לא. המתן עוד ארבע שאלות.
מ מוגלי7 New member 26/3/07 #24 טוב, כולם כבר יודעים שזאת נועה... אז אני מתחיל חדש. יאללה, בחרתי. תתחילו.
מ מוגלי7 New member 26/3/07 #31 בגלל שכולם כבר יודעים, ובגלל שאני כבר רוצה להתחיל משחק חדש, ואפחד לא שואל שאלות. וזה די מעצבן שהגיע תורי, ואני לא בדיוק יכול לעשות אותו, ושהתור שלי תלוי בכם. וכבר לא משנה. שמישהו אחר יעשה במקומי, ירד לי החשק.
בגלל שכולם כבר יודעים, ובגלל שאני כבר רוצה להתחיל משחק חדש, ואפחד לא שואל שאלות. וזה די מעצבן שהגיע תורי, ואני לא בדיוק יכול לעשות אותו, ושהתור שלי תלוי בכם. וכבר לא משנה. שמישהו אחר יעשה במקומי, ירד לי החשק.
Y YUZY New member 26/3/07 #27 נו אבל למה ?!. גמני פעם פתחתי משחק שאחרי 3 שאלות כולם כבר ידעו מי זה אבל משחקים לפי החוקים !! אז מה הבעיה שהיית שואל עוד 3-4 שאלות ואז אומר מה שאתה חושב...
נו אבל למה ?!. גמני פעם פתחתי משחק שאחרי 3 שאלות כולם כבר ידעו מי זה אבל משחקים לפי החוקים !! אז מה הבעיה שהיית שואל עוד 3-4 שאלות ואז אומר מה שאתה חושב...
B Brombit New member 26/3/07 #29 זה במילא כבר לא שווה ../images/Emo115.gif אם אחרי שאלה מסוימת מבינים בדיוק מי זה, אין טעם להמשיך, כי כולם יודעים.
זה במילא כבר לא שווה ../images/Emo115.gif אם אחרי שאלה מסוימת מבינים בדיוק מי זה, אין טעם להמשיך, כי כולם יודעים.
B B o N u s New member 26/3/07 #32 אמרי אתה גילית, כתגובה להודעה הראשית (אל תפתח הודעה חדשה) תפתח סיבוב חדש. טל
שירנאעה Well-known member 26/3/07 #34 חח שמתם לב?../images/Emo105.gif בלי שהתכוונתם יצא לכם חץ כזה אה כה, חזרתי מיפו :]
ז זאתי בפיגמה New member 26/3/07 #35 חחחח נכון ../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif ולא ידעתי שהיית ביפו, מה עשית שם?