מי דופק בדלת?

super dollz

New member
בין הראשונות../images/Emo35.gif...../images/Emo140.gif

בייס מפינק לנד
תגובות יתקבלו בשמחה
(וברצון...)
את השיער דיי אהבתי יצא לי חמוד...דיי אהבתי את מה בעשיתי
זו הדולי הרביעית שלי אז תנו כבוד!
...

2ofir

New member
../images/Emo9.gifואו רבעית?!יפה

בחזה הכל מוצלל כלפי מעלה, זה צריך להיות מוצלל כלפי האמצע שבאמצע יהיה הצבע הכי בהיר. בחצאית הקפלים טובים, א יודעת איך להצליל אבל הם גשויים קצת, את צריכה לעגל אותם. בשיער בהתחלה אני שלחתי לך טיוט במסנ כי הלמעלה של השיער טוב אבל מלמעלה יש רק שורשים תוסיפי עוד גוונים כמו בלמעתה זהו דולי ממש יפה, 1

qpELORqp

New member
אמ..... יפה מאד! משו' לא מסתדר

בשיער אבל מזה אהבתי אותה!! מדהימה! אהבתי גם את הרעיון!

super dollz

New member
תודה למגיבות../images/Emo24.gif

אני אתקן ואני אשים בשדח"ם הבא כי זה במילא עומד להגמר ואין לי עוד דולי
תודה למגיבות על העזרה אני מודה לך מכל ה-
|4u|מואההה|4u|

o0Invisible0o

New member
למה גם את כותבת באנגלית עיברית?

מה קרה לכולן?
שמעתן על המקלדת הוירטואלית בתפוז שמאפשרת לרשום בעיברית גם אם המקלדת לא?

pqCAT GIRLpq

New member
ת'אמת,,, שמעתי

אבל לא ידעתי איך ואיפה להפעיל.... *מרגישה מטומטמת*

o0Invisible0o

New member
הוספת תגובה>>עברית.

[יש שם בצד למעלה בהוספת תגובה, אין בהוספת תגובה מהירה..
] נפתח חלון קטן עם מקלדת בעיברית..
בהצלחה!

tamaguchi girl

New member
דולי חדשה[?]../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קווי מתאר לא שלי, אלא של יעל [לא מהפורום, מפורום אחר.] הצללה חדשה בשער, אני אוהבת אותה ^^. אוהבת את השער וטיפה את המכנס [ואני יודעת שיש בו הרבה קפלים, ציירתי את זה לפי מכנס שיש לי, והוא צמוד עם המונהמון קפלים] כל השאר ממש מגעיל לדעתי..בעע אם אפשר שתגיבו רק על השער והמכנס זה יהיה מאגניב, השאר עשיתי ללא השקעה רבה, התייאשיתי אחרי השקעה של כמה שעות בשער ובמכנס >.< בייס מאנג'י צאן תודה למגיבה המאגניבה ^.^

2ofir

New member
../images/Emo99.gifואו איך הישתפרת!

השיער מושלם בסווצרט החזה דיי גושי "תשחררי" אותו קצת ותוסיפי עוד גוון הגינס ממש יפה, אך הקפלים מתחילים מהפיפי שלה, ששם לא צריך להיות קפלים למעלה תפחיתי בקפלים, כי כל הגינס הם אותו דבר אז בלמעלה תעשי אותם כאיל כלפי מעטה זהו דות מש יפה הישתפרת נורא!

למעלה