מי בא למד"צים?!

אני יוצאת..

וגל כבר איים עלי לבוא לבקר אותו במפקדה/מנהלה לפחות כל יום.. כי אם לא.. אז.. אממ.. הוא אמר שהוא כבר יחשוב על מה לעשות לי.. כן בטח גל מה שתגיד ואני צנצנת
אבל אל תדאג אני אבוא אם אני אוכל ו.. חרובי! אני מבינה שנראה שם גם אותך.. הולך להיות שמח

שקסי

New member
אני יהיה בכמה ימים כנראה..

אני נורא רוצה להיות ואני ידבר עם מישו מחר אולי נראה... מקסימום נסדר עם קשרים כמה ימים ביער ועוד איזה יומיים בהדסים...

s h e e p i t

New member
אולי באמת...

ההורים שלי היו במחשב... ופחדתי שתשלחי איזה הודעה...(את יודעת על מה אני מדברת) ואז אמא שלי תגיד לך שזאת היא ותחשבי שזאת אני... ותתחילי לקלל... בקיצור... נמנעתי חחחח... פרה

kedeman

New member
הייתי רוצה להיות גם שם...

אבל הבגרות האחרונה שלי יוצאת ב-1.7 אז כשאני אחזור מהבגרות הילה חוזרת מהמד"צים...

שקסי

New member
מיום שני אני שם...

עד האינסוף ומעבר לו... וכל מי שלא בא- הוא סתם! וזהו... שיהיה לכם יום נפלא!! לי בטוח יהיה...

tuty fruty

New member
אני יבוא כניראה לבקר...

אני עדיין לא יודעת מתי אבל אני יבוא מתישהו מבטיחה.. הייתי אמורה לבוא ביום הראשון אבל תקעו לי מתכונת אבל אני יבוא לבקר תהיו בטוחים איפה אני כבר לא יודעת!

גם אני אהיה שם....

לא בתור חניכה ולא בתור פעילה אני הולכת להדריך שם... לכן אני לא יודעת באיזה מצב צבירה אני אהיה... אבל אתם תמיד מוזמנים להגיד לי שלום כשניפגש וסליחה מראש אם אני אהיה לא נחמדה=/ אני בטח אהיה ממש לחוצה כמו שאני מכירה את עצמי
אני אהיה שם מיום ראשון... אולי אני עוד אדריך מישהו מהפורום.... מי יודע.... שבת שלום וכייף לכולם!

למעלה