מי בא לשחק?

מי בא לשחק?../images/Emo103.gif../images/Emo85.gif

once again, טאשה מארגנת לכם תעסוקה לשעות הפנאי... והפעם: (אופס, אני לא זוכרת את השם של המשחק הזה, טוב נו, אני אמציא) שרשור טריוויה! למי שלא היה פה פעם שעברה ששיחקנו: כל משתתף עונה על שאלה ושואל אחת. אם עונים על שאלה חייבים גם להביא שאלה! אחרת אין לאחרים כבר מה לעשות... לא שאלות קלות מדי, בבקשה... ("איך קוראים לספינה בסדרה "וויאג´ר"???") אני אתחיל...: באיזה פרק של TNG משחק רוברט אוריילי (גאורון, ראש המועצה הקלינגונית, בשבילכם) דמות של גבר אנושי? (הממזרים הקטנים, חשבו שלא נשים לב שהוא מדבר כמו גאורון... אבל טאשה שמה לב לה---כל! ה----כל!)

itstzar

New member
עונה שניה פרק 19 הופעה ראשנה של

לוקסנה טרוי, רוברט אוריילי משחק דמות הולגרמה בתוכנה של פיקרארד, הוא משחק את "פני צלקת" או משהו כזה

itstzar

New member
שכחתי מזה לגמרי :)

טוב, מה היה שמו של הבחור שחשבו שהוא הבן של פיקארד ופרנגי זועם ונקמני ניסה להרוג?

reformy

New member
חוק חשוב - בלי תשובות בכותרת!

כדי שלכולם תהיה הזדמנות לאמץ את מוחם הקודח - אסור לתשובות להופיע בכותרת אלא רק בגוף ההודעה. תודה!

Chakotay

New member
יש לי שאלה

זה די קל אבל בוא נראה: מה היה שמה של אמו של data

אבל אין לך תשובה...../images/Emo132.gif

המשחק הוא שאם אתה מסוגל לענות על השאלה האחרונה שנשאלה, אז אתה יכול לשאול שאלה, ואגב...שמתם לב שברוב הטריוויות ששיחקנו עד כה כל השאלות היו מהדור הבא? אני בעד...בואו נמשיך ככה!

נא להתעלם מההודעה שמעליי!!!!!

טעיתי, טעות, טועים , טעינו...לא שמתי לב שאין על מה לתת תשובה. סליחה:) צוות המחליפים, תרגישו חופשי למחוק את שתי ההודעות האלו...

S h a y 9 9 9

New member
טוב בזה אני בטוח...

ג´וליאנה סונג או ג´וליאנה טיינר או ג´וליאנה סונג טיינר תבחרו איך שבא לכם! לא הייתי בטוח בקשר לטארג... שאלה... מי אמר למי? באיזה סיטואציה ומדוע? נמק פרט והסבר... "קאנסלר טרוי בהריון!"

אוו..אוו....

פיקארד לכל הצוות בישיבת צוות עם דוקטור פולאסקי. והוא אמר: counselor deanna troi is preganent... איזה קטעים, עשיתי לי מיני מרתון של הדור הבא אתמול וזה היה הפרק הראשון שראיתי:) אה, ולגבי הלמה, כי...היא בהריון!!! שאלתי: כמה פעמים ווסלי הציל את האנטרפרייז לבדו? סתם... ועכשיו באמת, איזו בחורה קיו "גנב" לפיקארד ובאיזה פרק?

נו זה קל

ואש. בפרק קיופיד. (וזה היה שתי שאלות! לא פייר! ועוד אחת: באיזה פרק פיקארד מצטרף לראשונה למשחק פוקר של הקצינים (רמז: לחשוב לפני שעונים)

S h a y 9 9 9

New member
לולה, תשובה לא נכונה!!

אבל כמעט... דוקטור פולסקי אמרה זאת לצוות בישיבה לא פיקארד... חוץ מזה הכל נכון

S h a y 9 9 9

New member
לולה, תשובה לא נכונה!!

S h a y 9 9 9

New member
לולה, תשובה לא נכונה!!