מי בבית?! בא לי קפה וגם אין לי חשק לבד, היידה לצאת מהפוך אני PO בבית ערב טוב אנשים
ט טאKילה New member 23/1/06 #1 מי בבית?!../images/Emo202.gif בא לי קפה וגם אין לי חשק לבד, היידה לצאת מהפוך אני PO בבית ערב טוב אנשים
מי בבית?!../images/Emo202.gif בא לי קפה וגם אין לי חשק לבד, היידה לצאת מהפוך אני PO בבית ערב טוב אנשים
ש שמים1 New member 23/1/06 #2 אני ב - ../images/Emo82.gif גם לי בא ו מי מכין? . ערב טוב חמודה. ערב נעים וחמים לכולם
ט טאKילה New member 23/1/06 #3 שאלת השאלות.... אין לי כוח לזוז, אני מותשת באמת מי מכין לנו קפה? ערב טוב שמים
D dardara New member 23/1/06 #4 הי לכן ערב טוב ונעים ברכוים הבבאים אלי הביתה ה מוכן ומי שאוהב נס קפה מוזמן אף הוא אום בא לכם איזה משקה חריף אם דברים טעימים ליד אז סבאבא א או קפשה או משהו חריף פיקאני הבחירה בידכם המשך ערב נעים ומקסים חמים וטעים
הי לכן ערב טוב ונעים ברכוים הבבאים אלי הביתה ה מוכן ומי שאוהב נס קפה מוזמן אף הוא אום בא לכם איזה משקה חריף אם דברים טעימים ליד אז סבאבא א או קפשה או משהו חריף פיקאני הבחירה בידכם המשך ערב נעים ומקסים חמים וטעים
ט טאKילה New member 23/1/06 #5 אוחחח את מתוקה../images/Emo24.gif ערב טוב דרדרה תארגני מה שבא לך הכל הולך
פ פcיפלורה New member 23/1/06 #6 ערב טוב ../images/Emo214.gif../images/Emo83.gif../images/Emo211.gif|ע גם אני כאן.... יאללה בנות... עזבו הכל.. בואו אוכל!!!!!!!! (לוקחת רוצחת אותי חחחחחחחחחחח)
ערב טוב ../images/Emo214.gif../images/Emo83.gif../images/Emo211.gif|ע גם אני כאן.... יאללה בנות... עזבו הכל.. בואו אוכל!!!!!!!! (לוקחת רוצחת אותי חחחחחחחחחחח)
ט טאKילה New member 23/1/06 #7 פסיפלורה ערב טוב../images/Emo39.gif מה הבאת לאכול? לוקחת לא תעשה לך נאדה, אני אדגדג לה בלהב של הסכין
א אחת שאוהבת2 New member 23/1/06 #8 ערב אוררררר...../images/Emo24.gif סוף סוף ב איזה יום מטורף.. 13 שעות עבודה... נכנסתי הביתה ישר חיבוק וצווחה מהנסיכה.. תענוג... עכשיו על נס ועוגיות.. מנוחה... שיהיה ערב נפלא...
ערב אוררררר...../images/Emo24.gif סוף סוף ב איזה יום מטורף.. 13 שעות עבודה... נכנסתי הביתה ישר חיבוק וצווחה מהנסיכה.. תענוג... עכשיו על נס ועוגיות.. מנוחה... שיהיה ערב נפלא...
א אחת שאוהבת2 New member 24/1/06 #13 טאקוש... למי יש מה בתנור? איך בא לי משו טעים.......... פפפפסססססססייייייייייייי... תביאי ביס... לך בטוח יש משו לאכול... חחחח
טאקוש... למי יש מה בתנור? איך בא לי משו טעים.......... פפפפסססססססייייייייייייי... תביאי ביס... לך בטוח יש משו לאכול... חחחח
ט טאKילה New member 24/1/06 #15 רק אם העפיפון בבית יש אוכל! אם לא הגיע תשכחי מיזה, מקסימום תקבלי אפרסמון עם קול רועש של צנון.
א אחת שאוהבת2 New member 24/1/06 #17 פססססיייייייייייי......../images/Emo70.gif בואי פה.. אני רעבה... אפילו מוכנה להסתכן ולטעום מהמרק שלך... מה יש לך לאכול? טאקוש... האמבולנס על חשבון הפורום נכון?
פססססיייייייייייי......../images/Emo70.gif בואי פה.. אני רעבה... אפילו מוכנה להסתכן ולטעום מהמרק שלך... מה יש לך לאכול? טאקוש... האמבולנס על חשבון הפורום נכון?
א אחת שאוהבת2 New member 24/1/06 #24 ../images/Emo35.gif אני ביקשתי פעמיים פסי ואפילו פעם אחת לא קבלתי..... עצוב.......................
ט טאKילה New member 24/1/06 #14 3י3ושיתתתתתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif ערב טוב מקסימונת