מי בעד,

זוהרינה

New member
זה לא קשור

אז גם ביום רגיל הם לא יוכלו להגיע, אלא אם כן הם גרים בתל אביב, חוץ מזה, הרכבת הרי עובדת ביום שבת לא? הדרך הכי טובה לשם זה הרכבת או במכונית.

אמ, לא../images/Emo211.gif

הרכבת היא גוף של המדינה. לפי זה היא לא עובדת בשבת. ויש אוטובוסים...

זוהרינה

New member
טוב..

אני לא ממש נמצאת הרבה בתל אביב, ואני לא מכירה את רשימת האוטובוסים הפנימיים בתל אביב, כך שבאוטובוס אני לא נוסעת לשם!

יש אנשים שהם לא את...../images/Emo211.gif

מיכלשושו למשל גרה קרוב לת"א, ועדיף לה לנסוע באוטובוס.

אגב../images/Emo211.gif

אני מצטערת אם אני מתנהגת קצת מגעיל

זוהרינה

New member
טוב, בואי לא נתחיל

להתווכח, הבנתי, לא משנה מה אני יגיד את תמצאי חיסרון, חוץ מזה שאני גרה ממש קרוב לתל אביב, אני גרה בראשון. וההורים שלי גם עושים קבלת שבת, אבל איך אני הולכת לכל הבת מצוות בכיתה שלי? רב הבת מצוות ביום שישי, וההורים שלי מסיעים אותי בכל זאת. ואני חושבת שהכי כדאי לבוא ברכבת, יש לה שם תחנה בדיוק בעזריאלי. להגיד לך מה? אני לא יודעת, תעשו מה שאתן רוצות, בכל זאת לרב הבנות לא אכפת ממני, תודו בזה! לא אכפת לכן אם אני יבוא או לא.. אז מעכשיו אני ישתוק.

אכפת../images/Emo211.gif

אבל בשישבת יש בעיה עצומה בתחבורה, ויש הבדל ענקי בין בתמצווה בערב שישי לבין מפגש... לי ולעוד הרבה בנות רבות לא יהיה איך לחזור בשישי אם נרצה להשאר אחרי בערך 15:00, ובשבת לא נגיע בכלל...

MorningGlory

New member
זה שאת גרה קרוב לת"א

זה לא אומר שכולן ככה, יש פה בנות מהצפון עד הדרום, מכל הארץ. רכבת לא עובדת בשבת והקטע של האוטובוסים לא מתאים לכולן. למה תמיד עושים את זה בחופש? כי זה בדיוק השילוב של יום חול ושבת, גם כל התחבורה פועלת, גם אין בעיה דתית וכל הדברים פתוחים. :]

זוהרינה

New member
תגידו

מה יש לכן ממני? למה אתם ממציאים לי דעות שאפילו לא חשבתי?! אני בעצמי, כשאמרתי שהכי טוב לנסוע ברכבת, והיא מגיעה לכל המקומות, ובעצמי אמרתי שלדעתי אוטובוסים זה לא הדרך הכי טובה למי שלא גר בתל אביב עצמה!

Blue Pencil

New member
את אמרת שנעשה את המפגש בשבת-

וענו לך שבשבת אין רכבות, זה הכל.

Blue Pencil

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני צריכה להגיד לך משהו!../images/Emo2.gif

[לאה.
]

../images/Emo31.gif../images/Emo211.gif

יש אנשות דתיות פה, כמו מיכל... וחוץ מזה, זה חופש. גם בחופש פנוים.

זוהרינה

New member
טוב,

אז אפשר יום שישי, ביום שישי אפשר לנסוע לא? ורב ההורים מגיעים מוקדם ביום הזה.

עוד פעם../images/Emo211.gif

אי אפשר. צריך לקבל את השבת, והרבה מתארחים/מארחים קרובים.

למעלה