מי דיבר על עצומות?!

tivol man

New member
מי דיבר על עצומות?!

עצומה להחזרת ה
לוויתן? עצומה למען הג'וק
הנכחד? עצומות!!!כןכןכן מה עם הבטחת ה
עונה ה-7 לחברתנו מרביע דלתא או שידורי הדור או דיפשיט69
בערןץ הממלכתי? ואפילו הדואל הידוע והמקורי
..מה איתו?? מה אתם עושים אנשים!! לאיפה קול המלחמה נעלם?רצינו לפרסם מכתב אלקטרוני לוחמני, הלא כך
כאלה חלשולושים
אתם,
הלחמו! אתם רוצים להמשיך
לשבת לראות טלוויזיה כל היום, לא

HyperNovA

New member
מי אמר עצומה ולא קיבל ?! ../images/Emo6.gif

הבטחתי לבנות עצומה אלקטורונית להחזרת שידורי בבילון 5 בערוץ שלוש. ובכן התחלתי את האתר והוא מתקדם בצורה טובה. בקרוב מאוד אני אעלה אותו לרשת ואז אני אצטרך את עזרתכם בלפרסם אותו ולנסח את העצומה. בנתיים אני יכול להראות לכם את הבאנר היפה העיצבתי עבור האתר. מעבר לזה, אתם תצטרכו לחכות קצת זמן עד שאני אסיים.

itstzar

New member
רואים שעוד לא היית בצבא ../images/Emo8.gif ח.ח. זה

חיזוק חיובי

HyperNovA

New member
סליחה,

ההודעה הקודמת נרשמה ע"י חבר שלי (שלא ממש מחבב את סטאר טרק) שרשם הודעה בשמי. לא להעלב בבקשה
.

tivol man

New member
א יכול להיות:0

הרי ידוע לכולם שהשומשום הוא חלק אנטי תזה מוחלט לזעתר

VinceCarter

New member
תגידו, איפה משדרים את ביבילון 5?

לא ראיתי את סידרה כלל, מעוניין להיות עוד בןאדם שראה את קטעים מזה

Bufreak

New member
בקאזה ../images/Emo13.gif

אבל לא תמיד פיילוטים מסוימים של הסידרה פועלים במחשבים כלשהם..
דוד. חבר של משה.

HyperNovA

New member
קאזה ?!? פויה !! ../images/Emo11.gif

קאזה היא תוכנה שמעלה אבק אצלי במחשב הרבההההה זמן. מנסיון ארוך גיליתי שהתוכנה הכי יעילה להורדות של כל דבר, סרטים, פרקים, תוכנות משחקים היא EMULE. בשרתים של EMULE יש הכל ! ואני מתכוון הכל ! כל פרק של וויאג'ר, אנטפרייז, בבילון הכל ! קאזה מאוד מאוד דלה ב"שפע" הקבצים שיש לה לעומת EMULE. מאוד קשה למצוא בקאזה פרקים ישנים יותר מסטאר טרק, שלא לדבר על בבילון שכמעט ולא קיימת שם. בגלל זה יש גם באי מיול יותר משתמשים עם פרקים מסויימים. ובגלל זה אתה לא תלוי בחסדיהם של 3,4 משתמשים כמו בקאזה שיכולים להתנתק כל רגע ולהשאיר אותך עם קובץ חצי גמור, ומהירות הורדה שירדה מ-60 KBPS ל-0. יחי הפרד !

[TNT]

New member
אני דווקא יותר טיפוס של חמורים

הגירסות האחרונות של אידונקי מעולות!!! לדעתי זה ששילבו בין אידונקי לאוורנט זה גאוני. את לא תלוי בשרתים אבל בכל זאת יכול לקבל את הפוש הנוסף מהם. ובקשר לבבילון אני ראיתי רק את הפילוט (שכמובן אפשר הורדתי דרך החמור)

Bored Guardian

New member
אם כבר

אז אולי באמת עדיף לנסות את AXN במקום ערוץ 3 כמו שאמרו בשרשור אחר פה. לפי התשובה שמישהו כתב פה לפני כמה זמן מערוץ 3 לא נראה לי שהם מתכוונים לקנות אותה אי פעם, מצד שני איי אקס אן מארח אצלו סדרות מד"ב וגם סדרות צולעות שבבילון (עם קהל מעריצים פנאטי וקצת קידום מהערוץ) יעקוף ברייטינג (לדוגמא מרסי פוינט).. למרות שאולי באמת כדאי קודם לארגן עצומה חתומה ואז לדאוג לזה.. אבל תחשבו על זה

riku

New member
axn זה רק לכבלים

אז למה שלמי שיש יס 'יחתום' ? עדיף ערוץ 3 כי יש להם כבר זכויות שידור לעונה החמישית מזה כבר עוד 4 עונות? בשבועיים האחרונים הורדתי מאימיול וכבר ראיתי 15 פרקים... הסדרה ממש טובה ! אבל אני מעדיף לראות בטלויזיה ובלי ימים של הורדות כל הזמן:( אז אני חותם!!

Bored Guardian

New member
צודק

משום מה הייתי בטוח שגם ללוין יש את AXN.. עדיין, ערוץ 3 די התנגדו לשדר את בבילון, אבל אני מניח ששווה לנסות בכל מקרה.. ד"א זכויות השידור של ערוץ 3 לעונה החימישית לא תלויים גם למשך זמן מסוים? יכול להיות שעד שהם יקנו וישדרו את ה4 עונות הראשונות הם כבר יהיו צריכים לקנות את העונה החמישית מחדש..

למעלה