מי הולך לבארבי מחר?

אני../images/Emo13.gif

מתי צריך להגיע בשביל לתפוס מקומות טובים אם פותחים שערים ברבע לעשר?

טולי135

New member
אני הולכת..

אני הולכת עם גיסתי ועוד שתי בחורות מהעבודה של בעלי נרשמנו כולנו ל"מלכת המדבר" ויש לנו יום מיונים וספורט אתגרי יחד אז החלטנו להפגש כדי להכיר יותר, אז חשבתי מה יותר טוב מלהפגש ולדבר ולצפות בהופעה של אריק... נאמר לי שפתיחת דלתות ב-22:00 בימי חמישי וההופעה מתחילה ב- 23:00

טולי135

New member
הופעה סוף הדרך...

הופעה מעולה ברמות, אחת הטובות כנראה בגלל שההופעה התחילה ב23:00 הם הספיקו לשתות מספיק אלכוהול והיו בראש טוב+ בחלק השני בוצע שיר תרגום לבוב דילן - נשמע מעולה לשיר קוראים its all over baby blue ותורגם עצובה הכל גמור - ביצוע מדהים בהופעה. פעם ראשונה שניכנסתי לדבר עם אריק אני תמיד מתפדחת בגלל שאני יותר גדולה ממנו אודי לקח אותי אליו והציג אותי כאמא של ראם - אודי אמר לי שאני יותר ממנו בהופעות, אמרתי לו שנשאר לו ללמד אותי לנגן ואני מצטרפת לסיבוב הופעות אז הוא אמר לי מה הבעיה את ראם כבר לימדתי.. "הייתי בהופעה שלך השבוע - היה מדהים.."
חוץ מזה יש איזה קטע חדש בשתי ההופעות האחרונות בשיר 6/0 למדינה הוא מחזיק ספרון ביד וכאילו שר מתוכו, לדעתי האישית אני חושבת שכאילו הוא מתכוון שזה תנ"ך אולי בגלל המילים ויהי ערב ויהי בקר או שזו הפרשנות שלי בלבד, ובהופעות הבאות אשמח לשמוע את דעתכם.

I מ י ר ב I

New member
איזה כיף לקרוא

שמחה מאוד מאוד שנהנת. את התרגום שמעתי אתמול בג'אם בגלצ וישר נדלקתי,בטוחה שבהופעה הוא פיצוץ! אגיד לך את דעתי על הספרון עוד חודש. מה חברותיך אמרו? נהנו?

טולי135

New member
כן מאוד

;אני רק בהופעה הכרתי את הבנות(חוץ מגיסתי שהיא חברה טובה) הבנות עובדות עם בעלי בחברה וזו היתה פגישה ראשונה איתם למטרת הכרות כי אנחנו רוצות לצאת יחד למלכת המדבר, הן מאד נהנו,הם סיפרו שאמרו להן בעבודה מה לא אכפת לכם שהשירים שלו שוביטיסטיים אז הן אמרו שלא, הן טענו שהן לא מכירות את כל המילים, הבטחתי להם שאחרי שבוע איתי ועם גיסתי הן ידקלמו הכל..

טולי135

New member
איך אריק במופע צהריים?

אנחנו רוצות ללכת, אבל התלבטנו איך הם בלי הרבה אלכוהול. כנרא ננסה ב- 17.04 מופע צהריים

I מ י ר ב I

New member
הייתי בהופעת צהריים של אריק

לפני שנתיים והיה סוף הדרך. אני גם אהיה ב 17.4,אם תהיי בטוחה שממש תהני וגם נפגש.

michal94

New member
ההופעה של אריק ברמן בבארבי כפ"ס!

היה מדהים, באתי על תקן כתבת (קישור לסיקור ההופעה בקרוב, שם תהיה גם גלריית תמונות מההופעה) בנתיים אני מוסיפה כמה תמונות שאני צילמתי. :)

shiranll

New member
5

ואחרון כי אין לי כח להמשיך השאר אפשר לראות במצורף לכתבה או באתר שלי http://www.myartwork.up.co.il/ אני אעדכן בהמשך השבוע את כל התמונות , ניתן לראות תמונות של אריק מהופעות קודמות.

למעלה