מי האמא של קונור?

nightwing

New member
מי האמא של קונור?

פספסתי המון פרקים מישהו מוכן לומר לי מי האימא של הבן של אנג'ל?

האמא של קונור היא דרלה.

היא ואנג'ל היו ביחד בסוף הפרק Reprise, 15 בעונה השנייה של אנג'ל.

rds15

New member
את הפרקים שפספסת משדרים

עכשיו בערוץ 3, בימי א'-ה' ב14:40. היום שודר פרק 2 בעונה 3.

Once More With

New member
נצל"ש: אודישנים להקרנה הפעילה- מחר!

תמיד אומרים לך שאתה קשוח אפל וציני? תמיד אומרים לך שאת חסרת טקט, אבל משום מה כולם אוהבים אותך? מכירים את כל שירי המחזמר בעל-פה ולא מוצאים לזה שימוש? צוות ההפקה החדש "Once More, With..." מזמין אתכם לסבב שני של אודישנים להקרנה הפעילה החדשה. שחקנים, רקדנים ושאר חובבי במה מוזמנים להגיע ולהיבחן ביום שלישי הקרוב, ה 17.01.06, ביהוד. עקב בעיות עם המייל, מיילים שנשלחו אלינו לא נקראו. אם פניתם אלינו ולא נעניתם, זה עקב בעיה זו. אנו מתנצלים על האי נוחות ומזמינים אתכם לפנות אלינו שוב בטלפון . לאישור ההגעה ופרטים אחרים יש ליצור קשר עם שירן בטלפון: 052-223-2815 שאלות הודעות וסתם תהיות ניתן לכתוב בקומונה שלנו: http://communa.tapuz.co.il/OMWF2 נשמח לראות אתכם, צוות "פעם נוספת, ב.."

k R I P s

New member
אנשים תתקשרו ותנסו! זו באמת חוויה!

תתקשרו

Once More With

New member
ולמקרה שזה לא מובן..

הטלפון הוא 0522232815. מחכים לשמוע מכם, צוות ההפקה.

toxic vamp

New member
חוויה של פעם בחיים!

בתור מישהי שהופיעה בקאסט בחנוכה אני חייבת לומר שזה הדבר הכי מהנה ומספק בעולם. אני לא אוותר על כזו הזדמנות וגם הפעם אני אהיה שם....בתור מפיקה ושחקנית. לכל האנשים שמפחדים או מתביישים,אין לכם מה. אנחנו לא נושכים,טוב נו רק אם ממש תבקשו. אם יש לכם בעיות עם ההגעה או עם התאריך,אן שאתם רוצים לדעת כיצד נתעלל בכם בזמן האודישן כדי לבוא מוכנים תצרו איתי קשר במסרים!
ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

barhenhalliwell

New member
../images/Emo41.gif איך רואים שאתם לא ../images/Emo41.gif

יודעים לפרסם הודעות.. אם תוסיפו אימוטיקונים לכורת זה יהיה יותר מעניין וימשוך יותר אנשים. אבל אנשים. תבואו. אני אהיה שם.

למעלה