מי בא לטיול?

• פותח הנושא cca
  • פורסם בתאריך

cca

New member
מי בא לטיול?

מי בא לטיול של שמע בשבוע הבא??? אני כן!!! דרך אגב ידעתם שאנו חוזרים ביום חמישי בערב ולא ביום שישי בצהרים אז יש לנו טיול של ארבעה ימים!!!

@super girl@

New member
אני.......

אני באה לטיול!!! נכון שמעתי על הבעיה.. שהטיול יימשך 5 ימים הוקדם ל4 ימים.. אני הייתי מסוגלת לעשות הפגנה ושביתת רעב!!!! ואני הייתי רוצה שיחזירו את החלק הכסף שלי!! מה אתם חושבים?! אוף...

cca

New member
צודקת!!!

למען האמת לא איכפת לי האם זה 4 ימים או 5 ימים מה שצריך, להחזיר לי כסף!!! אני אומרת ששמע מנצל ורוצה רק כסף! דרך אגב, מי את??

כן... גם שמעתי!

אני כן אבוא לטיול, את יודעת למה רק 4 ימים ולא 5 ימים? משום שאין עוד מה לעשות ביום נוסף, אז זה הוקדם ל4 ימים.. לא נורא... 4 ימים זה די מספיק ואחלה, לא?! אגב, מי את/ה??

אני באה באה....

כן, אני באה לטיול 5 ימים...לא...אלא 4 ימים. אופסססס..... אני לא מבינה למה אין יום אחד נוסף? רק שמעתי על כך אתמול וכל כך התאכזבתי. לא נורא,עיקר שיש טיול ונהנה...אני בטוחה. מישהו מכם יודע למה ומה הסיבה לזה (4 ימים). תוכל לספר לי למה.הייתי רוצה לדעת. ועכשיו בקשר לכסף...גם אני חושבת שצריך להחזיר לנו חלק מהכסף ששילמנו,לא?

cca

New member
ממממממ

אני לא בטוחה אבל לדעתי שהקדימו את יום שישי לחמישי כי כמעט כולם לא היו מרוצים כי נחזור ביום שישי, כמעט שבת.... יש קצת דתיים זה מה שאני חושבת

לירן...

New member
טיוללל

ברור שאני בא לטיול.... שמעתי שטיול הוקדם ל4 ימים ואני לא יודע מהי הסיבה...! אז אתם מתרגשים לקראת הטיול?

cca

New member
בקשר ההתרגשות...

עכשיו אני לא ממש מתרגשת אבל אני בטוחה שיום לפני הטיול אני אתהפך במיטה ולא אצליח לישון מרוב ההתרגשות אז אהיה עייפה מאוד כבר ביום ראשון של הטיול(יום שני) הכי מעצבן שזה טיול של ארבעה ימים!

למעלה