מי בא מחר להפגנה בקניון ערים בכפ"ס ומתי זה?
H high hopes New member 6/12/02 #4 אני מאמינה שסניף שרון יהיה נוכח ברובו במקום, יש סיכוי לא רע שיגיעו ארבעה עד שישה פעילים מהרצליה, אם יהיה להם איך.
אני מאמינה שסניף שרון יהיה נוכח ברובו במקום, יש סיכוי לא רע שיגיעו ארבעה עד שישה פעילים מהרצליה, אם יהיה להם איך.
Y yotamstei New member 7/12/02 #5 אני מקווה שיבואו הרבה../images/Emo163.gif אני בכל אופן לא אוכל להגיע מסתבר...(הופעות ושאר ירקות)...בהצלחה לכולם..ומי יודע, אולי שבת הבאה!
אני מקווה שיבואו הרבה../images/Emo163.gif אני בכל אופן לא אוכל להגיע מסתבר...(הופעות ושאר ירקות)...בהצלחה לכולם..ומי יודע, אולי שבת הבאה!
א [אורן] New member 7/12/02 #7 מדכא ../images/Emo10.gif עכשיו רואים למה צריך תחבורה ציבורית בשבת? אני מהרצליה לא יכול להגיע להפגנה!
M ManicStreetPreacher New member 7/12/02 #8 אני שמעתי שיהיו אנשים מהרצליה שיבוא תנסה לתפוס טרמפ עם מישהו? אני לא מגיע לצערי, אבל בשבוע הבא אבוא.
נ נעמן סער New member 7/12/02 #6 תהייה גם בשבת הבאה נכון? אם כן אני בטח אגיע כי מחר אני לא יכול. אם יהייה שבוע הבא אז גם נוער מרצ יהיו? אם לא זה בסדר כי אני גם פעיל ´חופש´ .
תהייה גם בשבת הבאה נכון? אם כן אני בטח אגיע כי מחר אני לא יכול. אם יהייה שבוע הבא אז גם נוער מרצ יהיו? אם לא זה בסדר כי אני גם פעיל ´חופש´ .