מי ביקש ולא קיבל?!?!?

Sweet Fantasy

New member
בחיים לא שמעתי על

חיה שמלקקת תשתן שלה, ולא נראה לי שזה נפוץ בטח של אבריא ובטח שאין מה להשוות את זה לכלב שמריח תתחת, בשתן יש דברים לא בריאים וזה שצעקת עליו להפסיק זה בסדר גמור. הוא לא אמור ללקק את השתן שלו! גם זה שכלבים אוהבים לאכול חרא של חתולים זה ידוע ונפוץ אבל זה לא בריא! עשית בסדר שצעקת ואל תרגישי רע, השתן זה לא משהו שאמור להיות בגוף של החמוס שלך ולכן זה יוצא החוצה.

mikonww

New member
מיכל קראת את הספר של ד"ר שור

או אך שקוראים לו על החמוס ? יש שם סעיף קטן פצפון שמתיחס לזה בדיוק

Sweet Fantasy

New member
קראתי כמה פעמים אני לא זוכרת

אותו ב"פ, ובכל זאת אפילו אם זה נפוץ זה לא אומר שזה בריא ללקק שתן, זה בסדר שהיא צעקה עליו, ואל תכניס לה לראש שטויות.

mikonww

New member
חחחח

אינה זה מתחיל
אני לא אומר שזה בסדר שהוא השתין שלא במקום, אבל מה שאני כן אומר שאם החמוס שלה מאולף/מחונך לעשות את הצרכים שלו במקום וקרה ופספס פעם במאה שנה, אין מה לעניש אותו. כמנו בני האדם שהם עושים משהו רע (ברור שלא תינוק) הם מרגישים גם כך ריגשי השם, וענישה סתם מיותרת. למשל: את הכלב שלי אף פעם לא הענשתי שהוא עשה צרכים בבית, נכון סבלנו משתן וצואה עד גיל מאוחר ביית, אבל היה משתלם לדעתי שלא לעניש אותו. היום הוא בוטח בי ויודע שמספיק אפילו נזיפה הכי קטנה או הוא בעצמו יודע שעשה משהו לא בדר ולא משנה מה, ולא מפחד ממני כלל אילה מכבד !

Sweet Fantasy

New member
לא אמרתי להעניש, אבל

זה נורמלי שהיא צעקה עליו. וזה בסדר שהוא גם ירגיש רע כי הוא עשה משהו לא בסדר ולא נראה לי שאם זה פיספוס קרוב כ"כ לארגז זה פיספוס.. בכל אופן, אתה נסחף עם המחשבות שלך, אז היא צעקה עליו זה לא אומר שהוא ישנא אותה כל החיים שלו, הכלב שלי בן 5 חודשים והוא אוהבת לאכול תקקי של החתולי, אז מה זה אומר שאני אתן לו לאכול בסבבה שלו?? לא! אני נוזפת בו והוא יודע מה הוא עשה לא בסדר ותאמין לי שהוא מת עליי ומכבד ומעריך אותו והוא בוטח בי הכי בעולם..

mikonww

New member
את לא יורדת לסוף דעתי ../images/Emo4.gif

הכוונה לשקול באמת מתי לעניש ומתי לא, לא על כל פיס יש צורך לעניש. ישנם דברים בכייף שאפשר להבליג, אחרי הכל לא רק בעל החיים צריך להתאים את אצמו לנו, אנו בני האדם צרכים גם לחנך/לאלף אותנו בשבילו.

Sweet Fantasy

New member
בפעם האלף מי דיבר על עונש?!!?

היא בסה"כ נזפה בו, אין בזה כל דבר רע!!! לא אמרתי להעמיד אותו בפינה ולא אמרתי לסגור אותו בכלוב, אוף איתך!

mikonww

New member
אוף איתי ? אוף איתך ? ../images/Emo13.gif

טוב נו נזיפה קטנה לא מזיקה, נכון ? חחחחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
קראתי עכשיו

ולמרות שהוא ציין שזה לא נדיר ולא מזיק, אני עדיין לא חושבת שהיא עשתה טעות בכך שצעקה עליו, זה לא שיש סיבה ברורה למעשה, ושוב אין להשוות את זה לריחרוח עכוז של כלב כי זה ממש לא דומה, ההרחה ההדית אצל כלבים מתבצעת כי כך הם לומדים אחד על השני, לעומת ליקוק שתן שאין לו כל סיבה מובהקת והגיונית אז למה לראות את החמוס שלך מלקק תשתן בעצם?

Sweet Fantasy

New member
חשבתי עכשיו על משהו..

בן כמה ג'וני בוי כבר? יש מצב לשהוא הגיע לבגרות מינית והוא מסמן עם שתן.

Sweet Fantasy

New member
הוא לא מסורס ומעוקר עד כמה שידוע לי

הוא לא יכול להיות.. ולמה אתה גונב ממני תהילה?? אי חשבתי על זה, לך בצד.

mikonww

New member
חחחח

אני לא מדבר עם שגיעות כתיב אני רושם עם שגיעות כתיב
בגל שיש לי דיסלקציה

למעלה