מי בא הורדת ידיים? <המים, שנמאס להם כבר שמורידים אותם (רדו לנו כבר מהוריד!)>
ס סרטן אדם New member 5/8/07 #1 מי בא הורדת ידיים? <המים, שנמאס להם כבר שמורידים אותם (רדו לנו כבר מהוריד!)>
א א י ל ה New member 5/8/07 #2 גם לי יש אוגרים סיביריים. <אילה עם רווחים שוקלת לפתוח סטארטאפ חדש - מעילים מפרוות אוגר (סיבירי)>
י יעלילה2 New member 5/8/07 #3 השתגעת? בשביל מעילים תצטרכי אלפי אוגרים סיביריים. ותחשבי על כל הלכלוך. לכי על ביקיני או אולי מוטב, חוטיני. תוכלי לעשות המון כסף על כל אוגר וזנבו
השתגעת? בשביל מעילים תצטרכי אלפי אוגרים סיביריים. ותחשבי על כל הלכלוך. לכי על ביקיני או אולי מוטב, חוטיני. תוכלי לעשות המון כסף על כל אוגר וזנבו
א א י ל ה New member 5/8/07 #4 המממ אבל אלה אוגרים סיביריים. יהיה להם נורא חם אם הם יהיו ביקיני, לא? <אילה עם רווחים מתחשבת>
א א י ל ה New member 5/8/07 #6 אויש נו מה זה הקטנויות הזאת?! מתים, חיים, למה להפלות? אז את בעצם אומרת לי להתעלל בגופות???
ס סרטן אדם New member 5/8/07 #9 אח! אין דבר יותר מחרמן מלראות שתי בחורות יחד <אני סתם מזכיר את זה לתומי, בלי שום קשר לכאן>
י ירוק כתום New member 5/8/07 #16 תומי הוא אח שלך? יש יותר: 3 בחורות יחד.... להיות עם ולא רק לראות.... <הכי מחרמן זה י"כ ביחד עם שתיים-שלוש בחורות>
תומי הוא אח שלך? יש יותר: 3 בחורות יחד.... להיות עם ולא רק לראות.... <הכי מחרמן זה י"כ ביחד עם שתיים-שלוש בחורות>