מי בא שש בש ?

ReiKo

New member
מי בא שש בש ?

אני מזיין אותו! וגם השרשור המזדיין הזה שלכם הגיע לראשי או שסתם הבחור החליט להתנחל בפורום ? יא בני זונות, לא מספיק אתם צעירים חארות אתם מביאים לי תועבה לפורום? וג'אן יא חתיכת גוי גדול, בוא תכסח לי את הדשא....גם ככה אתה לא יודע לדוג..

Jan22

New member
אני גוי ?

אני יהודי ישראלי ,שונא ערבים ,אוהב נישואים פלוס ואוהב דיג.

ReiKo

New member
זה שאתה יהודי זה טוב ויפה

בקדוש ברוך הוא אתה מאמין ?

בוא בוא שש בש יא זקן!!!!!

כנס לאתר PLAY65 נראה את מי אתה מזיין............. יאלה כנס עוד רבע שעה........... אני אוכל ואני בא........

ReiKo

New member
אני לא נכנס לאתרים שמפרסמים פרסומות בגודל

של הזין של הכושי ההוא מהפרסומת הישנה של פסק זמן... תבוא עם תמיר נעשה 'מפגש פורום' (;

אין בעיה דוד

זה אתר בן זונה דווקא אבל לא נורא...................... סבבה אני ידבר עם תמיר אם הוא ילך אני יבוא גם..... ואז תראה מה זה תותח בשש בש.............. מרסים טורקים חופשי............

Lady McBeth

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ReiKo

New member
הייתי כורת לך את הלשון אם היית שמה לי

את העיפרון עם המחק הזה...

ReiKo

New member
את משוטטת בעוד פורומים?

מישהו הרשה לך לצאת מפה?

ואללה יש לך מזל שאני אוהב אותך

אבל עוד פעם אחת תנסי ליסתלבט ככה אני קושר אותך עם רצועה לטמבון של האוטו ונוסע לטיול...............

Jan22

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gifתקראו טוב !../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

lithium muncher מנסה להסית פה אנשים אחד כנגד השני. באמת שאני יודע מי אני ומה אני ,ואני לא צריך ניתוחים של עוד אחד שמחפש FIFTEEN MINUTES OF FAME ! כל מה שהוא מנסה זה לגרום לריבים נוספים ,בדיוק כמו השרשור הקודם. !

ReiKo

New member
מי ישמע מה יש להסית אחד נגד השני....

זה ידוע שכולכם זונות בניזונות... לא צריך מישהו מבחוץ כדי להסית... הדבר היחידי שסותה כרגע זה הטמפ' של הGEFORCE המזדיין שלי אם 10 מאווררים שחיברתי למחשב הדפוק הזה לא עוזרים כמו שאני רוצה אני מעיף אותו לחוות תנינים פה...

lithium muncher

New member
להסית?

תן דוגמא אחת... רק אמרתי את דעתי בכל מיני דברים, אני דווקא בעד שתמשיכו את מערכות היחסים האינטרנטיות העלובות שלכם, חלילה לי מלפגוע בהן, כנראה שלחלק פה זה המקום היחיד שבו הם מרגישים באמת מחוברים לאנשים אחרים...

למעלה