מי בא לצאט עכשיו?

limim

New member
נראה לך?! הערב האירוויזיון!

אוך איך ספרתי את החודשים עד לערב הזה אני כוססת ציפורניים כבר מעכשיו...

ayeletba

New member
אבל העיתוי יצא כל כך מר ../images/Emo7.gif

מושכים אותנו בחדשות שכל כך ברור לצערנו שקרה אסון עם הרוגים..

בלבי

New member
אתם חושבים שהארוויזיון בכלל ישודר

עם כל ארועי היום ???

limim

New member
מצד אחד - עדיף שלא ישדרו. עצוב מדי.

מצד שני - זה אירוע שמתרחש פעם בשנה ויש להם חוזה והם מחויבים אליו. כשם שהערוץ השני שידר את דודו טופז, למרות שהיה אירוע קשה באותו היום...

effyba

New member
ראיתם כמה שונאים אותנו??זה צריך

להוכיח לנו (וכאילו לא ידענו...)שאם אין אנחנו לנו - מי לנו?? הביצוע של השיר היה מדהים, מרגש ומחמם את הלב - (אצלי עד דמעות..)אבל מה לעשות הפוליטיקה היא מעבר לכל אומנות ומשפיעה ישירות על יחסי בני האנוש. חברים, צריך לאהוב ולכבד אחד את השני,אין מי שיעשה זאת עבורנו......לדעתי צריך לבקש מרשות השידור שלא לשדר את התחרות במוצ"ש. הקטע כבר הובן.....לילה טוב, ואוהבת אותכם.(אלא מי???.)

effyba

New member
../images/Emo10.gifיום נאכס. אין דבר. מחר בוקר חדש

ו-
חדשה תעלה....ושתהיה רק אהבה בין אדם לחברו...

ayeletba

New member
ההפסד רק הוסיף לתחושת הנאחס ../images/Emo10.gif

אבל אני לא תולה את זה בשנאה אלא סתם בפוליטיקה (שהוגדרה בואיינט - "בין גושית"). התחושה שלי אחרי האסון של אתמול ושלשום הייתה שאנחנו מעל כולם ו"מי צריך בכלל את האירוויזיון הזה" - דוד הוא זמר איכותי והתחרות הזו ממש לא לרמתו הוא שווה הרבה יותר. בכלל - עם השנים דומה שהאירוויזיון הפך למסטיק לעוס מיותר..

limim

New member
גם אני חשבתי כמוך אחרי התחרות אתמול

אני חשבתי שחבל חבל שזמר איכותי כמו דוד דה-אור (שגם היה בין היחידים שנשמעו שעשו חזרות לפני) מבזבז את עצמו על תחרות שתוצאותיה ידועות מראש. הכי התבעסתי שהיה נראה שהקהל ממש אוהב אותו ובסוף... בסוף שלחו חבורת אמאזונות מפחידות (קרואטיה) במקומו. נו ב'מת.

למעלה