מי הולך היום להופעה?

מי הולך היום להופעה?

כמו כל הופעה של הכנסייה דופקים אותי. אין אףאחד שאוהב אותם באזור, ועד שמישהו מוכן לבוא איתי..מבריז לי. אמא אמרה שהיא תבוא אבל הבריזה פעם קודמת. הפעם תיכננו ללכת כל המשפחה אבל אין להם כוח לנהוג ובא להם לישון. אווף. זה כ"כ מבאס. אני כבר שנתיים מנסה ללכת להופעה ואין לי איך..תמיד ברגע האחרון נדפק. אקיצר מה שהולך שיהנה, שיצלם, ושיספר אח"כ איך היה.

cowgirl Ms

New member
תשמעי..../images/Emo80.gif

איפה את גרה? אני בטוחה שאת יכולה ללכת איכשהו. אוטובוס, מונית שרות, מונית ספיישל [לאסוף הרבה הרבה כסף] ולפגוש במקום חברים, או אפילו ללכת לבד [אני אישית מתה ללכת לבד להופעה לבד- רק אני, המוזיקה והסיגריה] ועדיין תהני..

..

בכיף הייתי הולכת לבד, אבל כמו שאמרת-אני צריכה לאסוף..אממ..180+180+70..תחשבו.חח 430 שקל..זה המון.. וגם ליסוע במונית לבד את כל הדרך, במיוחד כשיש טראומה מנהגי מונית, זה לא נחמד.\: תאמיני לי שניסיתי הכל..חוץ מזה כי אין כסף ויש פחד|:

cowgirl Ms

New member
טואין איזה חברים במרכז ../images/Emo80.gif

שאפשר להעביר אצלהם את הלילה?

ט מ ר

New member
וואי..

זה כל כך גם אצלי ככה. אני גרה במושב נידח, שכל מקום ממנו זה לפחות שעה וחצי.. אבל אני בכל זאת משתדלת להגיע להופעות. טרמפים,חברים בכל הארץ, וקצת כסף ויש לך את זה:) ואני משתלדת להאמין ששהאנשים בארצנו טובים ולא לפחד.. :)

המממ ...

גם לי נורא קשה למצוא מישו שיבוא איתי להופעה, אבל אין לי בעיה ללכת לבד, (כל עד זה בעיר שלי) ולפגוש שם ידידות מהכיתה און משו כזה או אפילו להתחבר בשנייה למעריץ\ה אחר\ת .... זה כבר קרה לי פעם אחת!

גמאני בכללי ביישנית אבל

את מתחברת למישו בחשוך את לא רואה אותו הוא לא רואה אותך וזה רק לכמה שעות אחרי זה זהו נגמר ... ככה לי זה קרה ...

למעלה