מי בא לרוק העצמעות? מי שבא שיגיב כאן..:)
ב בלבלונת New member 22/4/04 #2 לא יאומן איך לא משנה מה כל יום עצמאות אני מוצאת את עצמי בבית... זה נראה פה למישו הגיוני????????
ב בלבלונת New member 22/4/04 #8 סידרתי לי בייבי סיטר... לכלב שלי, פשוט לא בא לי ללכת לעל האש המשפחתי, לצאת לעיר אין מצב... אין שומדבר מעניין... לא נורא עוד עצמאות אבל תהנוווווווווווו גם בשבילי
סידרתי לי בייבי סיטר... לכלב שלי, פשוט לא בא לי ללכת לעל האש המשפחתי, לצאת לעיר אין מצב... אין שומדבר מעניין... לא נורא עוד עצמאות אבל תהנוווווווווווו גם בשבילי
F Fantasy WRC New member 24/4/04 #12 ../images/Emo13.gif לא נורא, אני גם לא יוצא לשום מקום כי שי לי מבחן סימסטר מעוד ב במכללת הדסה במדעי מחשב במתמטיקה, וזה מאוד מאוד מאוד כפול 100 קשה .. שנה הבאה כנראה... אם תהיה עדין אז מדינה
../images/Emo13.gif לא נורא, אני גם לא יוצא לשום מקום כי שי לי מבחן סימסטר מעוד ב במכללת הדסה במדעי מחשב במתמטיקה, וזה מאוד מאוד מאוד כפול 100 קשה .. שנה הבאה כנראה... אם תהיה עדין אז מדינה
ב בלבלונת New member 24/4/04 #13 יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתה לומד במכללת הדסה??? גמני אמורה להירשם לשם, יש לי את כל המסמכים ואני לא שולחת אותם איזה מגניב לך שאתה לומד שם
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתה לומד במכללת הדסה??? גמני אמורה להירשם לשם, יש לי את כל המסמכים ואני לא שולחת אותם איזה מגניב לך שאתה לומד שם
פ פנינה המקורית New member 25/4/04 #15 בלבלונת בואי אלי../images/Emo24.gif ואני עדיין מחכה לצלצול פנינה
S Shani5 New member 22/4/04 #6 ../images/Emo45.gif כרטיסים אפשר לקנות ממני (אייסיקיו: 156242385) ב99 ש"ח למי שרוצה. והסעות יש מבנייני האומה בשמונה.
../images/Emo45.gif כרטיסים אפשר לקנות ממני (אייסיקיו: 156242385) ב99 ש"ח למי שרוצה. והסעות יש מבנייני האומה בשמונה.
ה הסייד הנודד New member 22/4/04 #7 אני בא לראשל"צ אבל הייתי אמור לקבל כרטיסים בזול...נגמרו אני מקווה שאני אשיג באינטרנט