מי בעד? ומי נגד? בס"ד מי בעד גיוס אחד עם אחד?
פ פיקולו-23 New member 3/8/01 #2 אין פה בכלל דיון - כולם לצבא!!! אני נתתי מחיי 4 וחצי שנים לצבא אז אין סיבה ששרוליק מבני ברק ודינה ממאה שערים לא יתנו את התחת שלהם...!!! כולם לשרת בצבא - בלי יוצא מן הכלל!!!
אין פה בכלל דיון - כולם לצבא!!! אני נתתי מחיי 4 וחצי שנים לצבא אז אין סיבה ששרוליק מבני ברק ודינה ממאה שערים לא יתנו את התחת שלהם...!!! כולם לשרת בצבא - בלי יוצא מן הכלל!!!
ב בכיר בשבכ New member 3/8/01 #3 אתה צודק.... אין כאן שאלה בכלל פיקוח נפש דוחה שבת אז בטח שהוא דוחה גם דברים כמו צניעות... ובכל זאת צריכים להסביר להם במתינות..
אתה צודק.... אין כאן שאלה בכלל פיקוח נפש דוחה שבת אז בטח שהוא דוחה גם דברים כמו צניעות... ובכל זאת צריכים להסביר להם במתינות..
ו וינטו New member 4/8/01 #5 אין ענין של בעד או נגד ../images/Emo24.gif כולנו אזרחי המדינה ומן הדין של אחד יקום בבוקר וישאל: מה עשיתי עבור המדינה ומה אני יכול לעשות עוד?
אין ענין של בעד או נגד ../images/Emo24.gif כולנו אזרחי המדינה ומן הדין של אחד יקום בבוקר וישאל: מה עשיתי עבור המדינה ומה אני יכול לעשות עוד?
ו וינטו New member 4/8/01 #6 אין ענין של בעד או נגד ../images/Emo24.gif כולנו אזרחי המדינה ומן הדין שכל אחד יקום בבוקר וישאל: מה עשיתי עבור המדינה ומה אני יכול לעשות עוד?
אין ענין של בעד או נגד ../images/Emo24.gif כולנו אזרחי המדינה ומן הדין שכל אחד יקום בבוקר וישאל: מה עשיתי עבור המדינה ומה אני יכול לעשות עוד?