מי ביקש ולא קיבל?!?!?

מי ביקש ולא קיבל?!?!?

ומי התגעגע ליפיפים שלי?!?!?! אז הנה תמונות מהשבוע האחרון של הבונבונים שלי ויש הפתעה בסוף.. ולי שמסתכל על הציפורניים.. באותה התמונה... אז כמה דקות אחרי זה גזרתי לו...

מוכנים להפתעה!?!??!../images/Emo41.gif

הכנתי סירטון קצר של ג'וני בוי ולונה שלי יש קטע שממש אהבתי.. הקטע שבו אני קוראת לו והוא רץ אלי חחחחחחחח

skarlet ohara

New member
ווווואוו אני מאוהבת!!!!!!

אבל גו'ני שלך הוא כזה ערססססססס ממ יש לו הליכה של ערס, כזה "מה את רוצה???" "חכי חכי אני אתלבש לך על הרגל" איזה חמווווווווווד

gilky

New member
שיחקתם אותה ../images/Emo6.gif

וואלה איזה יופי! מדהימים, חמודים וואוו ג'וני בוי כזה מדליק ואנרגאטי ולונה כזאת אצילית ורגועה אפשר למות..... מאייקי שולח לכם חטיף PROPLAN טרי מהסטוק הפרטי המיושן שלו כאות הערכה.

אני אוהבת להראות לכם

תמונות רק בגלל התגובות שלכם!!!! וגיל,לפני כמה ימים כתבת באיזה שירשור שאתה מתגעגע לתמונות של הבונבונים שלי אז מיהרתי לשים!!!! אני נורא שמחה שנהנתם!!! וצדקתם במה שאמרתם... ג'וני הוא ערס קטן ושובב.. ולונה היא באמת בשנטי שלה חחחחחחחח סיפור שקרה היום: בחדר של ג'וני יש ארון,והיום הוא מצא דרך לפתוח את הדלת של הארון.. והנה הסיפור.. הייתי בסלון וג'וני היה בחדר שלו.. אחרי כמה דקות שמעתי כמו דלת נסגרת אבל התעלמתי,כי חשבתי שזה מבחוץ.. אבל לא הייתי רגועה ואחרי דקה קמתי לראות מה עם השובב שלי.. קראתי לו.. ובדרך כלל הוא רק שומע את הקול שלי הוא רץ אלי {כמו בקליפ} והפעם הוא לא בא... ואז אני רואה את הדלת של הארון נפתחת קצת.. וג'וני המחבל הזה רץ אלי חחחחחחחחחחח ישבתי בחדר בשקט לראות איך הוא פותח בדיוק.. והוא פשוט ח-ז-ק-!!! אז סגרתי את הדלת של הארון...... חחחחחח יש לי בבית שווצנגר קטן חחחחחחחח

gilky

New member
מאייקי הקטן

מצאתי תמונה של מאייקי בייבי, כשהדובי היה עוד חדש ונקי. קצת נוסטלגיה :)

WTR

New member
מקסימים!../images/Emo99.gif

התגעגענו
חבל שלא נראה אותכם במפגש

../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif

מתי המפגש? אני רוצה פעם אחת סוף סוף לבוא למפגש אחד ולהכיר את כולכם ואת כל הבונבונים!!!!! אני ממש אנסה לבוא...

שאלה...../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

היום ג'וני עשה מעשה מוזר שהוא לא עשה מאז שהוא היה בייבי הוא עשה פיפי בריצפה ממש קרוב לארגז צרכים ואז ליקק את זה
צעקתי עליו ושמתי אותו בתוך הארגז צרכים... עכשיו השאלה שלי.. למה הוא ליקק את ה PP שלו לעזאזל?!?!? והאם נהגתי נכון שצעקתי עליו והכנסתי אותו לארגז צרכים?

האמת היא..

שהוא היה נורא מופתע שצעקתי כי אני לא נוהגת לצעוק ובגלל זה הרגשתי רע עם עצמי... כי נשארה לי התמונה שהוא מופתע בראש...
כי באמת אין ולא הייתה לי שום סיבה לפני לצעוק עליו כי הוא באמת ילד טוב של אמא... אני יסתכל ויבדוק אם הוא יעשה את זה שוב...

mikonww

New member
תגובה מאוחרת

ליקוק שתן זו לא דבר נדיר אצל חמוסים, לפעמים הם מלקקים את השתן שלהם ולפעמים של אחרים, למה ? כך ! אין תשובה ברורה וחד משמעית למה הם עושים את זה. אז אם הצעקה שלך היתה על זה שהוא עושה פיפי מחוץ לארגז שלו, אז סבבה, למרות שאם זה לא קורה בדרך כלל לא יודע אם בכלל יש צורך לצעוק עלב, לפעמים קורה בורח. אבל אם צעקת עלב בגלל שהוא ליקק את השתן שלו, אז תתבישי לך, אולי זה כמו לצעוק על כלב שדוחף את האף שלו לתחת של כלב אחר

../images/Emo10.gif בגלל זה שאלתי אם פעלתי נכון

עוד לא נתקלתי בזה שג'וני ליקק את השתן של עצמו,וחשבתי שזה לא טוב אז צעקתי עליו... אבל אל תעשה ממני מכשפה
בסך הכל צעקתי עליו :"לא",הכנסתי אותו לארגז צרכים והלכתי לנקות את השתן... ולא צעקתי עליו שהוא עשה מחוץ לארגז כי לפעמים אני יודעת שיכול לברוח להם למרות שלו לא ברח מאז שהוא למד לעשות בארגז צרכים אבל יכול ליהיות לו מעידות... למרות שהוא עשה את השתן ממש ממש קרוב לארגז צרכים,אבל לא משנה. תודה שיידעת אותי שזו תופעה נפוצה מעכשיו אני ידע.

למעלה