מי בעד

edlessme

New member
מי בעד

שנכריז פה. רישמית, על הסכם בין כל הגברים בעולם לכל הנשים בעולם שאם נתת את הטלפון שלך למישהיא אז היא צריכה להיתקשר ביום שאחרי? אני רציני... באמת.. כאילו... המשחקים האלה... הם סתם מונעים מאנשים להתכונן לבגרות בספרות... זה לא יכול להמשיך ככה... ביום חמישי פגשתי מישהיא ונתתי לה את הטלפון שלי (האוטובוס עמד לברוח אז לא יכולתי לרשום את שלה) ומאז אני מצפה בכסיסת ציפורניים לטלפון שלה (נו... היא ניראתה חמודה כזאת.. וראש טוב והכל..) והיא עדיין לא צילצלה...

../images/Emo7.gif

..... :)

סתם מניאקית

ואולי קרה משהו...ואולי היא בכל זאת תתקשר בכל מקרה, אל תיתן לזה לבאס אותך, יהיה טוב

La Vicomtesse

New member
אז היא סתומה....../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

נא לא להסיק על כל בנות המין היפה.....

N E Z E K

New member
חלקן כן...

אבל גם לכם הבנים לא חסר לכם.. מה זה הקטע הזה שלכם שנגיד ויש לכם ידידה ממש טובה ואז אתם מגלים שהיא דלוקה עליכם ואיכשהו אוטומטית אתם מתחילים להתרחק ממנה?? אתם עם מוזר.. פשוט מוזר..

edlessme

New member
על מה את מדברת???

ידידה שלי נדלקה עליי ודווקא הסתובבתי איתה יותר בגלל זה... דווקא זאת היא שהתרחקה...

N E Z E K

New member
לאדעת...

אצלי בכל אופן זה הפוך... אבל קורה אצלי דבר דיי מוזר.. אחרי שאני אומרת להם שנדלקתי עליהם כביכול, אני לא מרגישה אליהם יותר כלום.. בכאילו זה לא היה ולא נברא.. מוזר.. טוף נו... אני הייתי ונראה לי שתמיד אהיה סטוציונרית.. ס'עמק שונאת את זה כבר... זה מעייף... :)

edlessme

New member
חחח.. זה גם מה שקרה אצלי...

למרות שזה הגיע לי בזמנו... אבל מה זה משנה?? היא עדיין לא התקשרה ואני אוכל סרטים...

N E Z E K

New member
חחח... :)

הם עדיין מתרחקים ואני אוכלת סרטים... :) בת'כלס לא נראה לי שהיא תתקשר, אבל חף.. כנראה שהיא לא כמו שחשבת.. יהיה פ'סדר... :)

edlessme

New member
תודה ../images/Emo13.gif הייתי צריך שמישהוא סוף סוף

יגיד את זה... כולם אומרים לי כל הזמן.. מחר היא בליינד מתקשרת וזה... המממ.. הסתכלתי קצת על השירשור הזה ואני מרגיש שאני צריך להסביר משהוא כי.. לא יודע... יוצא שאני ניראה דיי פטאטי מכל הסיפור הזה... תיראו... אני לא בנאדם שחסר לו חברים... או אהבה מההורים או משהוא בסיגנון... אבל מאז איזה סיפור שהיה לי עם איזה מישהיא שדיי גמר אותי רגשית אני מרגיש כל הזמן.. לא יודע... כאילו שיש לי כזה חור בלב... ובגלל זה כל סיפור של איזה מערכת יחסים באופק דיי מרגש אותי... התקווה למצוא שוב מישהיא לאהוב ושתאהב אותי... ולא יודע... בגלל זה אני... לא חשבתי יותר מידיי ואמרתי לעצמי.. צריך להתחיל איזה חוק! כי... לא יודע.. אני שונא משחקים... ואי נעימויות וכדומה... וזהו... מקווה שלא יצאתי עוד יותר פטאטי...

edlessme

New member
המממ.. קראתי מה שכתבתי...

והגעתי למסקנה שאני צריך לקרוא את מה שאני כותב לפני שאני שולח אותו... אחרת אני מקווה דבר אחד ויוצא דבר אחר... דביל...

N E Z E K

New member
חחחחחח... :)

עכשיו אני עוד יותר אוהבת אותך :) בת'כלס אני בדיוק יודעת מה אתה עובר כי אני עברתי את זה לפני שנה וחצי ואני נראה לי עדיין עוברת את זה... קשה לי להגיד לך שאל תדאג יש עוד הרבה דגים בים, כי אלא האימרות הכי מבאסות ומיאשות שיש.. מה שאני כן יכולה להגיד לך, זה שאל תחפש יותר מידי.. מניסיון... ואם הסרט אצלך הוא זהה לסרט שלי אז התקופה הקרובה תהיה מלאה בסטוצים... לא דברים רציניים במיוחד... :) אם יהיה חידוש בסרט אצלי אני יודיע לך :))) בינתיים, תן חיוך כי הכל לטובה (טוב.. כמעט הכל..)..

למעלה