מי בא?

Walk Two Moons

New member
את צוחקת עליי ../images/Emo2.gif

הוא שר את בראשית?! וב"טיול" את מתכוונת ל"שיר טיול", או לקטע האינסטרומנטלי?

הוא ביצע את בראשית (מסתתרים פה רשמים מאתמול)

?!?! עם מלמול? כמו במתי נתנשק? או איך(כאילו זה לא בדיוק הגיוני במתי נתנשק זה עניין של צניעות ובבראשית זה סותר את האמונה שלו,או אמור.. ) קיפוח של ממש , אני ממש סתם מתבכיינת כי אני הרי הרבה יותר ירושלמית מתלאביבית מסריחה ואני יודעת בדיוק איפה הקיפוח אבל ההופעה אתמול הייתה ממש הופעת להיטים , היא הייתה מצויינת בכל מקרה , אבל הקהל היה שונה לגמרי וכאילו לא איכותי (אני סתם מודדת את זה לפי האנשים המוכרים לי שנכחו) קהל שבא לשמוע שירים מהרדיו העיבוד למנגינה יקרה שאמיר שר ירד ובלטו בהעדרם (עבורי לפחות) שיר טיול , משיב הרוח , פרחים אדומים ורחל , מה קרה לכה ציפיתי ?! הריקודים חסרו לי עד כדי כאב (של אכזבה) וכה ציפיתי לכל בוקר קצת שחסר מזל שחלון והרמחל נכחו כי לא הייתי מוכנה אליהם ובחלון לפחות זה היה כלכך מדוייק ומפתיע ומשמח ומרגש ואין לי מילים זה היה פשוט כאילו סובבו את כפתור העוצמה אצלי להכי גבוה אני לא יודעת אם משהו אי פעם יתעלה על זה כי זה פשוט היה שווה את הכל . פשוט את הכל, את העיר המסריחה הזאת והאנשים האלה .. בנימת סיום אני אומר שזאת הייתה הופעה מצויינת כמו כל הופעה של אביתר ואני לא אובייקטיבית לגביו בכלל אבל כאילו פתאום ראיתי איך הכל התהווה לרגע הזה להופעה הזאת עם הקהל החדש הזה והאלבום החדש שיצא , אני מזכירה לעצמי כדי להאמין .. ואיך הכל השתנה מתחילת הסיבוב הזה ואיך הכל השתנה מלפני חודש ואיך הכל התעבה מלפני שנה שהייתה את ההופעה המדהימה הזאת בלבונטין , ואיך הכל שונה וכמה צמיחה ופריחה ויופי , יש פה זאת הייתה גם ההופעה ה15 במספר שהלכתי אליה
[אם לא סופרים הופעה ברביבים שהייתי בת 6 של האלבום הראשון ,והסיבה הברורה לכך שזימזמתי את 'שמתי לי פודרה' בלי סוף בילדותי המוקדמת, מי נותן לילדים בני שש לשמוע 'אביתר בנאי'?! ...] חשבתי על זה בדרך, ואבא אמר כמה כסף הלך לפח , ללא ספק שווה כל שקל . אביתר בנאי -לילה כיום יאיר, צוותא 20.8.09

Walk Two Moons

New member
תודה מיכל

על כפתור העוצמה
גם בשבילי "חלון" הוא מהשירים שמשבשים את התדרים, ושואבים אותי לתוכם טוטאלית כמו ש(כמעט) שום דבר אחר לא עושה. הוא גורם לי למין ריכוז-חושים כזה, לא משאיר לי אוויר, לא משאיר לי סבלנות לדברים פחות עוצמתיים ממנו. קסם טהור. אני דווקא בסדר עם העובדה ש"כה ציפיתי" ירד (למרות שזו הייתה הפסקה קומית נהדרת בהופעות), אבל אני מתגעגע ל"משיב הרוח", "שיר טיול" וכל השאר. גם כ"כ התרגלתי לעיבוד החדש ל"יש לנו את כל הזמן", לאפקט בגיטרה של אמיר צורף ב"היונה בחדר" שמשדרג את השיר פלאים, כשאני שומע אותו בעיבוד המקורי מתוך "עומד על נייר" אני מרגיש שמשהו עיקרי חסר בו.

efratn

New member
"חלון" היה הפתעה גדולה

ואכן היה שווה את הכל... רועי שקד עשה שם עבודת תופים מדהימה, איזה כיף זה היה

רקפת

New member
פשוט ישבנו

מאחורי הסאונדמן, ויכולנו לראות את הפלייליסט שמולו. ומשום-מה זכור לי שהיה כתוב שם "בראשית". יש מצב שטעיתי?

Walk Two Moons

New member
את זוכרת אותו שר את זה?

אולי זו הייתה איזו בדיחת-פלייליסט פנימית

למעלה