מי בא ל....

מי בא ל....../images/Emo140.gif

מי בא לתחרות בחוות הפארק מחר כי אני רוצה לדעת את מי לפגוש תאמרו גם באיזה בגדים תבואו אני אבוא בחולצה לבנה עם שרוולים כחולים(כחול כהה) מאחורה כתוב בנות באנגלית בכתב מחובר ומלפנים יש מן חבל כחול ושני לבבות אני בטוחה שתזהו אותי ככה אבל מי שלא אז שידע שיש לי משקפיים והשיער שלי בצבע חום-ג´ינג´ ומגיע עד הכתפיים בערך

אם את חושבת ש....../images/Emo140.gif

אם את חושבת שאני מתחרה אז את לא הראשונה שטועה כי עוד לא למדתי לקפוץ רק התחלתי בקבוצה ועם הקבוצה שלי שלי זה יקח הרבה זמן

היי רוני...../images/Emo28.gif

ככה יש פה איזה 4 ילדים שיתחרו מחר... יפתח, שישלו סוס שם(זאוס) דרור שתתחרה על בוס ב80 ויכול להיות על טוליפ ב90 שי שלפי מה שהבנתי תתחרה עם טוליפ ב80???? ונועה שלפי מה שהבנתי תעשה 60?? תתקנו אותי..

angel457

New member
יווו אני משתגעת אני מתרגשת ו.......

וטוליפ לצערי לא החלים
אני עצובהההה!!!!!!!!!! אבל אני הולכת בסוף ל-80 ארצי עם ג´יי סוס מהמממם!!! מקווה שילך טוב.. ול-80 פנימית על בלנקו (אני עושה אתגר)... ויפתח את תראי אותו מחר הוא מתחרה במטר... אז אם מישהו תכנן להתחרות על טוליפ אז... אין סיכוייי בעסה!!!!!!! תאחלו לי בהצלחה!!!!!!! לוב יו!!!!!! אההההה ו... בהצלחה לנועה ולשי!!!! וכמובן ליפתחחחח!!!! ולכל מי שמתכוון לבוא ולהתחרות מחר אצלנו בחווה המסלול די קשה!!!!

angel457

New member
תודה ../images/Emo25.gif... באיזה שעה רכבת??

ועל מי רכבת?? אני הייתי בחווה מ-2 עד 6:45

ורכבתי על......./images/Emo140.gif

בובה הייתי לנו עכשיו קבוצה של 7 ויש אחת שקוראים לה שני שכל הזמן בוכה וכשהיא נופלת זה אסון פעם אחת כשהיא החזיקה את הסוס הוא התפרע קצת והיא רצה להורים שלה פשוט הפסיקה להחזיק אותו

למעלה