מי הולך הערב

GreeCheeMan

New member
אחד הוא מספר המדינות בין הירדן לים

שתיים הוא מספר המדינות שיום אחד יהיו כאן שלוש שנים וארבע חודשים זה הזמן שנתתי לצהל. לא הייתי בקבע הייתי בנחל חמישה שקלים עולה נסיעה באוטובוס עירוני בעצם חמש ועשרים אבל השיר הזה נכתב לפני כמה חודשים הייתי בן שש כשסאדאת בא לארץ בן שבע כשהם חתמו על ההסכמים שמונה הוא המספר של אורי מלמיליאן שהוא בלי שום ספק גיבור ילדותי תשע פעמים הייתי קרוב מדי לפיגוע לפחות נכון לעכשיו עשר הוא התשובה הכי ישראלית לשאלה ´מה המצב?´ 50 שקלים עולה הכניסה להופעה בבארבי בעצם 40 עם קופון ההנחה שבאתר של הבארבי

MחושגZ

New member
טוב אז ככה:

התקשרתי עכשיו לבארבי 50 ש"ח כניסה, 40 אם מדפיסים את הקופון (הנחה של 10 ש"ח) 22:30 ההופעה מתחילה אבל ענתה לי מישהי עם קול של גבר (אמרה לי שהיא אישה) ונתנה לי פלאפון אם תהיה בעייה של כרטיסים... שאלה: איך אני מגיע לשם מהרצליה??? אוטובוס? איזה קו?

DJ$upreme

New member
כלומר: 50 זה ממש זול, 40 - עוד יותר

ואם הייתי יכול להגיע היום הייתי מגיע בריצה מהרצליה או אפילו מב"ש. ההופעה של הדגנחש מ-אוד מ-אוד מומלצת!!!! שימו לב, לקראת שבוע הבא - ההופעה של סאב הולכת להיות עתירה באורחים כולל רון שובל אלמליח מומי לוי וגלית דהן. כדאי כדאי כדאי.

MחושגZ

New member
הופעה ראשונה שאני הולך אליה

וזאת ההופעה של הדג נחש ושבוע הבא לסאב הייתי גם אולי הולך... אבל אני בדיוק חוזר באותו ערב מטיול שנתי... וגם שמעתי פה שזה מגיל 18?? בכל אופן.. אני חוזר: איך אני מגיע מהרצליה לבארבי??

DJ$upreme

New member
שמע, קח אוטובוס לתחנה המרכזית

ומשם יש הרבה אוטובוסים שנוסעים לכיוון הבארבי (שאל במודיעין איך להגיע להרצל פינת ק"ג), זה אפילו לא יותר מעשר דקות ברגל.

MחושגZ

New member
הבנתי..

רגע: אני מגיע לתחנה המרכזית בת"א, (איזה מספר מגיע מהרצליה??) ואז כשאני מגיע לשם זה לא בעייה כבר לשאול... קיבוץ גלויות 52?? ואגב... עד איזה שעה יש אוטובוסים? ובהנחה שאני חוזר במונית כמה אתם חושבים יעלה לי?

snoop doggy dog

New member
אין אוטבוס אחד

אני שנה שעברה גרתי בהרצליה עכשיו רמת השרון אבל אין אוטובוס ישיר רק 2 ואני שוב שואל הגבלת גילך יש???

MחושגZ

New member
בן כמה אתה???

התקשרתי.. ענתה מישהי עם קול של גבר. שאלתי אותה (?) אם יש הגבלת גילאים, והיא שאלה בן כמה אני. אמרתי לה שאני בן 15.5... והיא אמרה שיכניסו אותי.. אם אתה רוצה להתקשר אז הנה המספר: 03- 5622733

snoop doggy dog

New member
עוד מעט

15 עוד יותר נכון 14 וחצי אבל אני נראה יותר גדול אני 187 ס"מ אז עם היא אמרה לך שלא יעשו בעיות לא נראה לי שלי יעשו אבל עם אני יבוא עם חבר אז אולי אבל בעצם הוא בן 15 אז יכניסו אותו לא?

MחושגZ

New member
אני מניח...

תתקשר לשם ותשאל... ואגב: רוצה שניפגש שם? כי אני הולך עם חבר שלי ויהיה נחמד להכיר אנשים חדשים... אם בא לך דבר איתי באייסי 118398337 או שלח מסר פרטי..

MחושגZ

New member
טוב אז תנו לי לראות אם הבנתי נכון:

לקחת אוטובוס לתחנה המרכזית החדשה (501,502, ועוד כמה) בתחנה המרכזית שואל איך אני מגיע לבארבי (קיבוץ גלויות 52) הולך ברגל או לוקח אוטובוס ואז מגיע לשם.. וזהו! תודה לכם אנשים...

למעלה