מי האיש שבתמונה ?

עדגיל

Well-known member
שמעתי שהוא עוזב את מעריב ועובר לעיתון החדש

שיצא בקרוב, יחד עם בן כספית, דנקנר ועוד.

הוא אכן עזב את מעריב

נקווה שיצא אכן עיתון חדש ואיכותי שיעלים סוף סוף את החינמון של ביבי, שכל כולו חנופה ודברי הלל למנהיג (מזכיר משהו........?)

argamon

Member
בתקווה שינהגו בחוכמה עם העיתון החדש :

אני חושב שכדאי להנהלת העיתון החדש להפיץ אותו חינם לקוראים, ולהתפרנס מפרסומות בעיתון, אחרת היום בעידן האינטרנט לא יהיו לעיתון קונים רבים ובסופו של דבר הוא יתמוטט. לא בדקתי מידע ואולי העיתון יהיה חינמי.

deebeebee

New member
הבעיה היא

שכדי להקים עיתון צריך השקעה כספית גדולה ואת ההשקעות באמצעי התקשורת עושים אותם בעלי ההון שהם בעלי הברית של הפוליטיקאים. הקשר בין הון ושלטון הוא גם הקשר בין התשקורת להון ולשלטון, אז לא בטוח שהאובייקטיביות תהיה נוכחת בעיתון החדש ואם היא לא תשיר שירי הלל לביבי, היא תמיד תשיר שירי הלל למישהו........

Y. Welis

New member
לא שמות מבטיחים...

הראשון דוברו הפרטי של חיים רמון ועיתונאי שראוי היה להעיף מזמן על פאשלת אוחנה (שמצער שהיה צריך תוכנית מיוחדת בערוץ 10 כדי לחשוף);
השני היה דוברו הפרטי של נימרודי, בזמן שהיה בעלי 'מעריב'; אח"כ היה דוברו של דרעי וסביר שהיום יש לו פטרון אחר.

אגב גם דן מרגלית היה דובר פרטי של אחרים - אולמרט למשל.

argamon

Member
הוא לא פחד גם בגיל 20 :

בקישור מאמר על נתן זהבי כשהיה בן 20 והתעסק גם בצילום עיתונות.
הקישור לאתר "עיתונות יהודית היסטורית". המאמר בעיתון "מעריב" מתאריך 20 באוקטובר 1966 . http://bit.ly/TRN6Pg
אני משתדל לא לוותר על אף תוכנית שלו "זהבי עצבני" ב- 103FM ואם לא הייתה לי אפשרות להאזין אז אני מאזין אחר כך להקלטות שלו. אדם עם נשמה טובה המשתולל על אי צדק, לוחם נגד הרמאים שמסתתרים תחת דגל הדת ולכן חושבים בטעות שהוא שונא את הדת, שאוהב לעזור לכל מי שהוא יכול. אני שוחחתי איתו כשהלכתי להזדהות עם שובתי הרעב חולי הסרטן מול הכנסת. נתן מוכן לדבר עם כל אדם ולא מרגיש את עצמו כמישהו שמעל האחרים בגלל שהוא מפורסם.

למעלה