מי בנה סוכה? מי מתאשפז?

Drorrrrrr

New member
מי בנה סוכה? מי מתאשפז?

מי מכין שרשראות? ספרו קצת על החג שלכם.

dana goren

New member
הסוכות שלי

קודם כל חג שמייח!!!! ועכשיו: הסוכות: בגלל שאני קיבוצניקית כמובן שיש המון סוכות! אז בבלוקונים(איפה שאני ישנה) בנינו סוכה יפה ומדהימיה! אני כמובן הכנתי שרשראות גם מכותנה וגם מנירות רגילים! וכמובן שחגגנו היום את החג בסיבוב ניקיון ובארוחה על האש! הסוכה השניה היא בפעוטון שאני עובדת בו...ששם עשינו סוכה קטנה יפה שבה שאנחנו אוכלים כל יום ושרים שירים לסוכות....היום שעבדתי שם עשינו סיבוב סוכות...הלכנו בכל הקיבוץ וראינו סוכות! וכרגיל הייתי בסוכה של הקיבוץ...שכיתה ז' עושה..אז הלכתי לבקר ולראות מה הם עושים..אבל לא חוגגים אצלינו השנה את סוכות בערב חג...אתם יודעים למה..אז החגיגה שבוע הבאה....אז סתם יש סוכה ליד החד"א שאר החג בעיקר יהיה עם עבודות להגשה....אתם יודעים...יש שבוע חופש אבל תריך לעשות מיליון עבודות להגשה...ועבודות בקיבוץ! חג שמייח לכולכם!!

love amor

New member
אני לא עושה שום דבר בחג הזה

וזה מזה מוזר.....חח תמיד עשינו משהו בחגים(כאילו ערב חג לפחות) ביום ראשון אני יוצאת לטיול לצפון עד יום רביעי..אז אם לא יצא לי לכתוב פה מחר: צ'אוווווו

netaK

New member
אני מתעופפת../images/Emo160.gif מפה ../images/Emo6.gif

פולין, מיום שלישי הזה עד...8 ימים אחרי

dana goren

New member
את יוצאת מטעם משרד החינך?

אם כן...איזה באסה לך!! סתם....זה אחלה! שיהיה לך בהצלחה! זה מסע קשה!

jenngirl

New member
|נמנמ| ../images/Emo82.gif:

מחר אולי אני בראשל"צ... כל השבוע ני סתם בבית או שני אזמין חברה
ויום חמישי ני נוסעת לים המלח עד יום ראשון

NuFiFiT

New member
אני ../images/Emo26.gif ../images/Emo85.gif

אני לא עושה משו מיוחד.... מנסה לצל את החופש כמה שיותר, המורים שלי הפציצו בשיעורים
אז אני מנסה לעשות ואתם ביום אחד
חג שמייייח

escaping

New member
אויש הזכרת לי...../images/Emo3.gif

יש לי גם טונות שיעורים....P: שכחתי מזה...אוף... אני הלכתי אתמול לסוכה הענקית של הבניין של סבתא וסבא שלי. אנחנו הולכים כל שנה וזה די כיף איך שכולם שרים ביחד ובולסים ביחד
אני בטח אלך לשם גם במהלך השבוע לכמה ארוחות צהריים וערב נחמדות...אין טיולים מיוחדים מתוכננים...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ גם לי יש משו לעשות...

לא לקפוץ באנג'י... לא להדריך בקייטנה... לא להתמודד בכוכב נולד... [URL='target=_blank']‏משינה 16/10 בקיסריהההההההההההההההההההההה[/URL]...

למעלה