מי הולך השנה לפסטיגל?

טווול

New member
מי הולך השנה לפסטיגל?

כמו שבטח כולם יודעים עודד משתתף השנה בפסטיגל בפעם ה4 רצוףף הפעם הפסטיגל הוא קונגפו פסטיגל ועודד משחק את או אה מי הולך השנה לפסטיגל?? יש מישהו שכבר קנה כרטיס עם כן מתי???

לא נראה לי שאלך

הפסטיגל כבר ממוצה והופך להיות גרוע משנה לשנה.אם תשווי את הפסטיגל של היום לפסטיגל של תחילת העשור תמצאי המון הבדלים(והמון כוכבים שנכחדו מהעולם).בכל מקרה אם וייתנו לעודד שיר בפסטיגל אז אולי. בכל מקרה, אני הולך ל-"עלילות אלף לילה ולילה-עלי באבא" בתל אביב או בחולון.הם מופיעים ב-10 מקומות בארץ ולכן סביר להניח שהם מופיעים בעיר שלכם/בערים השכנות, וכמובן, גם ימית שם. דנה בפסטיבל, מישהו הולך לשם? ומי שרוצה יכול לחכות לינואר ואחריו כדי לראו את ההופעה של הפיג'מות.

Black Devil18

New member
../images/Emo45.gif Like

בטח שלא בגילי

shaked2010

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך מאוד../images/Emo70.gif

הרמה של הפסטיגלים ירדה זה כבר ניהיה די דבילי כזה ולא מעניין וגם משמפריעה לי נגיד בפסטיגל 1999 הראשון שלי היו שם ילדים (ילדי הפסטידל) בכמעט בגילי (3-4) ממש קטנטנים וחמודים
שהיום אני רואה אותם שחקנים בטלוויזיה מתבגרים כאלה.. והיום "ילדי" הפסטיגל כבר בני 12- 15.. מזה הדבר הזה? לאן הגענו? מה.. בעוד 5 שנים כבר "ילדי" הפסטיגל יהיו בני 20 -80?? זה מממש מרגיז! אין משהו חמוד מול העיינים

אין כבר ילדי פסטיגל

בגלל חוק בכנסת שאסר להעסיק ילדים שעות רבות שכאלו(4-5 הופעות ביום, כל הופעה שעתיים). הבעיה הזו היא הפצפונה ביותר שבגללה לא כדאי ללכת לפסטיגל. תשווי בין פסטיגל פלאנובלה,
הפסטיגל הראשון שהייתי בו, לבין פסטיגל במצולות, "תפוס ת'פסטיגל". בפסטיגל במצולות מככבות דוגמניות ו-"כוכבים של 15 דק' תהילה" ובפלאנובלה מופיעים כוכבים גדולים עד היום(צביקה הדר, גלית גיאת, מנחות ערוץ הילדים הטובות ביותר בכל שנות הערוץ).

Jen74

New member
אני מתכננת ללכת עם הבת שלי

עוד לא קניתי כרטיסים אבל אני מתחילה לבדוק בכל מקום אפשרי איפה יש כרטיסים בחינם או בהנחות.

Black Devil18

New member
../images/Emo222.gif חינם ?! ../images/Emo69.gif

אין חיה כזו. אלא אם זה בפרוטקציות או משהו..

Jen74

New member
חינם!

אני מתכוונת למשל כמו שעושים מנוי על עיתון ידיעות ומקבלים זוג כרטיסים לפסטיגל בחינם. או כל מיני פרסים בתוכניות רדיו, מבצעים באינטרנט וכל מיני כאלה. לפני שנתיים או שלוש קיבלתי זוג כרטיסים חינם מתפוז בתחרות.

טווול

New member
בכל מקרה

איפה שעודד אני שם גם עם זה אומר הופעה שלו עם יובל המבולבל חחחחחח אני הולכת אתמול הזמנתי כרטיסים ל18 גוש ה' שורה ראשונה אבל אתה צודק לעומת נגיד פסטיגל פנטזיה זה קצת הדרדר אין ספק שפנטזיה היה פשוט מצויין אבל עדיין אולי אני קצת גדולה לזה אבל אני אוהבת את הפסטיגל אין לי שליטה על זה:)

חברה יש כאן מישהו שיודע על הבדלים בכרטיסים

בין מבוגר לילד ועל הנחות אפשריות? אשמח להתעדכן

תשובה

אין הבדלים.למרות ששמעתי על כרטיס שמאפשר לילד לשבת על הברכיים של ההורים באותו מחיר. עוד פרטים בבלוג שלי(מה לא עושים בשביל כניסות לבלוג):http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1581736. מצטער על השאלות שבעיקרון לא היו קשורות לפיג'מות, אבל ככה זה שאין פורום פסטיגלים ומופעי חנוכה

למעלה