מי הולך לבומבמלה?!?
C Chemical Venom New member 23/3/07 #2 הווו תראו מי חזרה אלינו... ברוכה השווה!.. חח אממ ובקשר לבומבלה אני אישית לא הולך אבל הרבה חברים שלי יהיו שם
הווו תראו מי חזרה אלינו... ברוכה השווה!.. חח אממ ובקשר לבומבלה אני אישית לא הולך אבל הרבה חברים שלי יהיו שם
ס סרח האשכנזי New member 24/3/07 #18 הלו אור! עם כל הכבוד לזה שאתה אחי! "ברוכה השווה" זה שלי!! [וגם היא שלי ]
C Chemical Venom New member 24/3/07 #19 חחחחחחחח אתה כזה רודף שמלות! ומצטער שגנבתי לך את המשפט אבל הייתי חייב לאמץ אותו הוא ממש טוב! ו"היא" לא שלך! חחח
חחחחחחחח אתה כזה רודף שמלות! ומצטער שגנבתי לך את המשפט אבל הייתי חייב לאמץ אותו הוא ממש טוב! ו"היא" לא שלך! חחח
ס סרח האשכנזי New member 24/3/07 #20 הווווווו סופסוף מישהו מעריך את הכישרון שלי ואומר שהמשפט הזה טוב. (נכון שההרגשה ממש טובה כשאומרים את זה למישהי יפה?^^) ואני לא רודף שמלות!
הווווווו סופסוף מישהו מעריך את הכישרון שלי ואומר שהמשפט הזה טוב. (נכון שההרגשה ממש טובה כשאומרים את זה למישהי יפה?^^) ואני לא רודף שמלות!
C Come Alive New member 24/3/07 #11 ../images/Emo194.gif חח מה זה משנה ../images/Emo3.gif את ממילא לא מכירה.
C Come Alive New member 24/3/07 #16 ../images/Emo194.gif בני אדם. מה זה משנההה? זה מוזר שאת שואלת, מה זה משנה O_O
C Come Alive New member 23/3/07 #7 ../images/Emo194.gif בוםבמלה.. זה פסטיבל. לחצי על בוםבמלה כדי לדעת עוד