכורה!!) אבל יש גם אביב לבד, 'סתומרת, עם התעויוט. זה הולך להיות משולב שכזה לפי מה שהבנתי.

אביב לבד זה לא בפרישמן, זה בחיפה.

בפרישמן בת"א ב15 לחודש כלומר ביום חמישי הקרוב זה בלאקפילד בהופעת בכורה!

למעלה