מי בעד עונה שלישית???

izikas

New member
מי בעד עונה שלישית???

אני רוצה לדעת מכל מעריצי אהבה מעבר לפניה שגולשים לפורום זה מי בעד ומי נגד עונה שלישית ולמה???????

מי לא בעד... אבל לפי דעתי כמה

שיש כאלה שלא מתים על העונה השניה צריכים להמשיך עם ריטינג גבוה כי אולי איה לא תיהיה בעונה הזאתי אבל אם הריטינג יהיה טוב אז יש סיכוי שתיהיה עונה 3 ולמה שלא יכניסו גם את הדמות של אלונה....

פלאשוגע

New member
...

קודם כל שתסתיים העונה הזאת. אם היא תסתיים בסוף מספיק מותח כמו בפעם הקודמת (שליאור רץ למרפאה כדי לעצור את אלונה) אז יאללה. אבל אם לא, אז לא.

SimsY

New member
יותר מידי מוקדם להחליט דבר כזה

היו בסך הכל איזה 10 פרקים של העונה הזאת.... תנו לעונה הזדמנות להתפתח

dht160

New member
אני בעד בתנאי

שזה ימשיך להיות סדרה מעניניית. אם היא תדרדר אני ימליץ אפילו להפסיק אותה לפני עונה שלישית גיא מנהל הפורום

orhila

New member
גיא אתה נקרא לסדר, מה זה הרהורי

הכפירה הללו?, ברור שהסדרה תהיה מעניינת, היא תתפתח ותקשור את הדמויות אחת לשניה יותר ויותר ובסוף תבוא אלונה כמו "פצצה" לכל הסיטואציות ותגרום להן להיות עוד יותר סבוכות ומעניינות, מנהל הפורום לא יכתוב דברים שעלולים להתפרש לא נכון, מה אתה אומר? הזקנה

k a b o o k

New member
אני חושב שאם..

איה (אלונה), תצוץ פתאום בפרק האחרון של העונה השנייה, כמעט ויש 101% סיכויים לעונה שלישית

orhila

New member
תצוץ יכול להיות אפילו שיחת טלפון

קצת יותר ארוכה ומפורטת מהשיחה האחרונה עם ליאור, אבל יש לי תחושה וזה רק ניחוש שהיא תגיע ליותר משיחת טלפון (דרך אגב אם איה לא תרצה לשוב לסדרה גם אחרי שתשוב מהודו אל תפסלו ליהוק של שחקנית אחרת לתפקיד אלונה, זה קורה הרבה פעמים שמחליפים שחקנית אחרי תקופת העדרות ארוכה מהסדרה כשהצופים כבר לא כל כך קשורים לדמות ולא זוכרים אותה היטב, אין ספק שלעונה הזו לא ליהקו שחקנית אחרת כי חיכו לאיה)

למעלה