מי בא מחר לקוואקוואהדהלההומה~ הענקי בכיכר רבין ב17:00
T Thestral New member 3/4/05 #1 מי בא מחר../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif לקוואקוואהדהלההומה~ הענקי בכיכר רבין ב17:00
G GoOni New member 3/4/05 #2 גל ואני רוצות, נראה אם נוכל. פשוט יש לנו עבודה עצומה בהסטוריה;; אבל הנה הפלייר. סתם בשביל הכייף-
D De-Panther New member 3/4/05 #4 רוניבץ אמרה שגם היא../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif רוצה לבוא ואולי אני אבוא גם
G Gizmo16 New member 3/4/05 #3 בא לי כלכךךךך:-\../images/Emo28.gif אבל לויכולה, חוסכת כסף לפסח (מפגש פ"ת+לבקר בנתניה+עולמות):-\
A As I Am New member 3/4/05 #5 I shall~ ../images/Emo103.gif נדמה לי. זה תלוי בקציה. אני מקציבה את כל יומי לרשותה.
K ketty the sheep New member 3/4/05 #6 ../images/Emo23.gif אני רק צריכה תירוץ טוב להבריז מקורס פסיכופתי, ואני שם.
C cowgirl Ms New member 4/4/05 #13 ראית את המיקוד??../images/Emo80.gif הורידו המווון חומר מרושע! והשאירו את ניר!! השאירוווו אתתתת ניייייררררררררררר!!!!11111 *רצה במעגלים*
ראית את המיקוד??../images/Emo80.gif הורידו המווון חומר מרושע! והשאירו את ניר!! השאירוווו אתתתת ניייייררררררררררר!!!!11111 *רצה במעגלים*
P PopPy New member 4/4/05 #12 יש מצב שאני באה שינו לי היום את כל לוח המועדי ב' שלי (הפתעה, הפתעה) ועכשיו במקום לעשות שלוש מבחנים ביומיים אני עושה שני מבחנים ביומיים, עוד אחד מחרתיים ואחד בחופשת פסח
יש מצב שאני באה שינו לי היום את כל לוח המועדי ב' שלי (הפתעה, הפתעה) ועכשיו במקום לעשות שלוש מבחנים ביומיים אני עושה שני מבחנים ביומיים, עוד אחד מחרתיים ואחד בחופשת פסח