מי בבית

מי בבית../images/Emo35.gif

היות וכבר דצמבר, הילדים כבר התאקלמו (פחות או יותר) וגם אנחנו כבר הסתגלנו (פחות או יותר), חשבתי שלמרות שהחורף עוד לא הגיע אפשר שיהיה קצת יותר חם ונעים בבית (כלומר בפורום)... שרשור ההיכרות הקודם היה ממש מזמן, אז בואו ונראה מי יש לנו כאן? (בכוונה אין שאלות מנחות, כל אחד כיד הדמיון הטובה עליו) (הייתי מתחילה, אבל אני חייבת לרוץ לקנות מתנה ליום הולדת, אז, משאירה את יוזמת ההתחלה למישהו אחר...)
שרון.

אלינקה

New member
אני ראשונה?

אלה אמא לילד שאוטוטו בן 7 בכתה א עובדת כספרנית עם ילדים בחדר עיון

liatporaz

New member
אני ליאת

ממש מפתיע נכון? אמא למיטל בת 6 וקצת ועמית בן 18. בת 42 נשואה. מה אני עושה רואים בחתימה שלי. גם אני פליטת מערכת החינוך (הייתי מורה להיסטוריה 12 שנה) והיום נהנית מהחיים כעצמאית. עובדת מאוד קשה אבל נהנית מהעבודה. ובעיקר לא מתוסכלת. שני הילדים שלי שני עולמות, מצד אחד אמא לגבר צעיר, עצמאי שמגשש את דרכו בעולם המבוגרים. ומיטל לעומתו ילדונת, תוססת ועליזה שדורשת אנרגיות ותשומת לב, אבל מהנה ומעוררת אותנו. הפורום הזה כל כך מתאים לי עכשיו, בגלל הפער בין שני הילדים, פתאום לחזור לנקודת ההתחלה, כשכבר שכחתי מה זה. היום הראשון בכיתה א', הצעדים הראשונים שהפכו לריצה מהירה. היא גם חוויה מתקנת עבורי מבחינה זו, עמית לקוי למידה והיה לא פשוט בחלק מהתקופה ואילו זאת היא כמו רוח סערה, למדה התקדמה מעבר לרמת הכיתה, חוויה שעבורי לא מוכרת. אמנם הלקות של עמית לא השפיעה בשלבי רכישת הקריאה, הלקות היא בתחומים אחרים, אבל היא הייתה ברקע הקשיים היו שם מגיל צעיר בתחומים השונים. אז שיהיה לכולנו המשך שנה מדהימה וכיף והמון הצלחה לזאטוטים

יפעת בי

New member
אני יפעת

אני יפעת
אמא של אלירן בן 6 בכיתה א'
שירן בת 5 בגן חובה
ומעיין בת 3.5 בגן פרטי ( טרום טרום - חובה)
גולשת כאן בקביעות מתחילת השנה לפעמים סמויה ולפעמים גלויה אני נהנית לגלוש בפורום תודה

מחשבות

New member
אני מחשבות

בן 48, אב לנועה בת 12 בעוד שבוע, שירה בת 9 וקצת ורוני בת 6 וחצי, זו שבכיתה א'. כרגע מנהל תחנה לתדלוק בגז (ירוק, זול). בעבר יועץ חינוכי וממליץ בחום לכל בר-בי-רב להתרחק מכל מקצוע חינוכי באשר הוא. אומללות לשמה.

hag70

New member
ואני האג

בן 39 אבא לילדה מקסימה בת 7 עדו מעט בכיתה אלף. מהדרום הלא כל כך רחוק (כלומר צפונית מבאר שבע). ומה? כבר צדמבר? לפי מזג האויר הייתי בטוח שמאי

ruthi26

New member
אני רותי

ובאמת הגענו לדצמבר, לפי היום לא נראה כל-כך, אך הלילה מראה שהחורף כבר כאן.. לגביי בכל אופן משום שאני צפונית.. אני בת 43, ואם לארבעה בנים, הגדול אביעד כמעט בן 21 ומשרת במצפה רמון החייל שבחיילים, השני עידן בן 17 כמעט וחצי לומד בכתה י"ב, יותר נכון יותר בבית, עם הלימודים שיש בביה"ס, השלישי דביר בן 12 וחצי כמעט התחיל חטיבת ביניים, לומד בכתה ז', והקטן תומר בן 7 נושא הדגל של כתה א'.. ואני במקצועי מטפלת שיאצו. ומחשבות עבדתי כמעט שנה כמזכירה ומנהלת חשבונות במוסך שעשה הסבות לכלי רכב, מדלק לגז.. אצל מי אתה עובד?? ניר גז, אולי?? רותי

מחשבות

New member
אני עובד עם ניר גז., אבל אין לי ממש קשר

איתו. הוא פשוט קומה מתחתי. אני רק בתחנה.

ruthi26

New member
עולם קטן מחשבות

הוא היה הבוס שלי, הוא ועוד שותף.. אך השותפות ביניהם הסתיימה די מהר... ניר נמצא בחולון, בכל אופן שם המרכז הראשי שלו.. שם אתה עובד? או שפשוט זה סניף של ניר גז... טוב, נו עזוב... זה מקום שלא הייתי רוצה לחזור אליו.. ביי בינתיים רותי

גם אני כאן כמובן ../images/Emo9.gif

שרון, אמא לארבעה, מהנדסת מחשבים, בבית מבחירה כבר 7 שנים. הדור הצעיר במשפחה כולל את: הגדולה - בת 9 ורבע, בכיתה ד', התחילה השנה לעשות לנו בית ספר. הסנדויצ'ית - בת 6 וחצי, בכיתה א', מסתדרת יפה. הבן - בן חודש לחמש, בגן טרום חובה. השוודית (הקטנה) - בת שנתיים וחצי, גם היא החלה השנה ללכת לגן. אז היו לנו הרבה התחלות השנה, ואנחנו מתמודדים איתם לא רע בכלל.

שי ז.

New member
אני שי

בן 40 מאשקלון ואבא לשתי בנות. הגדולה בת 6.5 והקטנה בת שנתיים וחצי. מהנדס מכונות במקצועי.

ריטה1

New member
וגם לנו המון התחלות חדשות השנה

אני ריטה, בת 37, מנה"ח במקצועי , אבל גם ג'ינג'ית למופת. אמא של שי, בת 6.5, ילדת בה"ס, ילדת כיתה א' שלי, שעושה לנו בה"ס, ילדה עם המון!! אופי, ושל שני (עוד שבוע בת חודשיים). אנחנו מושבניקים מאזור השפלה הדרומית (ליד קרית מלאכי).

ד פ נ א

New member
אני ../images/Emo13.gif

אמא לגדולה בת 7, ילדון בן 4.5 וילדונת בת כמעט שנתים. בקרוב מאוד יצטרף אלינו קטנטן נוסף. נמצאת בבית כבר כמעט שנתים (מהלידה האחרונה), מנסה להתפרנס קצת בבית ממכירות דברים שאמהות אחרות מיצרות.

למעלה