זה הגיוני אם אתה רוצה ממש להיות שם הרי לפסטיבל מטאליסט יש אנשים ששילמו יותר והיו פחות...
K Kfiriboy New member 15/10/05 #26 זה הגיוני אם אתה רוצה ממש להיות שם הרי לפסטיבל מטאליסט יש אנשים ששילמו יותר והיו פחות...
I IRBaB00n New member 14/10/05 #14 חחח ההודעה הזאת מוכרת לי מאיפהשהו : ) הנה הפלאייר עם עוד פרטים למי שרוצה לדעת...
J jimorrison New member 14/10/05 #18 זה יוצא דיי זול אם חושבים על זה נראה לי בכל אופן אני לא אהיה שם...זה ישר אחרי בראשית
G Gezunthait New member 15/10/05 #32 הממ... אם יש מזכרות מעולם המוזיקה ובגדים ברוח התקופה אני חייב לבוא...לא? מעניין אם יהיה זפלין...
C ComfortablyNumb7 New member 16/10/05 #37 עם כל הטמטום שבזה.. זה דווקא נשמע נחמד. קצת עצוב שמשווים את זה לוודסטוק, כי, ז"א, מה באמת הסיכוי שיהיה איזשהו דמיון בין השניים? אבל מילא. שיהיה בכיף למי שהולך.
עם כל הטמטום שבזה.. זה דווקא נשמע נחמד. קצת עצוב שמשווים את זה לוודסטוק, כי, ז"א, מה באמת הסיכוי שיהיה איזשהו דמיון בין השניים? אבל מילא. שיהיה בכיף למי שהולך.
I IRBaB00n New member 16/10/05 #36 כרטיסים מוזלים - מספר מוגבל... כרטיסים מוזלים לאירוע אפשר למצוא אצלי המלאי מוגבל!! לפנות לתיבה אישית או לאיסיקיו 103129314 או למסנג'ר [email protected]
כרטיסים מוזלים - מספר מוגבל... כרטיסים מוזלים לאירוע אפשר למצוא אצלי המלאי מוגבל!! לפנות לתיבה אישית או לאיסיקיו 103129314 או למסנג'ר [email protected]
G Gezunthait New member 18/10/05 #38 ... מי בא? אני ממש לא יודע אם כדאי כבר לבוא. אם כן, צריך להזמין כרטיסים דרך הישראכרט בשביל ההנחה...