מי בא לרוק עצמאות??

היה כיף מבחינת אנשים. אבל האירוע

עצמו היה ממש נורא אירגון כושל ברמות, מיסחור נוראי, צוות מגעיל שלא צריך לעבוד במגע עם אנשים או לקחת קורס מודעות שירות באירופה או משהו כזה סאונד מחורבן הופעות לא טובות נהינתי כי הייתי עם אנשים אבל זה לא שווה 109 שקל אפילו האומנים הרגישו שזה היה נורא. מכתב מאביב גפן: רוק עצמאות הרגשנו צורך לכתוב לכם אחרי רוק העצמאות בראשון לציון.. היינו אמורים לנעול את הערב ולעלות ב5 בבוקר אבל כמה אומנים גנבו שיר ועוד שיר וסירבו לרדת מהבמה בזמן ואילצו אותנו להמתין שעות ארוכות מאחורי הקלעים וזה גרם לריבים בלהקה עד כדי כך שכמה מחברי התעויוט לא רצו לעלות להופיע,ביקשנו לעלות לפני אך המשטרה פחדה שתצאו מיד אחרי ההופעה שלנו עוד לפני שכל הלהקות יסיימו להופיע ואז יהיה בלגאן עם ארגון ההסעות , הרגשנו שניצלו אותנו ואתכם, היינו אמורים לבצע שירים אחרים )זוהרים,שומקום, סופרסטאר ,בואי אלי( אך בסוף נאלצנו לבצע רק סט להיטים, שורה של בעיות טכניות וסאונד על הבמה הקשו על המופע מה גם שבגלל השעה המאוחרת נאלצנו להופיע בלי מסכי וידאו ובלי תאורה, ,הידיים המורמות והשירה שלכם בסוף העולם ושיר תקווה והרגע האינטימי בשנינו שווים לא נמדדות אצלנו בהצלחת המופע, היה מגיע לנו ולכם הרבה יותר. באהבה אביב גפן והתעויוט אני עדיין חושב שאביב יכל להופיע שירים פחות מז'וריים ורגילים כאלו גם אם היו לו מעט שירים שהוא יכל להופיע, הוא יכל לעשות הופעה טובה ומרוכזת. אור.

hodayoyo

New member
ממש ככה!../images/Emo60.gif

אני לא הייתי בהופעה של אביב בגלל שנאלצתי ללכת להסעה ולא יכלתי להישאר! ההופעה של ההיהודים הייתה ממש ארוכה, גם מוקי התלהב על כמות השירים והדג נחש גם. למה 3 לראש היו שם בכלל זאת גם שאלה. ההופעה של מוניקה הייתה ממש קצרה ובאמת היו תקלות טכניות שבגללן פיטר לא שר צחוק הגורל ובכלל היה מעצבן. תכלס נהניתי, אבל היו קטעים מעצבנים.

liraz y

New member
אני הייתי צריכה ללכת באמצע אביב../images/Emo10.gif

מה אתם סתם?

טוב שהיהודים לא עשו מופע מדהים.. עלק יותר מידי שירים היה פחות מידי.. בתור מערצית יהודים אני אומרת לכם שההופעה היתה מדהימה !!!! באמת שכן:)) וחוצמיזה אני שונאת אביב גפן אבל נישארתי וכן ההופעה היתה טובה אבל למה הוא לבש תחליפת עור המזעזעזעת הזו!?!?!?!??!!??!?! מוקי היה ארוך ומייגע הדג נחש הפציצצו היה מדהיםםםםם אינפקציה גרועים והיה שווה את ה20 שח חחחח!!!!! רק עשרים!!!

p p p o o o

New member
ממ...

אביב היה אמור לעלות ב 6 בדיוק...עלה בסוף בשעה 7!! הכל בגלל שאומנים כמו - מוקי , הדג נחש 'גנבו' זמן במה.. בגלל זה ההופעה של מוניקה קוצרה ל5 שירים במקום איזה 8 - 10 וכך גם של אביב.. חבל. היה יכול להיות הרבה יותר טוב.

למעלה