מי גאון של אמא

פלגיה

New member
מי גאון של אמא ../images/Emo35.gif

בא לי לפתוח שרשור-שוויץ כל האמהות הגאות מוזמנות להצטרף ואני אתחיל עם טל שלי שעלתה 500 גרם בעשרה ימים של יניקות בלתי פוסקות צל"ש לטל (וצל"ש גם לאמא...)

טאניוש

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

איזה מבט רציני, לא קל להיות תינוקת בזמנינו... שמתי תמונות בשירשור למטה, אם אמצא עוד אשים בשירשור שוויץ בכיף.

פלגיה

New member
המבט הרציני אומר

"עברתי בתשעה חודשים של הריון מה שאנשים אחרים עוברים בהרבה שנים, ואולי אף פעם לא" היא גם מחייכת, אבל כולם אומרים שזה סתם רפלקסים

טאניוש

New member
חיוך של קטנטנים

זה לא סתם רפלקסים! בעצם אולי כן אבל לא חסר משמעות בכלל. חיוך אומר שטוב לתינוקת. הוא "אינטרו", לא מוכוון לסביבה, אבל לא חסר משמעות. ולא תאמיני עד כמה מהר החיוך יהיה אלייך.

ariane

New member
חיוך של עדן.....

עדן מחייכת אמון במיוחד לפני שהיא מקיאה את הנשמה... למדנו שכשהיא מחייכת הרבה אחרי האוכל כדאי להכין הרבה חיתולים
!!!

happy

New member
וזאת ליהי ששוקלת כבר 5.7 ק"ג

ובטיפת חלב האחות המפגרת שלה עדין טוענת שהיא בתת משקל!!! לליהי יש בעיה עם העקומות שלהם!! אפשר לראות שתת משקל זאת לא הבעיה שלנו!!!!

טאניוש

New member
ספוגניה מתוקה

איזה תת משקל??? לכל התינוקות בערך יש בעיה עם העקומות של טפשת חלב. לאון עלה 500 גרם בשבוע וחצי הראשונים ואחות בטיפת חלב טענה שהוא ירד עקומה (לא שהיה כל כך לאן לרדת מעקומה 5). כנראה הוא היה צריך לעלות קילו לשבוע כדי להתאים להעקומות שלהם. אגב, יש לי תמונה עם אבא וניסיתי לצנזר אותה בעדינות אך לא הצלחתי. עכשיו אני יודעת שלא חייב להיות בעדינות

פלגיה

New member
העקומות בטיפת חלב...

ממשיכות לדעתי את הערכות המשקל של האולטרא סאונד. את העקומות הכינו לפי תינוקות לבנים בארה"ה בשנות השישים או השבעים, וכל קשר לקצב הגדילה של תינוקות בארץ נראה לי מקרי בהחלט. לנו בטיפת חלב יש אחות שהיא אם לעשרה (ולעוד שלושה של בעלה) ורופא שפוי, ולדעתם כל עוד תינוק עולה במשקל ומצייר עקומה משלו - איןם שום בעיה

סינטה1

New member
איזה כפלים...

ממש בבעיית תת תזונה חמורה... טיפשה האחות הזו! ליהי מדהימה

happy

New member
היא מדהימה ילדת הפורום

הראשונה שלנו. סינטה מה יש לרותם?? איך היא מרגישה היום??

סינטה1

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo7.gifאוף

יש לה חום. כנראה משהו ויראלי. היא כל כך מתוקה. מנסה לחייך ולצחוק למרות שהיא קווץ'. אוף.

למעלה