מי גבולי ואיך מטופל?

גבולי2

New member
מי גבולי ואיך מטופל?

איך נחלצים מההפרעה המזןינת הזאת שכרגע הכי מטריד אותי זה הבור בתוך הנשמה הכל חלול שם מחשבות על יום מותי ואפילו התחלה של מחשבות אובדניות מרגיש שאין טעם לחיים וגם בעצם מה הם החיים מה המטרה שלהם למה כולם נלחמים אני מסודר מביינה כלכלית פשוט החיים שלי ריקים מתוכן ואני יכול לצלול מהייי לתחתית בהפרשים של שעה וכשאני צולל זה הכי מפחיד מפחיד להתקדם במחשבות כי אני לא מפחד והכי גרוע זה לא לפחד

UniverSon

New member
מקווה שזה יעזור לך

לחשוב על פתירה של כל ההפרעה זאת קפיצה גבוהה, כולנו רוצים להיפתר מזה(כמעט כולנו :) ) אבל אי אפשר לעשות את הקפיצה הזאת בבת אחת.
צריך להתחיל טיפול ולמתן את ההפרעה. אני מאמין מאוד בטיפול התרופתי-ושוב גם לא לצפות פה לפלאים אלא רק למיתון של התופעות.
&nbsp
השאלה היא למה אתה מגדיר את עצמך גבולי ובמה היית רוצה לטפל?יש 9 מאפיינים אפשריים להפרעה ומתוכם צריך לפחות 5-אז תחשוב כמה סוגים יש להפרעת אישיות גבולית...זה המון קומבינציות.
&nbsp
בכל מקרה אני חושב שאנחנו צריכים להתייחס לעצמינו כאדם ולא כהפרעה. אתה אישיות ולא הפרעת אישיות. אישיות שיש בה מאפיינים גבוליים.
כל מה שאתה מתאר לא בא משום מקום-יש לך מחשבות ורצונות ורגשות כמו כל אחד פשוט התגובות הריגשיות שלנו הן שונות לגמרי וזה כתוצאה ממשהו פנימי שצריך לטפל בו ואפשר לטפל בו(ושוב המטרה אפילו לא לפתור אלא למתן).
&nbsp
מתוך מה שקראתי ממה שכתבת אני במקומך הייתי שואל את עצמי "מה אני רוצה?מה חסר לי?". כי זה הרי מחשבות חוסר כלשהן שגורמות לך לזוז לכיוון השני של הדאון.
תנסה לצלול לתוך התת מודע שלך בכתיבה ולהעלות מטענים רגשיים למעלה. זה יגרום להצפה ריגשית ואחר כך תוכל לטפל במה שעלה למעלה מהתת מודע וככה בעצם תהפך לאדם מאוזן יותר עם הזמן.

היי

אני מטופלת פעמיים בשבוע אצל פסיכולוגית, פעם בשבוע קבוצה טיפולית וגם מטופלת תרופתית...

וגם העבודה היא חלק מהשיקום... אם הייתי נשארת בבית ולא עושה כלום המצב שלי היה גרוע בהרבה... מניסיון העבר...

מה איתך... אתה מטופל?

noy84

New member
היי רציתי לדעת

לגבי הקבוצת תמיכה.
בעצם מה זה?
מה עושים שם?
אני מאיזור המרכז האם יש כזה בכל האזורים

למעלה