מי בא?

מי בא לקוקו גריל ?????

אני הולכת בסביבות 8-9 מסעדה בשרית לדחוף קלוריות ושומנים לבטן

אוף שיהיו בריאים

הטריפו אותי היום אני חייבת קצת לנשום אויר המחשב + DVD + מוסיקה בחדרים כל רגע "אמא" "אמא" "אמא" האוזניים שלי עייפות מזמן לא היה לי יום מעצבן כזה איתם לא נורא מחר יום חדש שיהיה לנו לילה נהדר אופס....נזכרתי בבוקר הבטחתי לבעלי שבלילה אני יפנק אותו למי יש כוח? אבל חובות צריך להחזיר והבטחות צריך לקיים מי מתערבת? אני יעמוד בזה או לא? חחחחחחחחח

מה שאת (ואנחנו) צריכות זה ערב

רחוק מכולם. האוכל לא משנה. כל כך מבינה אותך. אני גמורה מול המחשב ושני היאנדיאנים שלי חוגגים בצווחות אימים בחדר הילדים. אולי שירדמו כבר?????????

ענתי 10

New member
אולי נצרף את האינדיאנים שלי

לאינדיאנים שלך? נצרף להם איזה בייביסיטר ונלך לשתות קפה?

ענתי 10

New member
היום הזה גמר אותי לחלוטין ../images/Emo3.gif

הייתי חייבת לסיים עבודה מגעילה בדיני מיסים שאני צריכה להגיש מחר (והתחלתי לעשות אותה אתמול בערב). אח"כ היה לי ים של עבודה, ותוך כדי זה גם הספקתי להכנס אין ספור פעמים לאתר של טארוט, כי ממש התמכרתי לזה. וכל זה תוך כדי כאבים בלתי נסבלים ובלתי מוסברים בשיניים/חניכיים/סינוסים? (אף אחד לא יודע מה זה). ובסוף - בלגן בבית, בילדים יורדים מהפסים, אני מסטולה מהתרופות שלקחתי (לפחות הכאב נרגע), ואין לי כוח לכלום.

עדכון של אתמול בלילה

כידוע פוקהונטס היא חברה טובה שלי השכבנו את הילדים יצאנו למסעדה טחנו.....בלענו.....בלסנו...... היה 10 !!!!!! תריך לעשות את זה יותר הבעיה - זה התופעות לוואי (בטן תחת) כשחזרתי, חיכה לי הצ'יפנדייל שלי ואני חייבת לספר - גם הסיומת היתה 10 !!!!! שלכן באדי

ענתי 10

New member
איזה יופי לשמוע! ../images/Emo24.gif ולא, לא

ידעתי שאת ופוקהונטס חברות. מה זה צריך להיות? אתן חברות, אלופינד ומיס שמלו מתחתנים, אולי מישהו עוד יצא מהארון?

אוףףףףףףףףףףףףף באדי

באדי לא כואבת לך הבטן???????????????. חזרתי הביתה מפוצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצת לפחות את עשית ספורט אחר כך מה איתי?????????????????????? לי חיכו הילדים עם סטופר

ענתי 10

New member
../images/Emo32.gif מי רוצה שאני אפתח לו בטארוט?

אני מזמן מתעניינת בתחום, ולאחרונה אני התחלתי גם לפרוס ולפרש לבד (וגם בפורום "שואלים את הקלפים"). מי שמעוניין מוזמן לפנות אליי במסר. אנסה לעזור בכל שאלה (חוץ משאלות בריאות).

לי רז1

New member
שאלה חשובה לי

בימים אלו אני שואלת את עצמי האם בעלי הוא רק שלי או שהוא בוגד בי? לא יודעת אם נכון לשאול אותך אבל אשאל האם תוכלי לעזור לי ?????????. תודה

למעלה