דעה קצת שונה
הוספתי תגובה בשרשור, קצת שונה מרוב התגובות בו, אך מאחר והוא לא קופץ יותר הנה הוא שוב: קצת הופתעתי לקרוא את שפע המחמאות שנכתבו כאן, מאחר שהרושם שאני קיבלתי היה קצת שונה, בייחוד כשאני נזכר באש שחטפתי מצד החבר'ה שהגיעו להרקדה בגללי ואיך לאמר בנימוס? לא ממש גילו התפעלות כפי שאפשר היה להתרשם משאר התגובות בשרשור הזה. לרגע סברתי שהיינו בשתי הרקדות שונות. ראשית הסתבר שבניגוד לשמועה של התחלה ב 20 החוג התחיל ב 21:30, כך שמי שהגיע קודם לכן (כמונו) טעה. נו מילא. 2. מה שהכי הפריע למסתייגים זה הרפרטואר. ניגשתי עכשיו להסתכל בכרוזון כך שאי אפשר לבוא בתלונות אלא לעצמנו, אולם יש לציין כי מדובר ברפרטואר השונה די מהותית מזה הנרקד בהרקדות אחרות שאני מכיר: גדי (אונ' ת"א/בית דני)/מייק ורון/ שהרבני/בתיה קרוננברג/רוני סימן טוב (כן, אותו רוני, בצ'יינין, לפחות בפעמים הבודדות שדגמתי שם)/ירון מישר/אייל עוזרי וכיו"ב. המינון של הריקודים מהשנים האחרונות היה מועט ביותר (כלומר התבלון מהכרוזון הכיל מעט מאד גרגירי פלפל), לפחות לטעמם של מספר אנשים, וגם ריקודי אמצע הדרך היו שונים מאלו הנרקדים במקומות המוזכרים לעיל. זה אומר שהיו לא מעט ריקודים שאני לא הכרתי (וקל וחומר כמה מחבריי הצעירים יותר). טיעון נגדי שאפשר להעלות הוא שמי שרוצה הרקדה רגילה יכול ללכת באותו יום לבית דני. ok, מקבל זאת אם כי אישית אני לא מהחסידים של בית דני (מעדיף את האונ'). אפשר להבין שמי שהולך למספר הרקדות בשבוע ונמאס לו יאהב את הסיגנון אולם לרוקדים מן השורה, שהולכים פעם עד פעמיים בשבוע לחוגים רגילים ולכן לא מרגישים שובע, הרפרטואר היה בעייתי. קחו בחשבון שאלו שכותבים כאן אינם מדגם מייצג. סביר להניח שמי שטורח להשתתף בפורום ריקודי עם הוא כזה שהנושא יותר קרוב לליבו. אז נכון, כל אלה שהתלוננו באוזניי על שגררתי אותם להרקדה הזו רוקדים באונ' אבל זה מה יש, ולא, הם לא יבואו שוב. הגישה שלי ממותנת יותר, כשלטעמי זהו חוג שאפשר לדגום מפעם לפעם, כשמתחשק משהו קצת שונה. פחות קיצוני מנוסטלגיה נטו. 3. ממוצע גילאים גבוה. לא ייחודי להרקדה זו, ככה זה ברוב החוגים, אבל שוב, לצעירים בחבורה זה פחות התאים (כששוב, אני באמצע כאן). אני משער שזו הסיבה גם לכך שקצב הריקודים היה איטי מבד"כ. 4. אין פינת קפה. אם מדובר בפעם יחידה, בגלל שזה היה חינמי אז בסדר, אולם אם הכוונה היא להמשיך בכך אז רצוי לציין כי המזנון היחיד גובה 8-10 שקלים לכוס קפה. אפילו לא ראיתי מכונת קפה (כאלו בהן המחיר הוא 1-2). זאת כאשר כמעט בכל החוגים אחרים מקובל בד"כ שקפה/תה פשוטים הם חופשיים (אני רואה כיבוד מעבר לכך כאקסטרא). מאחר ומחיר הכניסה אינו זול מהמקובל (25) זהו חיסרון. 5. המיקום נוח לבעלי רכב פרטי עם שפע חניה חופשית ומסודרת אך קצת בעייתי לאלו המגיעים בתחבורה ציבורית. האולם עצמו טוב מאד (לא מצויין, טוב מאד). בסה"כ בעיני החוג די בסדר (וזו רק דעתי שלי, מהשרשור אפשר לראות שינם החושבים אחרת, וזה בסדר גמור) ואפשר לאחל לרוני וטוביה הרבה הצלחה. הרעיון של ההזמנה הפתוחה לפעם הראשונה (בדומה למה שאייל עוזרי עשה ברמת-אפעל לפני כמה חודשים ושהרבני כיום בקאנטרי דקל) הוא מבורך, מכיוון שכך הוא הופך הרקדה ערטילאית בבסיס הנתונים של אתר rokdim למשהו שמכירים יותר.