מי בא מחר עם מסיכה???

מי בא מחר עם מסיכה???

תשמעו .... אני דיי בדילמה אמרו לבוא עם מסיכות לבית ספר וכל זה אבל אני כמו איזה 20 אנשים שדיברתי איתם מתפדח לבוא עם התיק הזה של המסיכה כמו אני לא יודע מה.... אז מי שבא שיגיד אני......:)

לא אני...

אם באמת יהיה מצב שהסיכוןיהיה כל כך גבוה שיגידו לצאת מהבית עם המסיכות...לא נראה לי שיהיה מישהו שיבוא לבי"ס...

אני מתכוון ללכת עם מסיכה!!!

מה הפאדיחה?!? קחו את זה בקלות.. דווקא זה יכול להיות מצחיק יאללה בוש!! כנס כבר בערבוש!!

trouble maker2

New member
אני לא מביא מסיכה...

ולא בגלל הפדיחות סתם בגלל שאין לי כוח להסחב עם החרא הזה הסיכויים שנצטרך באמת את המסיכות מחר הם בסביבות האחוז הבודד חוץ מזה שברגע שיש אזעקה אני מנצל את ההזדמנות וטס הביתה מהבצפר המעפן הזה

אז ככה...

לא הבנתי את הקטע עם ה3 מקלטים ל-14 כיתות וכל השאר תקועים באולם כינוסים ... כי הרי מזה בטוח באולם כינוסים ואין סיכוי שהגז יחדור!! טס זה לא מילה!!! אני תוך דקה כבר בבית!!! אבל נראה לי אני יבוא עם מסיכה.......

egggggor

New member
אני בא עם מסיכה

זה סירוטה ואני מתכוון לבוא עם מסיכה זה לא כזה נורא לבוא איתה באים לבית ספר שמים ליד התיק ושוכחים ממנה...

הכי קטע זה ליד התיק ודופקים לך אותה

חחחחחחחחחחחחחחחחח אתה בא לחנה:"גנבו לי את המסיכה!!!!!!"

kRaNcH

New member
אני לא בא עם מסיכה כי זה באמת

שטויות כי אין כמעט מצב שיתקיפו את ישראל בזמן הקרוב וחוץ מזה מסיכה לא כל כך תציל אותנו אני חושב...אבל חפיף בכל מקרה לא יהיה פה משהו ואם יהיה יש את החץ אבל נגיד שהוא יפשל אז חפיף ילך בטח עוד איזה קניון ויקראו לו לב לב המפרץ אז... חפיף
אבל אני אישיתי נגד מלחמה כי למרות שלא יתקפו פה בארץ עדיין אנשים יהיו לחוצים תחת ולא יהיה מסיבות ויפחדו לצאת ביום שישי וכאלו וזה סתם מבאס אז אם יהיה מלחמה שיהרגו את מי שהם צריכים האמריקאים ושיעשו את זה מהר ובדרך חזרה שיורידו פה גם כמה כפרים וכאלו

trouble maker2

New member
חחחח יפה אמרת אבל

אל תדאג זה לא כאילו המלחמה תמשך לעד כולה שבוע מקסימום שבועיים ככה שלא נפסיד מסיבות משהו רציני אולי אחת 2 אז חפיף

דוגרי אם תהיה אזעקה....

אם תהיה אזעקה בבית ספר אז אחר כך לא נלמד לפחות 10 ימים והם יתחילו את הסבב של הכיתות והימים.........

מעופף23

New member
גם אני רוצה לכתוב הרבה חתים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לפי דעתי....

מה איכפת לכם מה אחרים חושבים??????????. אתם רוצים להרגיש יותר בטוחים עם עצמכם? תביאו את המסיכות!!! כולם יביאו....אז אל תרגישו "מפודחים".... זה לא מה שחשוב עכשיו..! אם תהיה מפודחים או לא...חשוב שכולנו נהיה בסדר ונעבור את המלחמה הזו בשלום!

למעלה