מי גרה באזור השרון

מי גרה באזור השרון

כפר סבא הוד השרון רעננה הרצליה והסביבה ויכולה לספר לי ה כ ל על האיזור עלויות של גנים מחייה חוגים שכירות ועוד

זה משתנה בהתאם לבחירות שאת עושה

אני גרה בהרצליה. יש גנים פרטיים ב-2,100 ויש גם בטווח ועד ל-3,100 ש"ח הכל תלוי במה את מחפשת, איפה ועד איזה שעה. מחירי שכירות תלויים במה את מחפשת ובאיזה איזור. הרי אי-אפשר להשוות מחיר שכירות של דירת 3 חדרים באיזור סביר למחיר דירת 5 חדרים באיזור היוקרתי. בשביל לקבל תשובה אמיתית ומייצגת את צריכה לשאול שאלות מאד ספציפיות. אם את מעדיפה אפשר גם במסר

mamtera

New member
שאלה לגבי גנים

רשמת שיש גנים פרטייםם ב- 3,100 ש"ח את יודעת להגיד מה נותן גן במחיר כזה לעומת גן ב- 1000 ש"ח פחות?

lilend

New member
לגבי שכירויות קשה מאוד לענות

כי נתת טווח רחב מאוד של איזורים. לגבי גנים - בהוד השרון, גנים פרטיים עולים סביב 2500-2700 ש"ח לחודש. בעצם לגבי שכירויות יש לי מושג כללי- דירת 5 חדרים בהוד השרון סביב 5000-5500 ש"ח לחודש. דירת 4 חדרים בין 4000-5000 ש"ח לחודש (זה כמובן תלוי במיקום, חניות, מרפסות, קומה וכו'). באופן כללי המחיה באיזור השרון מאוד מאוד יקרה.

mom2ia

New member
למרות שבדיוק עברתי - רעננה

מחיר גנים - בסביבות 2500 ש"ח, יש גנים נפלאים שכירות - תלוי באזור. לדירת ארבעה חדרים יכול לעלות בין 4000 ש"ח ל 5500 ש"ח. דירות גדולות יותר ובתים פרטיים המחירים עולים בהתאמה. ארנונה לחודשיים לדירה של 120 מ"ר 2000 ש"ח. חוגים - תלוי בחוג. אנחנו שילמנו 200 ש"ח לחודש להתעמלות לגיל 4 בדיאדה (לא חוג של הדיאדה). בגדול רעננה היא עיר מקסימה עם חינוך איכותי והמחירים בהתאם. אוכלוסיה איכותית (למרות שתמיד יש אנשים לכאן ולכאן).

מאד עזרתן לי

עכשיו יש לי טווח מחירים פחות או יותר ואני יכולה לשאול יותר שאלות ספצפיות אז אנחנו זוג עם שתי קטנטנים שמחפשים דירת 3.5-4 חדרים לשכירות באיזור טוב ושקט עם הרבה משפחות צעירות עם חינוך טוב ופארקים שאפשר לבלות בהם אחר הצהריים יכול להיות ברעננה הוד השרון הרצליה כפר סבא והאיזור אשמח אם תכתבו לי רחובות/אזורים מומלצים תודה על כל עזרה

mamtera

New member
נצל"ש - המלצה על חוגים לגיל שנה

באזור רעננה - כפ"ס

למעלה