מי בבית

אתי77

New member
גם אני כאן...

אמנם מזמן לא כתבתי, אבל אני ממשיכה לקרא... אז אני אמא של נדב בכיתה א' (וגם של אמילי והלל). הייתי מורה לכיתה א', וכיום התפטרתי ממשרד החינוך ואני מעבירה חוגים שקשורים להקניית קריאה וחשבון (הכנה לכיתה א', וחיזוק תלמידי כיתה א').

mazy

New member
עכשיו תורי..../images/Emo9.gif

מזי, אימא של עמיתוש בן 6 וחצי (ואימא לעוד שני מתבגרים בני 14 ו-16 וחצי). מחנכת כיתה ה' בביה"ס בו לומד עמית. גרה באשקלון.

גמני פה

אני יעל, אמא של דורון ותומר, שאוטוטו, עוד 4 שנים, עולים לכיתה א'...
כרגע הם בני שנתיים וחודשיים ומספקים לי תעסוקה בשפע. אני מורה לכיתות א'-ב' (מחנכת כיתה לשנתיים). מאוד אוהבת את העבודה, למרות הקושי והשחיקה. מאמינה מאוד בעבודתי כ"מעצבת דור" ולא סתם מורה. השנה אני מחנכת כיתה ב' (שנה שנייה איתם) אבל מלווה את האחיין המדהים שלי שבכיתה א' כרגע. מרגישה שיש לי מה לתרום לפורום ובדרך כלל נהנית לקרוא תגובות ודעות של הורים.

גם אני ../images/Emo13.gif

היידי, בת 33 עוד מעט, גרה בהולנד, אמא לשתי מתוקות- אופק בת 6 וחצי ודורון בת 4. שתיהן התחילו השנה בית ספר. אני לומדת כרגע הולנדית באוניברסיטת אמסטרדם, ומנסה להסתגל לחיים המאוד שונים שיש כאן.

רוניבי24

New member
מציגה את עצמי

רונית אמא של עומר ויובל מאיזור המרכז הגדול בכיתה ה ויובלי בכיתה א. מורה גננת בהכשרתי אך אחרי כמה שנות עבודה עזבתי את משרד החינוך ועובדת עם בעלי. שיהיה שבוע נפלא לכולם.

freearth10

New member
גם אני כאן... לפעמים ../images/Emo13.gif

כבר לא אמא לילדים שהתחילו לא מזמן כיתה א
, אבל אנחנו כל הזמן לומדים ומתחילים שלב חדש בחיים. מורה לאנגלית בהנעה והנאה, לילדים ומבוגרים לקויי קשב ולמידה, מטפלת הוליסטית ומנחה של סדנאות משחקי מוח. שמחה להיות כאן איתכם.
מאיה

מצטרפת בפעם הראשונה

שבוע טוב לכל יושבי הבית אמא לבן 5.5 ששנה הבאה יעלה לכיתה א', ולעוד 2 קטנים. התחלתי לקרוא אתכם לא מזמן, אשמח להצטרף

גאליה

New member
עכשיו אני...

קוראת פה לא מעט, כותבת לפעמים.. אמא לבת כמעט 7, בכתה א' ופעוט בן 3. גרים באיזור השרון. בסה"כ, עד עכשיו, כתה א' עוברת עלינו בנעימים.. הילדה כבר כותבת בכתב (עלתה לכתה א כשהיא כותבת וקוראת באופן שוטף), היה לנו מפגש עם המורה (בלי קשר ליום הורים המורה נפגשה עם כל הורה בנפרד לעדכון, לשמוע ולהשמיע) קבלנו פידבק מצויין מכל הבחינות, הילדה רק צריכה להיות קצת יותר נינוחה ופחות לצעוק... היא נמצאת בצהרון עד השעה 5 (אני עובדת עד השעה הזו, אז לצערי אין ברירה), אם כי היא מאד מאושרת שם ויש לא מעט ילדים מכתתה. שיעורי בית כמעט לא יוצא לה לעשות בבית, אלא בצהרון, אם כי אני כמובן מפקחת ועוברת כל יום על הספרים והמחברות. זהו, בסך הכל - שימשיך ככה...

ff6aa

New member
F.A בת 35. בבית מבחירה מאז לידת הבכורה

תלמידת כיתה א. עדין טוענת שהכל קל בשבילה(חוץ מאנגלית). בבית 5, 4, 2.5 קוראת בפורום כל מספר ימים

טלטוש

New member
נעים מאוד

אני טלטוש אמא לילדה בת שש וחצי בכתה א' וילד בן אוטוטו ארבע בגן טרום טרום חובה

למעלה