16
ז ז י ק ו New member 31/12/05 #21 ללא ספק הבחירה קשה, כולם היו מצויינים עם כולם התחברתי ונהניתי נורא אבל אני חושב שהבחור בתמונה 9 הוא הכי חמוד
ללא ספק הבחירה קשה, כולם היו מצויינים עם כולם התחברתי ונהניתי נורא אבל אני חושב שהבחור בתמונה 9 הוא הכי חמוד
F fman1 New member 31/12/05 #23 וואו...קשה להחליט... אני חושב שהרביעיה הראשונה היא המובילה לטעמי, יחד עם מס' 14 המדהים!
ש שובבי המקורי New member 1/1/06 #26 כן, גם אני הולך על 9 אבל... יש לי בעיה עם פיטמה שמאל היא ניכנסת לי קצת פנימה כל השאר בסדר או כמו שאומר ידידי צדי: "זה על יד" אנשים שנה אזרחית טובה וחג חנוכה שמח
כן, גם אני הולך על 9 אבל... יש לי בעיה עם פיטמה שמאל היא ניכנסת לי קצת פנימה כל השאר בסדר או כמו שאומר ידידי צדי: "זה על יד" אנשים שנה אזרחית טובה וחג חנוכה שמח
W white star New member 5/1/06 #28 אני מזמין את מס' 2 למרות שאם 9 היה בלי הזקן שכל כך מיותר על הפנים שלו (לא לכולם מתאים!!!) הייתי מעדיף אותו. גם 3 חמוד כל השאר באהבה על זיקית
אני מזמין את מס' 2 למרות שאם 9 היה בלי הזקן שכל כך מיותר על הפנים שלו (לא לכולם מתאים!!!) הייתי מעדיף אותו. גם 3 חמוד כל השאר באהבה על זיקית
ז ז י ק ו New member 6/1/06 #29 מאמי, למספר 9 מתאים מאד זקן !!! אם היית פה באחד המספרים - אולי הייתי בוחר אותך
W white star New member 6/1/06 #30 ../images/Emo54.gif כל אחד וטעמו הוא כבר הרבה זמן לא ראית אותי קבל תמונה עדכנית