מי בא לכנס?

sprqy

New member
יום רביעי

מ12:00 -עד 16:00! הייתי בה גם לסטארגייט אבל יש כבר תכנונים אחרים, חבל שזה לא באותו יום.. מישהו כבר הזמין כרטיסים? והאם כדאי לעשות מנוי לאיזה מועדון כדי לקבל הנחה??

טפאל

New member
בעיקרון לטולקין

כי זה לא עולה כסף וגם נחמד שם הינה הכתובת של האתר http://tolkien.co.il/ הינה הכתובת של הפורום http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum.asp?pc=434145897 לא בטוח שתוכל להשתמש בהנחה כי רק עד תאריך מסויים אפשר להרשם ולקבל הנחה, אז אם לא תוכל חברות בסטארבייס עולה 45 ש"ח (נדמה לי), החברות בשגרירות עולה גם 45 ש"ח והחברות באגודה עולה 60 ש"ח (אלה המחירים לנוער עד גיל 18, את שאר המחירים תצטרך לבדוק) גם אני אהיה בהקרנה מ14:00 עד 16:00 (בהקרנה הראשונה אני מתנדבת)

dixie chick

New member
אני! אני! ../images/Emo6.gif

וכולנו יודעים גם למה... חה חה

Broken Identity

New member
אני אני -

או שלא... סורי אני בבומבמלה ! אבל תהנו ותודיעו לי איך הלך...

טפאל

New member
איך נזהה אחד את השני הכנס?

אני באה עם חולצה שעליה יש הדפס של מויה ביום השני ואתם?

sprqy

New member
אני עם ארין

בשחור לבן תלויה לי על הצוואר
כמו בOUT OF THERE MINDS..

sprqy

New member
LOL../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אגב אם מישהו לא סגור אם הוא בא (לא אני) אפשר לקנות כרטיסים במקום?

CaptainOok

New member
אני...

אהיה עם תג אדום שכתוב עליו "אלון פאר, אחראי כ"א" כמו באייקון

רינת4

New member
../images/Emo7.gif אני לא...

אני מצלמת את סרט הסטודנטים השני שלי ודווקא בזמן החג. משם ישר ללימודים. אפילו חופש נורמלי כבר אין לי...

רינת4

New member
טנקס. והלוואי...

זה סרט על חב'רה שמנסים לצלם סרט אבל כל הזמן יש הפרעות והם לא מצליחים לסיים סצנה ספציפית. כמובן שהסוף טוב...

Schnickelfritz

New member
אני מגיעה

אבל לא לאירועי הפארסקייפ, לצערי. אני אהיה שם כל יום, אחר הצהרים. אני מגיעה עם מדים כל יום, אז אני לא אעשה חולצות וכאלה, אבל תנו לי רעיון אחר שיגרום לי להיות יותר פארסקייפית פליז.. איך תזהו אותי
אני אהיה הבחורה במדים עם תג מתנדב שכתוב עליו "חן" או "שניקלפריץ".

sprqy

New member
רעיון פשוט

שרוך + תמונה של מישהו מהצוות בשחור לבן - תלוי על הצוואר.. כמו בפרק שהם מתחלפים גופים בינהם וכל אחד שם תג עם התמונה שלו לזיהוי.. (OUT OF THERE MINDS)

varty

New member
../images/Emo127.gif רעיון טוב

מאיפה אני אשיג פרלינג שרוך עכשיו....

למעלה