מי בא לצ´ט?

הייתי ואין ליילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ומה זה אם ה-?????????? בכתובת החדר? אנסה שוב בצהריים או בערב....זמן ללכת לעבודה...

ליילה

New member
טוב, אז קודם כל

אני לא מבינה איך לא מצאת אותי... הייתי שם איזה רבע שעה, ואף אחד לא בא...
עכשיו , לגבי סימני השאלה, זו תעלומה, גם אני כשאני נכנסת מהקישור של הפורום לצ´ט אני מגיעה לחדר סימני השאלה, אבל חברי פורום אחרים דיווחו לי שהם מגיעים ישירות לחדר ישראלים בחו"ל, אז אני בברורים עכשיו מה זה הדבר הזה, אבל כל מי שלא נכנס ישירות לחדר ישראלים בחו"ל אלא לחדר סימני השאלה, שלא ישאר שם, שיעבור או יפתח חדר ישראלים בחו"ל ויחכה שם. יום כתום לכולם

nirnir1

New member
לגבי הסימני שאלה

כשאני נמצא בארה"ב ונכנס לחדר ישראלים בחו"ל, בצאט דרך הפורום, אני מגיע לחדר סימני שאלה, וכאשר אני בארץ , הקישור מוביל ישירות לחדר ישראלים בחו"ל בצאט. מה באמת הסיבה ???

לא רק שהייתי גם הקלדתי.....

"ליילה, את פה??? וכשלא קבלתי תשובה עשיתי חיפוש וחזר "כלא נמצא"..... והייתי שם עד 8:15

פיטנס מסביר למה ג"ודי עצבנית../images/Emo123.gif

ג"ודי עצבנית כי היינו בצ"אט (האיש הקטן מהרחוב ואנוכי) ובנוסף אני הייתי עם ג"ודי על המסנג"ר. אמרתי לג"ודי להכנס לצ"אט והיא עונה: "אבל אני בצ"אט ואין אף אחד!" איך זה יכול להיות? אני שואל את ידידנו "האיש הקטן מהרחוב" והוא מודיע לי שהיא כנראה בצ"אט השני...."איזה צ"אט שני?" אני שואל...מסתבר שיש 2 צ"אטים...אחד "מצלמות" ואחד "בסיסי" ואנחנו נמצאים בבסיסי....לך תבין איך הצ"אטים האלו פועלים...בבוקר כשנכנסתי החלון הראה "?????" אחה"צ כשנכנסתי החלון מראה "ישראלים בחו"ל"....ובשני המקרים נכנסתי דרך הדף של הפורום שלנו....אולי מישהוא מוכן להסביר לנו מה קורה פה, ולמה ג"ודי לא הצליחה להכנס לחדר הנכון?

זה לא עניין של רע או טוב מקס.....

זה קצת עניין של בילבול...אתה שם לב שאנשים אומרים שהם היו בצ"אט ולא היה אף אחד? אין פלא אם יש 2 צ"אטים וכל אחד מחפש את האחרים בצ"אט השני...אני אפילו לא ידעתי שיש 2 צ"אטים...אולי כדאי שיינתן הסבר מדוייק לכולם ע"מ שכולם יכנסו באותה דרך וכולם יהיו באותו החדר.

Guy K

New member
בעקרון

אם נכנסים דרך הלינק שבראש הפורום "צ´ט ישראלים בחו"ל" נכנסים לצ´ט המוצלח יותר מהשניים. אם לוחצים על הלינק "צ´ט" מגיעים לעמוד הצ´ט הראשי שבו אפשר לבחור אחד משני הצ´טים. אני בעד צ´טי המצלמות (שהוא הצ´ט מחדל של הפורום) ואני בדרכי לשם ממש עכשיו אם מישהו רוצה לשחק סטנגה וירטואלית.

לא להתעצבן בבקשה! וללכת לרחוץ ת´פה

איזה מלים מלוכלכות, תתביישי! סתאאאםםם בסוף כולנו נפגש, בואי נחשוב על זה כGROWING PAINS של הפורום?

ליילה

New member
טוב, בקשר לשני הצ´טים

גיא צודק, אם נכנסים ללינק למעלה שכתוב - צ´ט ישראלים בחו"ל מגיעים לצ´ט המתקדם יותר, וזה הצ´ט העדיף, אבל יש כאלו שיש להם בעיה להגיע ישירות (כמו לי למשל) ובמקום להגיע לחדר הצ´ט ישראלים בחו"ל הם מגיעים לחדר סימני השאלה, אני עכשיו במגעים עם ההנהלה להבין את הבעיה, ולראות איך מתגברים עליה, זה משהו שצריך להתקין במחשב מ windowsupdate אבל בנתיים לא ממש הצלחתי. אני אדווח לכם כשאדע לפתור את זה, בנתיים, כל מי שנכנס, שיכנס לצ´ט המתקדם דרך הלינק בראש העמוד של צ´ט ישראלים בחו"ל, ואם הוא מגיע לחדר סימני השאלה, פשוט שיפתח חדר חדש ישראלים בחו"ל ויחכה שם, או יאתר את החברים שכבר נמצאים בחדר ישראלים בחו"ל בברכת - הידד לטכנולוגיה

ליילה, את יודעת מה אפשר לעשות../images/Emo31.gif

עם הצ"אטים האלו...ג"ודי ואני ניסנו שניינו היום להכנס ביחד דרך הדף של הפורום (צ"אט ישראלים בחו"ל - למעלה)..שניינו נכנסנו...שניינו קיבלנו תשובה זהה: "חדר ישראלים בחו"ל" ושניינו היינו בשני חדרים נפרדים..אני הייתי לבד וג"ודי היתה לבד... בדקנו את העניין כמה פעמים ובכמה דרכים (היינו על המסנג"ר באותו הזמן) וכל השיטה הזו שווה ל.....את יודעת לאן....(נמנע מלהשתמש בשפה לא מקובלת
) אגב, כל זה היה בשעה 2 אחה"צ לפי שעון החוף המזרחי.....לא יודע מה את יכולה לעשות בעניין אבל...ביינתים זה בזבוז זמן ועצבים...

ליילה

New member
פיטנס אני בהתכתבות

עם ההנהלה בנושא, ואני מנסה לסדר את הדברים, אני אדווח מה קורה.

למעלה